100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Euteller vedonlyöntisivustot

Euteller on harvinainen poikkeus maksunvälittäjien joukossa, sillä se on kotimainen maksunvälittäjä. Euteller toimii pankkisi, sekä vedonlyöntisivuston välisissä rahansiirroissa.

payment desktop
Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.5/5
Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.8/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
11
4.5/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
12
4.8/5
100% tervetulobonus jopa 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
13
4.5/5
Tervetuliaisbonus 100 % aina 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
14
4.5/5
100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI
PelaaLue arvostelu
15
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus aina 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
16
4.5/5
talletusbonusta 100 % aina 120 euroon asti
PelaaLue arvostelu
17
4.5/5
100 % talletusbonuksella, jota voi saada aina 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
18
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus aina 150 euroon asti
PelaaLue arvostelu
19
4.8/5
100 % talletusbonus 100 euroon asti
PelaaLue arvostelu
20
4.8/5
100 % bonus 300 € saakka
PelaaLue arvostelu
21
4.5/5
Tervetuliaisbonus: 300%; Minimitalletus: 20 €
PelaaLue arvostelu

Euteller sopiikin erinomaisesti kotimaisten vedonlyöjien tarpeisiin, sillä se hyväksyy talletukset mistä tahansa pankista Suomessa.

Eutellerin on toimintaperiaatteeltaan samanlainen, kuin huippusuosituttu Trustly, joka lukeutuukin Eutellerin suurimpiin kilpailijoihin. Kumpikin maksujenvälityspalvelu on viime aikoina kasvattanut suosiotaan huimasti, ja ne molemmat ovat käytettävissä yhä useammilla vedonlyöntisivustoilla. Molemmat ovat erittäin turvallisia, sekä perustuvat samaan konseptiin, mutta puolestaan kotimaisuus on Eutellerin etuna.

Koska Euteller on kokonaan kotimainen maksuvaihtoehto, ovat Euteller-vedonlyöntisivustot ihanteellisia meille, suomalaisille, suomessa asuville pelaajille. Ne tarjoavat suomalaisille usein esimerkiksi heidän makuunsa sopivia vedonlyöntimahdollisuuksia, heille suunnattuja kannustimia sekä suomenkielistä asiakaspalvelua.

Euteller tarjoaa uutuutena myös nopeaa pelaamista. Euteller Expressin pikapelisivustot eivät ole vielä lyöneet itseään läpi vedonlyöntimarkkinoilla tai saavuttaneet niin suurta suosiota kuin mitä Trustlyn Pay N Play -vedonlyöntisivustot. Kuitenkin silti niiden vaikutus kasinoteollisuuteen on jo nähtävissä.

Mikä on Euteller?

 • Suomalainen maksuvälityspalvelu
 • Perustettu Turussa vuonna 2007
 • Tekee verkkomaksuista helpompaa
 • Turvallinen ja nopea maksutapa vedonlyöntiin

Miten Euteller toimii?

Kuten esimerkiksi PayPal ja Skrill, myös Euteller toimii hyödyntäen olemassa olevia verkkopankkitietojasi. Henkilöllisyytesi todentamiseen voit käyttää nykyisiä verkkopankkitunnuksiasi, ja varat siirtyvät pankkitilisi ja vedonlyöntisivuston välillä reaaliajassa. Tekniikka ei juuri eroa laskujen maksamisesta verkkopankissa, ja rahojen tallettaminen onnistuu nopeasti.

Eutelleria käyttääksesi  et tarvitse mitään erillistä sovellusta, etkä erillistä käyttäjätiliä. Tarvitset Eutelleriin tallettamiseen vain suomalaiset verkkopankkitunnukset, jonka lisäksi tottakai tarvitset tarpeeksi rahaa, jota siirtää pelitilillesi.

Euteller on ensisijaisesti saatavilla tavallisilla vedonlyöntisivustoilla. Pelaamisen aloittaaksesi täytyy sinun luoda ensin tili haluamallesi vedonlyöntisivustolle ja tehtävä ensimmäinen Euteller-talletuksesi.

