100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Zimpler vedonlyöntisivustot

Zimpler vedonlyöntisivustojen suosio on kasvanut valtavasti. Trustly on ollut näillä sivustoilla käytettävistä maksutavoista yksi suosituimmista, mutta sen rinnalle on noussut Zimpler. Zimplerin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen.

payment desktop

Parhaat vedonlyöntisivustot 2024

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.5/5
Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
3
4.8/5
Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
6
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
9
4.8/5
100% tervetulobonus jopa 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Tervetuliaisbonus 100 % aina 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
Lataa lisää

Usein nettikasino ja pankki tarvitsee välikäden, jona Zimpler toimii. Tämä mahdollistaa monen muun asian lisäksi muun muassa sen että pelitili rekisteröidään puolestasi automaattisesti.

Zimpler toimii käytännössä näin: teet talletuksen ja sinulle lähetetään lasku. Lasku voidaan lisätä joko käyttämäsi luottokortin, tai puhelinliittymäsi laskuun. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Zimpleriä Trustlyn tavoin maksupalveluna, jolloin siirtämäsi talletus veloitetaan pankkitililtäsi aivan suoraan.

Suurin osa alan suosituimmista Pay N Play -vedonlyöntisivustoista tarjoaa maksupalveluna Trustlyn, mutta jatkossa näillä sivustoilla Zimpleristä tulee entistäkin suositumpi. Rekisteröintivapaat Zimpler-vedonlyöntisivustot tunnetaan myös nimellä Zimpler Go.

Tiedät että tämä maksupalvelu on käytössä kyseisellä sivustolla, jos löydät Zimpler-logon joko peliaulan alareunasta tai talletuksen yhteydessä olevasta pankin valintaruudusta.

Mikä on Zimpler?

Zimpler on ruotsalainen yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2012 ja keskittyy nykyään tililtä-tilille maksupalveluihin. Yrityksen tavoitteena on tehdä verkkomaksamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Toiminta aloitettiin alunperin Puggle Pay nimellä, mutta nykyään se tunnetaan kuitenkin laajemmin nimellä Zimpler.

Toiminta eroaa muista verkkomaksupalveluista siinä, että se käsittelee maksut laskukohtaisesti. Voit siis käyttää sitä vedonlyöntisivustolla ja maksaa myöhemmin laskulla, jonka saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Yhteenvetona Zimplerin toiminta voidaan tiivistää seuraavasti:

 • Ruotsalainen verkkomaksupalveluiden tarjoaja
 • Yrityksen tunnusmerkkejä ovat helppous, nopeus ja turvallisuus
 • Maksupalvelulla voi esimerkiksi tallettaa vedonlyöntisivustolle laskulla

Zimpler yhdistää useita maksutyyppejä saman palvelun alle. Voit esimerkiksi lisätä korttitiedot Zimpler-tilille ja käyttää niitä myöhemmin talletuksen tekemiseen. Näin on helpompi seurata omaa kuukausibudjettia, ettei tule tuhlattua varoja yli omien varojen.

Zimpler vedonlyönti bonus

Zimpler-bonus ja bonukset yleensä ovat tärkeä osa vedonlyöntisivustojen toimintaa. Ei ole mikään salaisuus, että pelisivustot eivät oikeuta pelaajia bonuksiin, jos he käyttävät jotain tiettyjä maksutapoja. Zimpler ei kuitenkaan lukeudu näihin, joten mitä todennäköisemmin pelaaja on oikeutettu tarjolla olevaan bonukseen, jos hän tallettaa sen kautta.

Toisin sanoen kun pelaaja tallettaa Zimplerillä, saa hän jonkinlaisen pienen lisäedun pelikassaan. Mikä parasta tämä maksupalvelu on niin joustava ja kätevä tapa, että sen suosio kasvaa kovaa vauhtia.

Vedonlyöntisivustoista esimerkiksi suomalaisten pelaajien suosima Bethard tarjoaa sinulle erinomaisen Zimpler-bonuksen!

Huomioithan, että itse Zimpleriin tallettaminen ei sen sijaan tarjoa mitään lisäkannustimia, vaan edut voi lunastaa vain näillä tietyillä vedonlyöntisivustoilla. Sen takia on myös ehdottoman tärkeää lukea aina bonusehdot huolellisesti, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Olisi todella ikävä tehdä talletus ihan vain huomatakseen, että ei saa bonusta tavalla jolla kuvitteli sen saavansa.

Miten Zimpler vedonlyönti toimii?

Zimpler toimii nettilompakkona, jonka avulla pelaajat voivat suorittaa maksuja useilla eri tavoilla. Valitsi tavoista minkä hyvänsä, niin rahansiirtoja yhdistää helppous. On kuitenkin tärkeää huomata, että pelaajien tulee itse valita vaihtoehdoista se itselle sopivin.

