100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Powbet arvostelu

4.5/5
100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Plussat
 • 50 000 kohdetta vedonlyöntiin
 • Runsaasti erilaisia bonuksia
 • Kilpailukykyiset kertoimet
 • EMTA -pelilisenssi
Miinukset
 • Kotiutuksissa kuluu 1–3 vrk
 • Ei VIP-ohjelmaa

Vuonna 2021 avattu Powbet tuo mukanaan uskomattoman kirjon niin vedonlyöntiä kuin kasinopelejä. Viron Vero- ja Tullihallituksen alainen sivusto mahdollistaa vedonlyönnin ilman rekisteröitymistä Pay n Play kirjautumisen avulla.

Vedonlyönti onnistuu helposti ja nopeasti laitteella kuin laitteella. Laajan kohdevalikoiman ohella tiedossa ovat kilpailukykyiset kertoimet sekä verovapaat voitot suomalaisille pelaajille. Lukemalla arvostelun saat kaiken olennaisen tiedon Powbetistä.

Powbet vedonlyönti netissä

Luotettavuus

Rabidi N.V. operoi ja omistaa Powbetin ja sivuston pelilisenssi on Eesti Maksu- ja Tolliametilta (EMTA). Suomalaisille betsaajille tuttu pelilisenssi takaa sivuston toimivan lakien ja säädösten mukaisesti – mutta se tuo myös mukanaan verovapaat voitot.

Kauttaaltaan suomennetulla sivustostolla käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö löytyvät helposti suomeksi, joten vedonlyöjät eivät joudu kääntämään englanninkielisiä tekstejä. Salattu sivusto ja luotettavat maksutavat tuovat oman osansa sivuston turvallisuuteen.

Tervetuliaisbonus

Vedonlyöjät pääsevät nappaamaan Powbetillä tuntuvan ensitalletusbonuksen. Tarjolla on nimittäin 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti.

Bonuksen säännöt ja ehdot

 • Bonuksen lunastaminen on mahdollista vain ensimmäisellä talletuksella. Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on 20 €.
 • Bonuksen aktivoimiseksi pelaajan tulee kierrättää 1x ensimmäisen talletuksen määrä tulee vähintään kertoimella 1.5. Tämän jälkeen bonus aktivoidaan pelaajan pelitilille.
 • Bonus on saatavilla useimmilla maksutavoilla, mutta Neteller ja Skrill ovat rajattu bonuksen ulkopuolelle,
 • Kierrätysvaatimus koskee sekä talletusta että bonusta ja on 5x. Aikaa kierrätysvaatimuksen suorittamiselle on 30 vuorokautta.
 • Maksimipanos, joka lasketaan kierrrätykseen on 50 €.
 • Vedot joihin on käytetty cash out mahdollisuus, järjestelmävedot, ilmaisvedot, käteisbonuksella asetetut vedot sekä mitätöidyt vedot eivät edistä kierrätystä.

Muut bonukset ja kampanjat

Bonukset ja kampanjat eivät jää tervetuliaisbonukseen, vaan tarjolla on muitakin bonuksia vedonlyöjille. Tällä hetkellä saatavilla ovat muun muassa seuraavat vedonlyöjien bonukset:

 • Semifinaalit livenä – 2 x 25 € ilmaisveto
 • Kombo – jopa 100 %
 • Cashback bonus – 10 % jopa 100 € asti
 • Urheilun jättipotti – 15 000 €
 • 50 % viikoittainen bonus 500 € asti
 • 2 Maalia edellä – Aikainen maksu
 • Bore Draw – 100 % hyvitys
 • Vakuutettu Bet Builder – 10 € ilmaisveto

Talletukset ja kotiutukset

Suomalaisille vedonlyöjille tarjolla on useita erilaisia maksutapoja aina perinteisistä maksutavoista kryptovaluuttoihin saakka.

Maksutapa

Talletuksen kesto

Kotiutuksen kesto

Minimitalletus

Visa

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Mastercard

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Skrill

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Neteller

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Kryptovaluutat

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Skrill, Neteller

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

MiInfinity

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

eZeeWallet

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Klarna

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Paysafecard

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Jetton

Välittömästi

1–3 vrk

10 €

Powbetille rekisteröityminen

Powbetille rekisteröityminen on  helppoa, sillä kyseessä on vedonlyöntisivu ilman rekisteröitymistä, jolloin rekisteröitymislomakkeet ja dokumenttien lähettäminen jäävät pois.  Kirjautuminen ja pelitilin avaus tapahtuu maksupalvelu Zimplerin avulla verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

 1. Astu Powbetin sivustolle ja klikkaa kohtaa “Talletus”
 2. Valitse oma pankkisi eteesi tulevalta listalta.
 3. Toimi pankkisi ohjeiden mukaisesti.
 4. Pelitilisi on valmis, kun olet tunnistautunut verkkopankkitunnuksillasi.
 5. Voit tehdä ensimmäisen talletuksesi ja aloittaa pelaamisen.

Vedonlyönti Powbetillä

Powbet tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia kohteita. Mukaan mahtuvat sekä suomalaisten suosimat kohteet että kansainvälisellä tasolla suositut kohteet. Tarjolla on noin 30 eri lajia, joista suosittuja ovat esimerkiksi jalkapallo, jääkiekko sekä koripallo. Lisäksi valikoimassa ovat muun muassa moottoriurheilu, e-urheilu, nyrkkeily sekä golf.

Kohteiden määrä vaihtelee lajikohtaisesti, sillä esimerkiksi suositussa jalkapallossa on eniten kohteita valittavana, kun taas rantalentopallossa voi olla vain yksi kohde avoinna. Powbetillä vedonlyöjät voivat helposti tutustua kohteisiin, kertoimiin sekä erilaisiin vetotyyppeihin, kuten 1X2 vetoihin ja tasoitusvettoihin.

Live-vedonlyönti

Powbet vedonlyönti netissä live

Live-vedot tuovat peliin erilaista jännitystä, kun vetoja asetetaan tapahtuman ollessa jo käynnissä. Powbet on pyrkinyt luomaan mahdollisimman onnistuneen osion live-vedoille, sillä alusta toimii nopeasti ja saumattomasti hektisen vedonlyönnin aikana.

Kohteita live vedonlyöjille on runsaasti ja pelaajat voivat valita suosituimmista lajeista mieleisensä. Tarjolla ovat muun muassa suositut kohteet kuten jalkapallo, tennis, lentopallo sekä baseball. Betsaajien iloksi tapahtumia on aina käynnissä ja vetotyyppejä on usein erilaisia.

Powbetin kertoimet ja kohteet

Powbetillä on erittäin kattava valikoima erilaisia vedonlyönnin kohteita, sillä valikoimasta löytyy yli 50 000 kohdetta erilaisiin lajeihin ja lajejakin noin 30 erilaista. Tarjolla on niin perinteisempiä urheilulajeja kuin myös erikoisuuksia aina e-urheilusta politiikkaan ja viihteeseen.

Powbetin parhaisiin ominaisuuksiin kuuluvat kilpailukykyiset kertoimet, jotka eivät kalpene muiden sivustojen kertoimien vieressä. Kertoimet ovat aina kilpailukykyisiä, oli kyseessä sitten ennen tapahtumaa tapahtuvat vedot tai live-vedot.

Ratings
Yleisarvosana
4.5/5
 • Luottamus & Reiluus
  5/5
 • Pelit & Ohjelmistovalmistajat
  4/5
 • Bonukset & Tarjoukset
  4/5
 • Asiakaspalvelu
  5/5