100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Mestarien liiga vedonlyönti

Jalkapallo, vedonlyontisivustot.tv

Mestarien liigan voittopokaali on koko urheilumaailman himotuin yksittäinen palkinto. Vuoden 2023-2024 karsinnat siis käydään kuluvan kesän aikana!

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.5/5
Bonus: Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
Bonus: 100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Bonus: 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu

 

Mestarien liigan karsinnat alkavat kesäkuussa!

Jo pitkään on Mestarien liiga ollut tuttu nimi. Yleisesti nimellä UCL tunnettu UEFA:n Mestarien liiga on jo pitkään ollut koko maailman arvostetuin seurajoukkueiden kesken käytävä turnausmuotoinen liiga. UEFA:n Mestarien liigan kausi 2022-2024 alkaa tiistaina 6. syyskuuta.

Real Madrid on nykyinen Mestareiden liigan mestari, sillä se voitti Liverpoolin Pariisissa pelatussa finaalissa. Vinicius Junior oli finaalin ratkaisija ja hänellä oli muutenkin fantastinen kausi. Karim Benzeman läsnäolo oli ratkaisevan tärkeää Realin etenemiselle finaaliin.

Voit jo nyt lyödä vetoa ensi kauden mestarista, vaikka yhtäkään joukkuetta ei vielä ole määritetty mukaan turnaukseen. Jos haluat nähdä nykyiset kertoimet mestaruusvoittajan vedonlyöntiin, ne löydät täältä.

 

Mestarien liiga 2023-2024: Karsinnat

Euroopan Mestarien liigaa aletaan pelata 21. kesäkuuta karsintakierroksilla, jotka järjestetään 21. kesäkuuta ja 24. elokuuta välisenä aikana. Suomen mestari HJK on yksi tämän kauden joukkueista, jotka ovat Mestarien liigan karsinnoissa ja se kohtaa viime vuoden latvialaisen voittajan RSF:n Virslīn puolivälierissä.

Jos seura etenee seuraavaan vaiheeseen, sen vastustaja on jo tiedossa: Viktoria Plzeň Tšekistä. Jos kuitenkin helsinkiläiset häviävät, se kuitenkin jatkaa konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle.

 

Mestarien liiga vedonlyönti 2023-2024

Mestarien liiga onkin siis todella maailman tunnetuin jalkapallokilpailu, joten sen myötä se on sekä vedonlyöjien, että vedonvälittäjien maailmanlaajuinen suosikki. Uusimmat ennusteet ja erikoistarjoukset jokaiselle pelikierrokselle löydät helposti Mestarien liiga -osiosta.

Mestarien liiga vihjeet

Keskitymme parhaimpiin vinkkeihin ja kaikkiin kiehtovimpiin peleihin, alkaen karsinnoista. Tarkastelemme kaikkia pelejä, jotka herättävät kiinnostuksemme. Tutustu halutessasi myös muiden urheilulajien ja kilpailujen vetovihjeisiin.

Mestarien liiga kertoimet

Mestarien liigasta on mahdollista lyödä vetoja jo ennen varsinaisen kauden alkua. Voit lyödä vetoa myös kauden aikana ihan vain pelin voittajasta tai esimerkiksi pelin aikana tapahtuvista tapahtumista, kuten kulmista, sekä korteista, että myös monista muista asioista. Kausivedot voivatkin sisältää esimerkiksi vaikkapa Mestarien liigan 2023-2024 voittajan, parhaan maalintekijän, välieräjoukkueet, voittajajoukkueen kotimaan jne.

Mestarien liiga tarjoukset & bonukset

Mestarien liiga siis on niin merkittävä urheilutapahtuma että vedonlyöntiyhtiöt luovat erilaisia räätälöityjä kannustimia tiettyjä otteluita varten, joita voit tarkastella alla. Älä myöskään unohda tavallisia vedonlyöntibonuksia, jotka tarjoavat sinulle ilmaista pelirahaa, talletusbonuksia, sekä muita etuja, joita voit käyttää, kun seuraat Mestarien liigaa!

