100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

CS:GO vedonlyönti

Esports, vedonlyontisivustot.tv

CS:GO eli Counter Strike Global Offensive on suosituin e-Sportsin laji vedonlyöjien keskuudessa. Tällä sivulla voit lukea lisää lajista ja oppia parhaat vinkit lajin vedonlyöntiin.

 

CS:GO – Counter Strike Global Offensive

CS:GO on klassinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka julkaistiin alun perin vuonna 2000 ja siitä on sittemmin tehty useita versioita. CS:GO:n nykyinen, sekä myös kaikista suosituin versio, Counter Strike Global Offensive, joka julkaistiin jo vuonna 2012.

Suomalaisten rakkaus videopeleihin on johtanut huomattavaan menestykseen CS:GO-pelissä, joka on yksi suosituimmista e-urheilulajeista. Myös suomalaisista pelaajista monet pelaavat CS:ää ammattimaisesti ja menestyvät hyvin, ja ENCE, sekä HAVU Gaming ovat kaksi tunnettua suomalaista ammattilaisjoukkuetta.

 

CSGO vedonlyöntivinkkejä

Counter Strike -vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan lähiaikoina räjähdysmäisesti, kuten e-sports-vedonlyönti yleensäkin. Erityisesti csgo-vedonlyönnistä on tullut suomalaisten keskuudessa varsin suosittua. Katsotaanpa yleisimpiä CS:GO-vedonlyöntityyppejä.

Ottelun voittaja

Kaikista suosituin vedonlyöntityyppi on yksinkertainen voittajaveto, jossa panostat ottelun voittajalle. Sinulla on mahdollisuus laittaa rahaa ottelun kokonaisvoittajalle tai tietylle kartalle ja toivoa, että ennustuksesi toteutuu.

Tasoitusveto

Tasoitusvedonlyönnissä vetoa lyödään ottelun voittajasta, mutta voit joko tarjota tasoituspisteitä etukäteen, mutta voit myös ottaa joukkueelta etukäteen voittoja pois. Jos esimerkiksi joukkue saa +1,5 karttatasoitusta, sekä lyöt vetoa sen puolesta ja jos joukkue voi voittaa yhden kartan verran, on veto voittava.

Yli/alle veto

Voit lyödä vetoa erilaisista tuloksista. Kaikista yleisin pelattavien mappien määrä on yleensä 2,5 yli/alle. Tämä kertoo silloin pelataanko ottelu pelkästään vain kahdella mapilla, jolloin voitto on 2-0 tai 0-2, vai pelataanko kolmella kortilla, jolloin voitto on 2-1 tai 1-2.

Alle ja yli -vetoja voidaan lyödä myös joukkueen tai yksittäisen pelaajan tappojen määrästä.

Erikoisveto

Lisäbonuksena vedonlyntisivustot luovat sinulle jatkuvasti erilaisia mahdollisuuksia erilaisista erikoiskohteista. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, milloin ensimmäinen tappo tapahtuu, millaisia tappoja tehdään, sekä tuleeko niinsanottuja clutch-voittoja, sekä niin edelleen.

Turnausveto

Voit myös lyödä turnausvetoja etukäteen ja lyödä vetoa turnauksen lopputuloksesta ennen tärkeimpiä tapahtumia. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, kuka voittaa kilpailun.

 

CS:GO live-vedonlyönti & livestriimit

Live-vedonlyönti on mainio vedonlyöntimuoto vetoa e-sportsissa, erityisesti CS:ssä. Voit pelata live-vedonlyönnillä, kun ottelu on edelleen käynnissä. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat otteluista suoria lähetyksiä, joita on mahdollista katsoa verkkosivustojen kautta. Taitavat vedonlyöjät hyödyntävät näkemäänsä, sillä  reaaliaikaiset kertoimet voivat nopealla reagoimisella tuottaa reilusti voittoa.

