100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Zulabet Suomi vedonvälittäjä arvostelu

4.8/5
Plussat
 • Ei rekisteröintiä
 • Suuri talletusbonus
Miinukset
 • Ei livestriimejä

Zulabet on suhteellisen uusi vedonlyöntisivusto, sillä se perustettiin vasta äskettäin, vuonna 2019.Kuitenkin samalla yrityksellä on muita, pidempään markkinoilla olleita tuotemerkkejät, Campobet, Librabet ja Rabona, jotka näyttää toteen sen kokemusta pelialalla. Zulabet tarjoaa nyt sen uusille asiakkaille erinomaisen tervetuliaistarjouksen, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Zulabet, vedonlyontisivustot.tv/

 

Zulabet bonus vedonlyöntiin

Zulabet tarjoaa houkuttelevan talletusbonuksen uusille asiakkaille! Kun teet 200€:n ensitalletuksen, saat jopa 200€:n bonuksen. Zulabetin 100%:n tervetuliaisbonus rahapeleihin tuplaa ensitalletuksesi, jolloin se voi olla jopa 200€.

Ansaitaksesi 100 %:n bonuksen sinun on tehtävä viisi onnistunutta 2 punnan panosta. Talletusbonukseen sovelletaan viisinkertaista kierrätysvaatimusta ja pienintä yksittäisen vedon kerrointa 2,00. Jotta panostusvaatimukseen voidaan laskea mukaan, yhdistelmäpanosten yhdistelmäkertoimen on oltava vähintään 1,50.

 

Näin Zulabet bonus lunastetaan

 1. Siirrty Zulabet -vedonlyöntisivustolle
 2. Avaa ilmainen tili
 3. Tee 20€ minimitalletus, tai lunasta maksimibonus täydellä 200€ talletuksella
 4. Aloita pelaaminen jopa 400€ suuruisella pelikassalla!

Zulabet vedonlyöntibonus tiedot

 • 100% ensitalletusbonus jopa 200€ edestä
 • Viisinkertainen kierrätysvaatimus
 • Ei bonuskoodia
 • Minimikerroin 2,00, yhdistelmät 1,50
 • Bonus ei saatavilla Skrill ja Neteller maksutavoilla

 

Kertoimet ja kohteet

Zulabet, vedonlyontisivustot.tv/

Zulabet on helppokäyttöinen verkkosivusto, josta pääsee helposti kaikille urheilu- ja vedonlyöntisivustoille. Pelipaikkojen valikoima on melko laaja, ja se sisältää kaikki tunnetuimmat, sekä suosituimmat urheilulajit, mutta myös vähän harvinaisemmat lajit. Valikoimassa on monia Suomen suosituimpia urheilulajeja, kuten NHL, Valioliiga, Liiga ja useat suuret kilpailut.

Zulun tarjoama palautusprosentti on kohtuullinen isoksi sarjaksi. Laajemmaltikin vertailtaessa on NHL-sivuston palautusprosentti noin 95 %, mikä on vedonlyöntisivustojen parhaimmistoa.

 

Zulabet Mobiili

Zulabet on yhteensopiva monenlaisten mobiililaitteiden, kuten älypuhelinten ja tablettien kanssa. Sivustolla on helppo navigoida mobiiliselaimella, ja siitä on tehty erittäin käyttäjäystävällinen. Kohteiden ja kertoimien löytäminen on hyvin helppoa, samoin kuin rahansiirrot, jotka ovat sekä luotettavia että turvallisia.

 

Zulabet Suomi – Hyvä vedonlyöntisivusto suomalaisille?

Zulabetin verkkosivut ovat suomenkieliset, mutta osa käännöksistä on luonnottomia. On siis epätodennäköistä, että kaikki sivuston tekijät ovat suomalaisia. Tästä huolimatta on sivusto kuitenkin luvannut parantaa käännöspalveluita tulevaisuudessa ja tarjota suomalaisille paremman kokemuksen.

Suurin huono puoli palvelussa ovat sen huonot käännökset, mutta kaiken kaikkiaan Zulabet on hyvin sopiva suomalaisille pelaajille. Zulabetin tarjoamat kohteet, sekä kertoimet ovat erinomaisia, jonka lisäksi voitot ovat suomalaisille pelaajille verovapaita, koska sivusto sijaitsee ETA-alueella, tarkemmin ottaen Maltan pelilisenssin alaisuudessa. Sinun ei siis tarvitse maksaa veroja, kun nostat voittosi.

 

Zulabet kokemuksia

Zulabet on suhteellisen uusi vedonlyöntipaikka, ja yhä useampia kattavia paketteja lanseerataan. Zulabetilla on jo useita elementtejä, kuten esimerkiksi asiakaspalvelu, sekä rahansiirrot, joten kokemuksemme Zulabetin sivustosta, asiakastuesta ja rahansiirroista oli erinomainen. Ainoa tähän asti havaitsemamme ongelma on suomenkielisten käännösten puute.

 

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Zulabet tarjoaa online-rahansiirtoja käyttämällä voimassa olevia verkkopankkitunnuksiasi. Voit pelata ilman rekisteröitymistä kirjautumalla sisään ja tekemällä talletuksen välittömästi verkkopankistasi. Zulabet-talletukset ja -nostot käsitellään samoin verkkopankin kautta, joten ne toimivat samalla tavalla. Zulabet VIP-ohjelman nostorajoitukset ovat Zulabetin asettamia.

Uutena pelaajana palvelussa aloitat amatöörinä, jolloin voit nostaa enintään 10 000 euroa kuukaudessa. Legenda-pelaajana voit kuitenkin nostaa kerrallaan enintään 20 000 euroa. Aktiivisuustasosi edellisen 30 päivän aikana määrittää tasosi.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse ja live-chatin kautta. Sivustolla ei ole suomenkielistä asiakaspalvelua. Saat yhteyden asiakaspalveluun numerosta +358800552071 klo 10:00-20:00 GMT +3.