Euteller Talletus

Eutellerin avulla voit käyttää luotto- tai pankkikorttiasi maksujen tallettamiseen EFT-tilillesi. Tämä onnistuu pankkitiedot syöttämällä. Rahan lähettämiseen voit käyttää esimerkiksi Payboxia, Debitumia tai TransferWisea.

 1. Napauta“Talleta”-painiketta.
 2. Valitse rahansiirtotavaksi Euteller.
 3. Syötä haluamasi talletussumma.
 4. Vahvista talletus Euteller-tililläsi.
 5. Aloita pelaaminen!

Jotkin vedonlyöntisivustot saattavat periä lisämaksun, jos teet talletuksen Eutellerin avulla. Mahdolliset maksut ilmoitetaan kuitenkin aina selkeästi talletussivulla. Käsittelymaksu on yleensä noin 1,95 % talletuksesta, mutta useimmissa tapauksissa se on rajoitettu 2,95 euroon.

Euteller Kotiutus

Eri vedonlyöntisivustojen välillä on eroja sen suhteen, onko kotiutusta mahdollista tehdä Eutellerin kautta. Jotkin vedonlyöntisivustot vaativat, että voittojen siirtämiseen käytetään esimerkiksi Trustlya tai perinteistä pankkisiirtoa.

Käytitpä voittojesi kotiuttamiseen sitten Eutelleriä tai jotain toista maksutapaa, on sinun ensin todennettava tilisi. KYC (Know Your Customer) -menettelyyn kuuluu vaadittujen asiakirjojen, kuten henkilöllisyystodistuksen, osoitetietojen ja maksutapojen todentamiseen liittyvien todistusten lähettäminen uhkapeliyritykselle.

Jos käyttämäsi vedonlyöntisivusto hyväksyy Euteller-maksut, rahojen nostaminen sujuu helposti seuraavien vaiheiden kautta:

 1. Valitse “Kotiuta” tai muu vastaavaa painike.
 2. Valitse kotiutustavaksi Euteller.
 3. Syötä kotiutettava rahasumma.
 4. Vahvista kotiutus Eutellerillä

Arvioitu kotiutusnopeus riippuu vedonlyöntisivustosta ja omasta pankistasi. Joillakin vedonlyöntisivustoilla kotiutusprosessit ovat nopeita, mutta joissain tapauksissa ne saattavat kestää jopa 72 tuntia. Jotkin pankit puolestaan siirtävät maksusi välittömästi tililtään, mutta toisilla voi tällaisissa prosesseissa kestää useitakin pankkipäiviä.

Varmistathan, että olet suorittanut KYC-menettelyn oikein ja täyttänyt valitsemasi vedonlyöntisivuston määrittelemän panostusvaatimuksen. Mikäli ehdoissa ja vaatimuksissa on puutteita, kotiutuspyyntösi voivat viivästyä, jolloin joudut odottamaan voittojasi pidempään.

Euteller Kokemuksia

Euteller on kokonaan kotimainen palvelu, jonka toimintaa säännellään Suomen Finanssivalvonnan toimesta. Euteller tarjoaa kuluttajille sekä luottoa, että turvallisuutta rahan siirtämiseen. Euteller on erinomainen valinta suomalaisille vedonlyöjille.

Euteller-talletusten tekeminen on helppoa, sillä tarvitset niitä varten vain omat suomalaiset verkkopankkitunnuksesi. Maksut suoritetaan muiden verkkopankkisiirtojen tavoin olemassa olevia verkkopankkitunnuksia hyödyntämällä, joten et tarvitse erillistä Euteller-tiliä tai -sovellusta.

Eutellerin haittapuoliin lukeutuu se, että kaikki vedonlyöntisivustot eivät vielä hyväksy Euteller-maksuja. Tällaisissa tapauksissa voittojen kotiutukset on tehtävä jollain toisella menetelmällä. Mikäli siis olet jo tehnyt Euteller-maksun, mutta käyttämäsi pelisivusto ei salli kotiutuksen tekemistä Eutellerin kautta, tulee sinun käyttää voittojesi nostoon jotain toista menetelmää.