 

CSGO-vedonlyöntisivustot 2024

Counter Strikelle kertoimia avanneiden sivustojen määrä on kasvanut. Lähes kaikki suuret ja suosituimmat vedonlyöntitoimistot tarjoavat nyt täydellisen valikoiman. Pienempiä, erikoistuneempia sivustoja on olemassa pelkästään e-sportsille, mutta suurimmat Counter Strike -vedonlyöntisivustot ovat mielestämme suuria, sekä todella luotettavia toimijoita, joilla on virallinen lisenssi.

 

CS:GO pelimuodot & hahmot

Counter Strike Global Offensive on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli (FPS), jossa kaksi vastakkaista tiimiä, erikoisjoukot, sekä terroristit, kilpailevat toisiaan vastaan. Kun joukkue on suorittanut kenttäpelin tietyissä pelitiloissa, voittaa se pelin.

Pelimuodot

Bomb Scene -pelitilassa terroristit pyrkivät asettamaan pommin johonkin toisesta mahdollisesta räjähdyspaikasta. Erikoisjoukkojen tehtävänä on yrittää estää pommin asentaminen eliminoimalla terroristit tai mahdollisesti purkaa pommi, jos terroristit ovat onnistuneet sen asentamaan.

Panttivanki-pelitilassa erikoisjoukkojen on pelastettava terroristien panttivangit. Heidän myös on kuljetettava panttivangit turvallisesti määrättyyn määränpäähän. Panttivangit siis tuovat peliin ainutlaatuisen elementin, sillä panttivankien vahingoittuminen johtaa huomattaviin taloudellisiin tappioihin, jotka vähentävät joukkueen vahvuutta.

Kilpavarustelussa joukkueiden on kilpaitava asevarustelukilpailussa yrittäen tappaa toisensa erilaisilla aseilla. Joka toisen tapon jälkeen pelaajalle annetaan  uusi ase, jossei häntä tapeta veitsellä tai ellei vastustajan joukkueen johtajaa saada karkoitettua, jonka tapahtuessa saa hän uuden aseen heti. Voittaja määräytyy sen mukaan, kuka tappaa toisen joukkueen 16. jäsenen ensimmäisenä.

Räjäytystyömuodon aikana ei pelin alussa myydä aseita, eikä ammuksia. Pelaajan saadessa yhden tapon, saa hän käyttöönsä uuden aseen. Satunnainen napautus antaa toiselle pelaajalle uudenlaisen aseen hänen toisen tapponsa jälkeen.

Deathmatch-pelissä pelin kesto on tasan kymmenen minuuttia, jonka aikana on tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta tappoa. Tappamiset ovat pisteiden arvoisia, ja kukin ase antaa eri määrän pisteitä sen mukaan, miten se on tapettu. Voittaja on se pelaaja, jolla on eniten pisteitä pelin lopussa.

Asetoveri pelimuodossa on kaksi, kahden pelaajan joukkuetta, jotka kilpailevat toisiaan vastaan yhteensä 16 kierroksen ajan. Tässä pelimuodossa se joukkue, joka ensimmäiseksi voittaa yhdeksän peliä, julistetaan voittajaksi. Jos peli päättyy 8-8-tasapeliin, se katkaistaan.

 

ENCE eSports – Suomen tunnetuin e-urheiluorganisaatio

ENCE on Suomen tunnetuin ja tunnetuin e-sports-kerho ja -järjestö. ENCE tunnetaan parhaiten Counter Strikesta, mutta sillä on ollut joukkueita myös muissa peleissä, kuten Starcraft II, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Hearthstone. Vuonna 2020 ENCE:llä oli kuitenkin joukkueita vain CS:ssä, PUBG:ssä ja Strcraft 2:ssa.

ENCE – huippuvuodet ja valtava menestys

ENCEn CS:GO-joukkue nousi vuonna 2018 merkittäväksi ja yhdeksi maailman parhaista. ENCE oli huipullaan maailman kakkossijalla, mutta viime aikoina asiat eivät ole menneet yhtä hyvin ja sijoitus on hieman laskenut.

Yksi joukkueen suurimmista saavutuksista on välieräpaikka vuoden 2019 Katowice Majorissa. ENCE on voittanut useita Suomen ja kansainvälisiä mestaruuksia, mutta Majorissa se ei ole vielä voittanut.

UKK. Usein kysytyt kysymykset