100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

F1 vedonlyönti

F1, vedonlyontisivustot.tv

Ihmisiä on aina kiehtonut erilaisten asioiden nopeus, eikä halu kilpailuun hurjissa nopeuksissa ole siksi mitenkään yllättävää. Paljon nopeutta sisältävät kilpailut ovatkin olleet suosittuja kautta aikain, saaden taakseen suuren yleisön.

Formula 1, josta käytetään usein nimitystä Formula 1, sekä myös F1, on tunnetuin formula-autoilla ajettava kilpasarja. Formula-ajolla on pitkä historia ja, vaikka nykyiset kilpailut eivät juuri lainkaan muistuta alkuperäistä konseptia, on formuloiden suosio silti pysynyt suurena. Vedonlyönti onkin ihmisten toinen suosittu ja perinteinen harrastus ja se sopii loistavasti myös Formula 1:een.

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.5/5
Bonus: Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
Bonus: 100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Bonus: 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu

 

MITÄ F1-VEDONLYÖNTI ON?

F1-vedonlyönti on yksinkertaistettuna jonkinlaista vedonlyöntiä F1-kilpailuiden parissa. Vetoa voidaan lyödä yksittäisien kilpailujen voittajista, karsinnoista, kokonaisesta kaudesta tai vaikkapa yhden tiimin menestyksestä.

Yleinen uskomus on F1-vedonlyönnin rajoittuminen vain yksittäisiin kilpailuihin, mutta kuitenkaan näin ei ole. Lisäksi F1-vedonlyönnin kautta on saatavilla pitkän aikavälin tavoitteita. Lisäksi tietyn tiimin menestys on suosittu vedonlyönnin kohde.

F1-vedonlyöjistä suurin osa pitää sen hektisyydestä. Myös sitä kokeilevia ihmisiä viehättää sen nopeatempoisuus. Toisaalta live-vedonlyönti antaa sinulle mahdollisuuden erilaiseen vedonlyöntiin. Vaikka ensialkuun saman radan ympäri ajaminen voi kuulostaa tylsältä, voi yksittäisen virheen tapahtuminen muuttaa kilpailun luonteen kokonaan.

 

F1-VEDONLYÖNTI SUOMESSA 2024

Suomi on noussut hyvin merkittäväksi F1-maaksi. Pelaajien keskuudessa vedonlyönti F1 kohteista on hyvin suosittua. F1 vedonlyönnissä yhdistyvätkin vedonlyönnin jännitys, sekä moottoriurheilun nopeus..

F1-vedonlyönti onkin hyvin suosittu vedonlyöntiurheilulaji Suomessa. Sillä on  myös todella huomattava kansainvälinen kannattajakuntasa. F1-vedonlyönti antaa suomalaisille hyvän mahdollisuuden moottoriurheiluvedonlyöntiin. Historian saatossa moottoriurheilu ja varsinkin F1 on tuottanut useita legendaarisia suomalaiskuljettajia. Suomalaisten menestys on tietysti kiehtovaa, joka osaltaan vaikuttaa formuloiden nykyiseen suosioon.

F1-vedonlyönti – Parhaat vedonlyöntisivustot

F1-vedonlyönti on yleensä hyvin samanlaista, mutta siitä huolimatta kuitenkin parhaat F1-vedonlyöntisivustot aina erottuvat muista tavalla tai toisella. Yleisesti ottaen parhaat F1-vedonlyöntisivustot erottautuvat muista muun muassa sillä, että ne tarjoavat markkinoiden korkeimmat kertoimet, laajimman valikoiman, sekä esimerkiksi monipuolisimmat suorat lähetykset.

F1-vedonlyöntijärjestelmä eroaa muista vedonlyöntistrategioista siinä, että jokaisena kisaviikonloppuna on kaksi kilpailua, joista molemmista voi lyödä vetoa. Kilpailut ovat aina lauantain karsinta ja sunnuntain varsinainen kilpailu, jotka yhdessä muodostavat kisaviikonlopun.

Suurimmat F1-vedonlyöntisivustot myös yleensä tarjoavat F1-mestaruuskilpailujen live-katsauksia ja livestriimauksia. Tämä tekee asiakkaille todellisesta vedonlyönnistä kilpailuun huomattavasti helpompaa. Olemmekin laatineet listan mielestämme hienoimmista ja parhaimmista F1-vedonlyöntisivustoista.

F1-VEIKKAUS – MISTÄ LYÖDÄ VETOA?

Ensinäkemältä F1-vedonlyöntivaihtoehtojen määrä vaikuttaa rajalliselta. Kuitenkaan asia ei ole lähellekään niin yksinkertainen, sillä F1-vedonlyönti antaa pelaajille mahdollisuuden monenlaisten vetojen lyömiseen. Suosituimpia lajeja ovat F1-voittajavedot ja F1-karsintavedot.

