100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Campobet vedonlyöntibonus

100% / 200€
Lunasta bonus

Urheiluvedonlyönnissä bonukset ovat tärkeässä osassa, jotta pelaamisesta olisi helpompaa tehdä voitollista pelaajan näkökulmasta. Monet bonukset tarjoavat talletuksen tuplausta. Myös Campbet tarjoaa talletuksen tuplausta kaikille uusille asiakkaille.

 

Millainen on Campobet tervetuliaisbonus?

Rekisteröidy tänään Campobetiin ja voit käyttää hyväksesi 100 % talletusbonuksen aina 200 euroon saakka. Campobet siis tuplaa ensimmäisen talletuksesi ja pääset pelaamaan yli 50 000 kohdetta joka kuukausi.

Campobetin tarjous on saatavilla vain uusille asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet Campbet-sivustolle.

 

Miten lunastetaan Campobet vedonlyöntibonus?

Campobet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille hienoa bonusta urheiluvedonlyöntiin. Tämä on todellakin lunastamisen arvoinen bonus, joten ota tästä koppia, kuinka bonuksen saa lunastettua omalle pelitilleen.

Ohessa vielä tarkemmat ohjeet, kuinka hankkia Campobet tervetuliaisbonus:

  1. Avaa pelitili Campobetille. Tilin avaaminen tehdään etusivulta ”Rekisteröidy ” -painikkeen alta. Täytä tiedot huolellisesti.
  2. Tee talletus. Pienin talletus, jolla bonuksen saa on 20 euron suuruinen. Voit tallettaa 200 euroon saakka bonuksen saadaksesi.
  3. Ota yhteyttä asiakastukeen. Bonuksen saa aktiiviseksi, kun ottaa yhteyttä Campobetin asiakaspalveluun live chatilla tai sähköpostilla.

 

Campobet ensitalletusbonuksen ehdot

Ehdot ovat sääntöjä, joiden mukaan pelaajat voivat saada bonuksen vedonlyöntiin. Monet bonusehdot ovat hyvin geneerisiä, kuten kierrätysvaatimus, minimitalletusvaatimus ja monet muut. Niissä voi kuitenkin olla pieniä eroja, joten on tärkeää, että tutustut aina bonuksen sääntöihin. Näin vältät kaikki ongelmat bonuksen lunastamisessa.

 

Lue lisää

Campobet Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi
UKK.