 

Mestarien Liiga Vedonlyönti: 3 Vinkkiä

Ensimmäinen merkki siitä, että voit ehkä tehdä rahaa jalkapallovedolla, on se, että vedonlyöntiin valittu ottelu ei näy ottelua edeltävissä kertoimissa. Mitä enemmän otteluita on kauden aikana pelattu, sitä enemmän joukkueesta on tilastoja, joka tarkoittaa sitä että sinun on paljon helpompaa tutkia joukkuetta ja sen kuntoa.

1. Lyö Vetoa Ennen Kauden Alkua

Veikkaa Mestarien liigan voittajaa jo silloin, kun vielä yksikään joukkue ei ole edennyt lohkovaiheeseen tai jopa paljon sitäkin ennen. Pyri hyödyntämään osallistujien suuresta määrästä johtuvat korkeammat kertoimet.

2. Panosta Nuoriin Pelaajiin

Lyödessäsi vetoa eniten maaleja tekevästä pelaajasta, valitse nuoria pelaajia, vaikkeivat he aina olisikaan siinä joukkueessa, joka voittaa Mestarien liigan.  Kannattaa katsella heitä sellaisista joukkueista, joilla on mahdollisuus edetä puolivälieriin tai jopa pidemmälle. Erling Haaland, 21, on yksi tällainen esimerkki.

3. Suosi Koti- Ja Vierastilastoja

16 kierroksella kannattaa lyödä vetoa vieraissa pelaavien joukkueiden puolesta. Jotkut seurat suoriutuvat huomattavasti paremmin vieraissa kuin kotona.

 

Mestarien Liiga 2023-2024: Joukkueet & Lohkot

Mestarien liigaan osallistuu kaudella 2023-2024 kaiken kaikkiaan 32 eri joukkuetta. Nykyisistä 30 ehdokkaasta 26 on tiedossa ja loput kuusi valitaan karsintojen kautta.

Ryhmät arvotaan neljästä arvontakorista, joista valitaan kahdeksan lohkoa. Viimeisimmän kauden voittaja, sekä viime kauden Eurooppa-liigan ja mestaruuden voittajat kuuluvat ensimmäiseen lohkoon. UEFA:n seurarankingin mukaan loput joukkueet lajitellaan kahteen eri ryhmään.

Pudotuspelit

Mestarien liiga päättyy lopulta pudotuspeleihin. Pudotuspelit järjestetään 14. helmikuuta 2024 ja 10. kesäkuuta 2024 välisenä aikana. Ohjelmassa ovat tällöin puolivälierät, sekä välierät, että tietenkin mestaruus. Lukuun ottamatta finaalia pelataan kaikki ottelut kahdessa erässä.

 

Suomalaiset Mestarien liigassa 2023-2024

Ainakin Bayer Leverkusenin liimanäppi Lukas Hradecky pelaa ensi kaudella varmasti Mestarien liigan lohkovaiheessa. Vielä on liian aikaista sanoa, pääsevätkö muut suomalaiset, sekä myös kokonainen joukkue ensimmäiselle kierrokselle!

Älä kuitenkaan unohda Eurooppa- ja konferenssiliigaa, joissa nähdään paljon enemmän suomalaista henkeä.

 

Mestarien liiga: Televisiointi & live stream 2023-2024

Suomessa C Morella on yksinoikeudet Mestarien liigaan. 24,90 eurolla kuukaudessa voit katsoa kaikki Mestarien liigan ottelut suorana lähetyksenä. CMore tarjoaa myös suoratoistopalvelun, joka mahdollistaa suorien otteluiden katsomisen puhelimellasi. Tämän kauden Mestarien liigan ilmaiseen livestriimiin ei pääse vedonlyöntisivustojen välityksellä.