Formula ykkösten tulevaisuudesta lyöminen tunnetaan nimellä F1-vedonlyönti. Tarjolla ovat sekä lyhyen, että pitkän aikavälin vedonlyöntiä. Eli F1-vedonlyönti siis antaa pelaajille mahdollisuuden helposti lyödä vetoa haluamastaan, yksittäisestä kilpailusta tai tapahtumasta. Voit myös yrittää ennustaa koko kauden lopullisia tuloksia tai muita tapahtumia.

Aika-ajo vedot

 • Kuten aiemmin todettiin, aika-ajot eivät ole sama asia kuin kilpailut. Näin ollen on selvää, että Formula 1:n aika-ajovedonlyönti eroaa huomattavasti kilpailusta toiseen. Voit myös lyödä vetoa voittajan saapumisajasta tai siitä, että hän tulee maaliin aikaisemmin kuin toinen kuljettaja sekä heidän järjestyksestään jonossa.

Voittajavedot

 • Voittajavedot ovat erittäin suosittuja. Voittajavedon säännöt on helppo ymmärtää: se on eräänlainen voittajavedonlyönti. Ihmiset pitävät sen yksinkertaisuudesta, sillä sinun tarvitsee vain lyödä vetoa voittajasta, olipa kyseessä sitten aika-ajo tai kilpailu. Tietenkin Formula 1:n kaltaisessa lajissa, jossa on vain muutama selkeä suosikki, voittajavedon tekeminen on aika helppoa. Voittajavedon asettaminen antaa kilpaurheilutoiminnalle kuitenkin ainutlaatuisen jännittävän elementin. Useimmin käytetty vihjetyyppi lukuisissa vihjepalveluissa on kaavaehdotukset voittajan vedosta.

Duo-vedot

 • Aika-ajon tai kilpailun kaksi parasta kuljettajaa valitaan oikeassa järjestyksessä, joista kumpikin maksaa kiinteän summan. Vedon lyöminen kahdesta parhaasta kuljettajasta on hyvin paljon vaikeampaa kuin pyrkiä valitsemaan pelkkä voittaja, vaikka oikeasti realistisia vaihtoehtoja onkin hyvin vähän, nousevat kertoimet kuitenkin suhteellisesti.

Tripla-vedot

 • Kolmoisvedot ovat vedonlyöntityyppi, jossa lyöt vetoa kolmen nopeimman kuljettajan puolesta karsinnassa tai jopa kilpailussa, ja tietenkin oikeassa järjestyksessä. Tällaisella pelitavalla voi saada jo kunnon kertoimet, sillä periaatteessa panostat kolmeen kohteeseen. Kolmannen sijan vievät joskus melko yllättävät nimet kilpailuissa.

Kausivedot

 • Kun on kyse Formula 1 -vedonlyönnistä, emme voi jättää huomiotta kausittaisia vetoja, joilla on ainutlaatuinen seuraajansa. Kausivedonlyöntiä on olemassa monessa muodossa ja koossa. Kauden mittaisen F1-vedonlyönnin perusmuoto perustuu maailmanmestariin, mutta se ei ole ainoa asia, joka kiinnostaa F1-vedonlyöjiä kauden ajan. F1-mestaruusvedonlyönti koskee myös valmistajien mestaruutta, vaikka suosikkitalleja onkin paljon vähemmän kuin vedonlyönnin kohteena olevien kuljettajien puolella. Vetoa on myös mahdollista lyödä kuljettajan kauden aikana saavuttamista voitoista tai pisteiden määrästä. Joissain tapauksissa vetoa on mahdollista lyödä myös kausien välillä. Usein vedonlyöntiyritykset tarjoavat myös mahdollisuuksia lyödä vetoa kuljettajien todennäköisyydestä voittaa.

Tallivedot

 • Formuloiden maailmanmestaruudesta voi lyödä vetoa samalla tavalla kuin mistä tahansa muustakin maailmanmestaruudesta. Periaatteessa joukkuevedot voi lyödä yhtä helposti kuin kuljettajiin perustuvat vedot; tämä pätee kuitenkin vain teoriassa. Tietenkin suoraviivainen voittoveto vähentää veikkausten määrän nollaan.

Kuljettajakohtaiset erikoisvedot

 • Kuljettajakohtaisia ainutlaatuisia vetoja on lukuisia, joista osa on kunkin kuljettajan kauden aikana saavuttamien voittojen tai palkintokorokesijoitusten määrä sekä keskeytysten määrä. Voit myös lyödä vetoa yksittäisen kuljettajan pistemäärästä. Yksittäisessä tapahtumassa voit lyödä vetoa suoraan kuljettajan sijoituksesta (esimerkiksi sijoittuminen sijalle kaksi).