Erillistä käyttäjätiliä ei tarvitse luoda etukäteen, vaan ensitalletusta tehdessä pelaajan tulee vain valita Zimpler vedonlyönnin maksuvaihtoehdoksi, syöttää talletettava rahamäärä ja antaa puhelinnumero. Tämän jälkeen tekstiviestillä lähetetään vahvistuskoodi ja vahvistuksen jälkeen Zimpler-tili luodaan heidän verkkosivulla.

 

Parhaiden vedonlyöntisivustojen vertailu

Vedonvälittäjät

Urheilulajien määrä

Tervetuliaisbonus

Live-vedonlyönti

Mobiilisovellus

Minimitalletus

Vähimmäisnosto

Powbet

30+

100 % tervetuliaisbonus 200 € asti

Kyllä

Kyllä

10 €

10 €

Starda vedonlyönti

20+

100 % bonus 600 € saakka

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

unibet Vedonlyöntisivut

30+

100 % talletusbonuksen vedonlyöntiin jopa 100 euroon asti

Kyllä

Kyllä

10 €

10 €

Mostbet, vedonlyontisivustot.tv

25+

125% TALLETUSBONUS 300€ ASTI

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

Legzo online-vedonlyönti

20+

100 % bonus 300 € saakka

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

Zimpler talletukset

Zimpler-vedonlyönti on yksinkertaisinta verkkopankin kautta – aivan kuten Trustlylla. Käytännössä talletuksen tekemisessä saattaa olla pieniä eroja Zimpler-vedonlyöntisivustosta toiseen, mutta se tehdään suunnilleen tähän tyyliin:

 • Mene valitulle vedonlyöntisivulle
 • Valitse etusivulta ”Talleta ja Pelaa” tai muuta vastaavalla tavalla nimettyä painiketta
 • Määritä talletettava summa
 • Valitse oma verkkopankkisi
 • Vahvista tämän jälkeen maksu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Talletuksesi on perillä, jonka jälkeen voit aloittaa vedonlyönnin!

Zimpler talletusten mukana tulee usein vedonlyöntibonuksia. Muista kuitenkin tarkistaa pitääkö bonus itse aktivoida käyttöön ennen talletusta, vai lisätäänkö bonus automaattisesti pelitilillesi suoritettuasi talletus onnistuneesti. Tutustu myös huolellisesti bonusehtoihin, että tiedät mitkä ovat kierrätysvaatimukset ja muut bonuksen saamiseen liitetyt vaatimukset.

Useimmat Zimpler-vedonlyöntisivuston talletukset ja voittojen kotiutukset ovat ilmaisia, mutta jotkut pankit saattavat periä siirroista joitain palvelukuluja. Ennen kuin teet ensimmäisen talletuksen, sinun kannattaa tarkistaa asia oman pankkisi asiakaspalvelusta.

Zimpler kotiutukset

Zimpler nostot ovat yhtä yksinkertaisia kuin talletukset. Koska pelitilin rekisteröinnin yhteydessä suoritetaan pelaajan henkilöllisyyden vahvistus, niin sinun ei välttämättä enää tarvitse toimittaa ylimääräisiä asiakirjoja henkilöllisyytesi todentamiseksi noston yhteydessä.

Tämän ansiosta Zimpler-vedonlyöntisivustot pystyvät parhaimmillaan suorittamaan kotiutukset automaattisesti jopa yöllä tai viikonloppuisin, jolloin voit nostaa voittorahat itsellesi todella nopeasti – parhaimmillaan vain muutamassa sekunnissa.

Voit nostaa rahaa vain sille pankkitilille, jolla teit myös talletuksen. Tällä hetkellä ei ole mahdollista muuttaa pankkitiliä nostoa varten, jotta voisit siirtää rahoja esimerkiksi ystävän tai puolison tilille. Kotiutukset toimitetaan siis henkilökohtaisesti pelitilin omistavalle henkilölle, kuten muitakin maksutapoja käyttäessä.

Zimpler kotiutukset toimivat siis näin yksinkertaisesti:

 • Siirry pelitilille ja valitse “kotiutus”
 • Valitse kotiutettava summa
 • Vahvista nosto verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Kotiutus on valmis, nostopyyntö on jätetty ja hyvällä tuurilla voittorahat ovat jo matkalla kohti pankkitiliä!

Toisinaan rahansiirto voi viivästyä pankista johtuvista syistä. Toisinaan nostot saattavat siirtyä vain muutamassa minuutissa, kun taas joskus niitä voi joutua odottamaan 24 tuntia ennen kuin ne saapuvat tilille.