 

Live vedonlyönti Mestarien Liigasta

Mestarien Liiga on yksi suosituimmista vedonlyönnin kohteista, joka houkuttelee vedonlyöjiä niin perinteiseen ennen ottelua harrastettavaan vedonlyöntiin kuin myös livevetoihin, joita on mahdollista asettaa ottelun ollessa jo käynnissä. Mestarien Liiga kerää vuosittain jopa miljoonia vedonlyöjiä asettamaan erilaisia vetoja. Ennen ottelua asetettavien vetojen kohdalla suosituimpia ovat pitkävedot sekä voittajaveto Mestarien Liigan voittajasta sekä turnauksen parhaasta maalintekijästä. Livevedot tuovat otteluun aivan erilaisen jännityksen, sillä ottelu on jo meneillään ja vedonlyöjät voivat lyödä erikoisempiakin vetoja. Suosittuja livevetoja ovat muun muassa vedonlyönti seuraavasta maalintekijästä. Mestarien Liigan kohdalla mielekkyyttä lisää se, että pelejä pelataan useampia samaan aikaan, näin ollen vedonlyöjä voi asettaa vetoja samaan aikaan useammalle kohteelle – perinteisinä vetoina sekä live vetoina.

 

Mestarien Liiga Finaali 2024

Mestarien liigan koko kauden huipentava finaali pelataan ensi vuonna lauantaina 10. kesäkuuta. Turkin Atatürkin olympiastadion isännöi finaalia toista kertaa. Viime vuonna tapahtumapaikan siirto Venäjältä Pariisin Stade de Franceen oli ensimmäinen sitten vuoden 1998.

Jürg Stadelmannin suunnittelema himoittu palkinto jaetaan voittajalle taas ensi vuonna kesäkuun 10. Alkuperäinen pokaali luovutettiin Real Madridille vuonna 1967, ja sitä on sittemmin uusittu neljä kertaa. Pokaali painaa 7,5 kiloa ja on 74 senttimetriä korkea.

 

Mestarien liiga historia

Jalkapallon Mestarien liiga on eurooppalaisen jalkapallon kruunun jalokivi. Sarjan juuret juontuvat aina vuoteen 1955 asti. Gabriel Hanot ja Jacques Ferrara, kaksi ranskalaista, ovat luoneet sarjan. Vuoteen 1992 asti kilpailu tunnettiin nimellä Euroopan cup, jolloin se nimettiin uudelleen Mestarien liigaksi.

Espanja on kaikista menestynein maa Mestarien liigan historiassa. Espanjalaisjoukkueet ovat voittaneet liigan yhteensä 18 kertaa, joista 13 voittoa on mennyt kilpailun ehdottomalle ykköselle, Real Madridille. Seuraavina tulevat AC Milan (7), Liverpool (6) ja Bayern München (6).

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Mikä Joukkue on Mestarien Liigan Ennakkosuosikki?

  Manchester City on tällä hetkellä vedonlyöntimarkkinoilla suosikki Mestarien liigan voittoon kertoimella 3,85.

 • Mikä on kerroin liverpoolin Mestarien Liigan voiton puolesta?

  Jürgen Kloppin joukkueen kerroin on tällä hetkellä 6,00, kun se oli ennen kauden alkua 10,00. Ensimmäisessä osaottelussa pelatun esityksen myötä seura on parantanut mahdollisuuksiaan voittaa Mestarien liiga tällä kaudella.

 • Kuka voitti mestarien liigan Vuonna 2021?

  Vuonna 2021 kaksi englantilaista joukkuetta taisteli Mestarien liigan finaalissa, jolloin Chelsea voitti Manchester Cityn ja vei mestaruuden kotiin. Joukkue nimettiin mestariksi ennen kärkipaikkaa pitäviä Paris Saint-Germainia ja Real Madridia, jotka molemmat putosivat välierissä.

 • Mikä on kaikkein menestynein Mestarien Liiga Joukkue?

  Real Madrid on ylivoimaisesti menestynein Mestarien liigan seura, sillä se on voittanut yhteensä 13 kilpailua. AC Milan on toisena 7 voitollaan ja Liverpool seuraa perässä 6 mestaruudella.