 

LISTA KAIKISTA F1 VEDONLYÖNTISIVUISTA SUOMESSA

Olemme järjestäneet alla olevaan luetteloon kaikki Suomen F1-vedonlyöntisivustot vuodelle 2024. Näin sinulla on mahdollisuus tutustua niihin oman suosikkisi löytämiseksi. Näistä sivustoista jokainen tarjoaa erinomaista F1-vedonlyöntiä, joten kannattaa hyödyntää mahdollisuutesi!

Parhaat F1-vedonlyöntisivustot Suomessa

F1 VEIKKAUS – PARHAAT KERTOIMET

Yksi houkuttelevimmista tekijöistä F1-vedonlyöntisivuston valitsemiseen ovat sen tarjoamat suurimmat ja parhaimmat kertoimet. Olipa kyse sitten F1-vedonlyönnistä tai mistä tahansa muusta vedonlyönnistä. Koska tällä F1-vedonlyöntipaketilla on laaja tarjonta lyhyen ja pitkän aikavälin kohteita, joihin voi lyödä vetoa, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja.

Muista että on tärkeää F1 veikkauksen tarjoavan mahdollisimman korkeat kertoimet.

Yleensä markkinoiden korkeimpia kertoimia tarjoavat suurimmat F1-vedonlyöntisivustot, vaikke tämä ei aina olekaan mahdollista. Tätä silmällä pitäen on tärkeää selvittää, millä sivustoilla on parhaat F1-vedonlyöntikertoimet. Korkeat F1-vedonlyöntikertoimet eivät tietenkään ole ainoa asia, jolla on merkitystä F1-vedonlyönnin kannalta.

Kannattaa muistaa että F1 veikkaus on yleisesti ottaen vaikeaa, koska todennäköisiä voittajia on yleensä vain muutama ja voittojen kertoimet ovat erittäin alhaiset. Kuitenkin tämä koskee tietysti vain F1-voittajavetoja, sillä muilla kertoimien sektoreilla on hieman helpompi erottaa keskimääräistä paremmat mahdollisuudet, sekä myös selvät ylikertoimet.

F1-VEDONLYÖNTI – SUURIN VALIKOIMA VEDONLYÖNTIKOHTEITA

F1-vedonlyöntimarkkinat ovat erittäin kilpaillut, ja monet sivustot kilpailevat asiakkaiden huomiosta. Vaikka F1-vedonlyönti on hyvin suosittua, elää siitä väärinkäsityksiä, ettei se tarjoaisi kuin muutaman mahdollisen vedonlyntivaihtoehdon. Itse asiassa asia on aivan päinvastoin. Vähemmän hyvä vedonlyöntisivusto ei yleensä tarjoa kattavaa kohdevalikoimaa verrattuna huippu vedonlyöntisivustoon.

F1-vedonlyönti, joka tunnetaan myös nimellä F1-kertoimien vedonlyönti tai vain ”kertoimien vedonlyönti”, on tapa lyödä vetoa tapahtuman voittajasta yhden päivän, kolmen päivän, seitsemän päivän, 30 päivän tai 365 päivän vedon muodossa.

Parhaat F1 vedonlyöntisivustot kuitenkin käytännössä aina tarjoavat suuren ja kattavan valikoiman vedonlyöntikohteita.

Tämä lisää F1-vedonlyönnin vetovoimaa sivustolla, koska siellä on lukuisia muita asioita, joista voi lyödä vetoa. Jos kyseessä olisi vain F1-voittajaveto ja muutama lisävaihtoehto, valikoima ei olisi verrattavissa markkinoiden parhaisiin.

F1 LIVE-VEDONLYÖNTI

F1-vedonlyönti on pitkään jo ollut suomalaisten suosiossa, mutta se ei silti ole vielä onnistunut saavuttamaan samanlaista suosiota kuin muut live-vedonlyönnin muodot. Tämä johtuu osittain siitä, että F1-livevedonlyönti ei samalla tavalla tarjoa yhtä monipuolisia vedonlyöntimahdollisuuksia kuin lukuisat muut livevedonlyönnin muodot. Huolimatta tästä on F1-vedonlyönnistä tulossa yhä suositumpaa.

Tämän sivuston F1-livevedonlyönnin avulla voit reagoida esimerkiksi turva-auton tuloon kilparadalle tai siihen, että jollakin kärjessä ajavista kuskeista on rengasrikko. Vaikkakaan F1-livevedonlyönti ei tarjoa kaikkein kattavinta valikoimaa vaihtoehtoja, onnistuu se silti tarjoamaan todella paljon jännitystä ja käänteitä.