Suurin osa Zimpler -vedonlyöntisivustoista on suunnattu suomalaisille pelaajille ja ne toimivat yleensä joko Maltalla tai Virossa. Nämä ovatkin ETA-maita, joka tarkoittaa suomalaisille verovapaita voittoja, oli kyseessä sitten kympin tai tuhansien eurojen voitto. Saat näin pitää jokaisen pennin itselläsi, eikä sitä tarvitse jakaa verottajan kanssa.

Zimpler Go -vedonlyöntisivustolla ei yleensä tarvitse vahvistaa pelitiliä, mutta niissä tapauksissa jos voitat tavallista suuremman summan sinulta yleensä pyydetään dokumentteja henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Tällöin halutaan olla erityisen varovaisia ja olla täysin varmoja, että voittosumma menee pelitilin oikealle omistajalle.

Zimpler kokemuksia

Zimpler-vedonlyöntisivustot väittävät tarjoavansa nopean ja yksinkertaisen rekisteröinnin, – ja niin he tekevätkin. Zimpler Go -vedonlyöntialustalla pelaajien ei tarvitse tuhlata aikaa rekisteröintilomakkeen täyttämiseen. Tarvitset aloittaaksesi vain puhelinnumeron tai verkkopankkitunnukset, jonka lisäksi tilillä tulee olla riittävästi varoja.

Näiden vedonlyöntisivustojen turvallisuuden osalta on syytä mainita, että ne ovat erityisen turvallisia, koska Zimpler toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Zimplerin toimintaa siis seurataan ja valvotaan hyvin tarkasti.

Monilla ihmisillä on sellainen käsitys, että “pikapelejä” tarjoavat pelisivustot vaativat, että sinun olisi tehtävä uusi talletus aina kun haluaa jatkaa pelaamista. Näin kuitenkaan ei olem vaan voit halutessasi jättää rahat pelitilille ja palata vedonlyönnin pariin myöhemmin itselle sopivana hetkenä. Pääset kirjautumaan sivustolle uudelleen verkkopankkitunnuksilla.

Zimpler-vedonlyönti on erinomainen vaihtoehto myös mobiilipelaamiseen, koska maksut on kätevä vahvistaa puhelimella. Sinun tarvitsee siis vain siirtyä vedonlyöntisivustolta verkkopankkiisi, jonka jälkeen, ainostaan muutamalla klikkauksella olet valmis viihtymään tämän loistavan harrastuksen parissa.

Zimpler – plussat ja miinukset

Plussat

 • Nopeat rahansiirrot – voitot pankkitilille vain minuuteissa
 • Turvallinen ja Luotettava maksupalvelu
 • Helppokäyttöinen
 • Soveltuu erinomaisesti mobiilivedonlyöntiin
 • Yleensä oikeuttaa vedonlyöntibonusten lunastamiseen
 • Zimpler GO:n käyttö ei edellytä erillistä rekisteröintiä

Miinukset

 • Ei vielä käytössä kaikilla vedonlyöntisivustoilla
 • Kaikki Zimpler-vedonlyöntisivustot ei tarjoa bonuksia
UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Takaako Zimpler aina nopeat kotiutukset?

  Jos sivustolla on käytössä Zimpler, yleensä nostot ovat nopeita. Toisinaan kuitenkin vedonlyöntisivustojen nostopyyntöjen käsittelyajat saattavat olla pidemmät kuin muilla maksupalveluilla, joten näissä tapauksissa Zimpler-nostot eivät välttämättä ole aina välittömiä.

 • Ovatko rahansiirrot Zimplerillä turvallisia?

  Zimpler on erittäin turvallinen Bitcoin escrow -palvelu, joka on tarjonnut ensiluokkaista asiakaspalvelua ja henkilökohtaista palvelua jo vuodesta 2009. Uusimpien turvatekniikoiden ansiosta kaikki rahansiirrot ovat aina täysin turvallisia.

 • Tuleeko Zimpleristä ylimääräisiä maksuja?

  Tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista vastausta. Jotkin vedonlyöntisivustot saattavat periä lisämaksuja tallettamisesta tai rahan nostamisesta, mutta eivät kaikki. Palvelutarjoasta riippuen tähän vastaus on sekä sekä kyllä että ei.

 • Voiko Zimplerin avulla lunastaa bonuksia?

  Kyllä, mutta ei aina. Useimmilla vedonlyöntisivustoilla pelaajat voivat kuitenkin tehdä rahansiirron Zimplerin avulla ja lunastaa tarjolla olevat bonukset.

 • Onko kaikilla vedonlyöntisivuilla Zimpler?

  Ei. Zimpler on käytössä vain niillä vedonlyöntisivustoilla, jotka tekevät yhteistyötä yrityksen kanssa.