Huiman nopeuden vuoksi on moottoriurheilu aina hyvinkin arvaamatonta. F1 tarjoaakin niin veikkaamalla, kuin livenä katsomassa hyvin paljon yllätyksiä, mahdollistaen odottamattomia lopputuloksia.

Kilpa-ajosarjoista on Formula 1 ylivoimaisesti maailman seuratuin, joka käytännössä tarkoittaa mahdollisuutta jatkuviin yllätyksiin. Lähes jokaiseen Formula 1 -tapahtumaan sisältyy ennakoimattomia viivästyksiä, teknisiä ongelmia ja muita tekijöitä. Nämä parantavat huomattavasti livetunnelmia F1-vedonlyönnissä.

 

Live vedonlyönti Formula 1 kilpailuista

Formula 1 (F1) tunnetaan vauhdikkaana ja erityisen tapahtumarikkaana kilpailuna, joka soveltuu hyvin myös live vedonlyöntiin. Formula 1 kilpailut kestävät useampia tunteja ja sisältävät paljon muuttuvia olosuhteita. Kuskeille kilpailut ovat rankkoja, mutta samalla ne tarjoavat vedonlyöjille mitä parhaimpia mahdollisuuksia live vetoihin. Yksi suurista tekijöistä on sääolosuhteet, jotka voivat kilpailun aikana muuttua täysin päälaelleen. Luonnollisesti sääolosuhteet vaikuttavat myös kilpailun etenemiseen ja voi esimerkiksi lisätä varikkokäyntejä. Ne Formula 1 fanit, jotka seuraavat kilpailuja uskollisesti, voivat sääilmiöistä päätellä paljon kilpailun lopputuloksesta. Jännitystä lisää ennestään se, että kertoimet vaihtelevat koko kilpailun ajan ja live vetojen tekeminen voi vaatia tehokasta taktikointia vedonlyöjältä.

 

FORMULA 1 VEDONLYÖNTIBONUKSET

Formula 1 -vedonlyöntibonukset eroavat toisistaan yleensä siten, ettei niitä tarjota pelkästään vedonlyöntiin Formula 1-kisoista. Käytännössä siis tämä johtuu siitä, että lähes kaikki tarjotut vedonlyöntibonukset soveltuvat mihin tahansa vedonlyöntiin, joten erityisiä Formula 1 -vedonlyöntibonuksia ei tarvita.

F1-vedonlyöntisivustot voivat kuitenkin tarjota erikoistarjouksia, jotka ovat samanlaisia kuin Formula 1 -vedonlyöntibonukset. Nämä vedonlyöntibonukset saatetaan suunnitella siten, että pelaaja saa erillisen bonuksen, jota voi käyttää vain F1-vedonlyöntiin.

Voimmekin todeta yleisesti, että erillisiä Formula 1 -vedonlyöntibonuksia on saatavilla hyvin paljon muita vedonlyöntibonuksia vähemmän. Olisihan se tietysti upeaa, mutta kuitenkin vielä parempaa on se, että erillisiä vedonlyöntibonuksia ei siihen tarvita, vaan suurin osa tarjolla olevista bonuksista on voimassa myös Formula 1 -vedonlyönnissä.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Mitä F1 vedonlyönti käytännössä tarkoittaa?

  F1-vedonlyönnillä tarkoitetaan rahan sijoittamista, eli vedon lyömistä Formula 1 -tapahtumiin. Ihmiset voivat lyödä vetoa esimerkiksi karsinta-ajoista, kilpailun voittajista, kauden tuloksista tai tiimin kokonaissuorituksesta tietyssä kilpailussa tai kaudella.

 • Mitkä ovat yleisimmät F1-vedonlyöntimuodot?

  Yleisimmät F1-vedonlyöntityypit ovat F1-voittajaveto ja pitkän aikavälin tapahtumat, kuten F1-kauden kilpailut.

 • Mikä on F1-voittajaveto?

  F1-voittajavedossa pelaaja lyö vetoa siitä, kuka kuljettaja voittaa tietyn karsinnan, kilpailun tai kauden. Nimi viittaa siihen, että F1 Winner Bet -vedon tarkoituksena on auttaa ihmisiä arvaamaan oikein, kuka voittaa tietyn tapahtuman.

 • Kenellä on parhaat F1 vedonlyöntibonukset?

  Käytännössä mikään vedonlyöntisivusto ei tarjoa F1-vedonlyöntibonuksia. Kaikki bonukset on yleensä tarkoitus käyttää mihin tahansa vedonlyöntiin, myös F1-vedonlyöntiin. Voimme sanoa, että tässä tilanteessa kaikki bonukset ovat itse asiassa saatavilla yksilöllisinä tarjouksina F1-vedonlyöntiä varten.