Eutellerin käyttämisen hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Sopimukset kotimaisten pankkien kanssa
 • Nopea maksunvälitys
 • Turvallisuus ja luotettavuus
 • Kotimaisuus

Miinukset

 • Kotiutus ei ole mahdollinen kaikilla vedonlyöntisivustoilla

Eutellerin käyttö vedonlyöntisivustoilla

Euteller on tunnettu luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Palvelun nauttimaan luottamukseen vaikuttanee se, että Euteller toimii vapaaehtoisen sääntelyn alaisena. Sellaiset talletukset, joiden maksut ovat alle muutaman prosentin suuruisia, saattavat estää ihmisiä käyttämästä sitä, mutta jotkut vedonlyöntioperaatiot korvaavat nämä kulut, jolloin varmistetaan, että käyttäjän taskusta ei viedä rahaa. Palvelukustannuksia esiintyy lähes kaikissa maksuissa.

Yksi Eutellerin puutteista on se, että kotiutus eli voittojen nostaminen omalle pankkitilille ei ole Eutellerin kautta mahdollista kaikilla pelisivustoilla. Kotiutukseen voidaan Eutellerin sijaan käyttää esimerkiksi ruotsalaista Trustlya tai pankkisiirtoa.

 

Parhaiden vedonlyöntisivustojen vertailu

Vedonvälittäjät

Urheilulajien määrä

Tervetuliaisbonus

Live-vedonlyönti

Mobiilisovellus

Minimitalletus

Vähimmäisnosto

Powbet

30+

100 % tervetuliaisbonus 200 € asti

Kyllä

Kyllä

10 €

10 €

Starda vedonlyönti

20+

100 % bonus 600 € saakka

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

unibet Vedonlyöntisivut

30+

100 % talletusbonuksen vedonlyöntiin jopa 100 euroon asti

Kyllä

Kyllä

10 €

10 €

Mostbet, vedonlyontisivustot.tv

25+

125% TALLETUSBONUS 300€ ASTI

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

Legzo online-vedonlyönti

20+

100 % bonus 300 € saakka

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

Vaihtoehdot maksutavalle

Eutellerille on olemassa lukuisia vaihtoehtoja. Mikäli tahdot välttää välityspalvelun käyttämisen, voit siirtää rahaa perinteisellä pankkisiirrolla. Huomaathan kuitenkin, että pankkisiirtojen siirtoajat ovat yleensä pidempiä kuin Eutellerillä.

Maailmanlaajuisesti hyvin suosittu Neteller on Eutellerin yksi suurimpia kilpailijoita. Neteller on tunnettu verkkomaksupalvelu, jolla on toimipisteet Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Neteller toimii ensisijaisesti nettilompakkona, joka toimii maksujen välittäjänä pankkisi ja vedonlyöntiyrityksen välillä. Sen toimintaperiaate on samanlainen kuin Eutellerinkin.

Eutellerin lisäksi toinen hyvin luotettava, myöskin pohjoismainen, laajalti käytetty ja hyväksytty maksutapa on Trustly. Trustly lanseerattiin Ruotsissa vuonna 2008 ja sen rahansiirtopalvelu toimii yhteistyössä eurooppalaisten rahoituslaitosten ja pankkien kanssa. Yritys takaa palvelunsa kautta maksujen nopean siirron mistä tahansa pankista.

Luotettavuutensa lisäksi Trustly onkin suomalaisille vedonlyöjille verrattain houkutteleva vaihtoehto muun muassa siksi, että yrityksen verkkosivut ovat saatavilla myös suomeksi.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Kuinka Euteller toimii?

  Eutelleriä käytettäessä tunnistautuminen tapahtuu käyttäjän pankkitilitiedoilla. Käyttäjän tarvitsee vain valita Euteller talletusvaihtoehdoksi ja syöttää haluamansa rahasumma maksutapahtumaa suorittaessaan. Tämän jälkeen käyttäjä pystyy valitsemaan verkkopankkinsa ja pääsee kirjautumaan verkkopankkitililleen saattaakseen talletustapahtuman loppuun.

 • Voiko Eutellerilla tehdä kotiutuksia?

  Eutellerin avulla voit nostaa rahasi turvallisesti ja nopeasti. Kotiutus ei ole kaikilla vedonlyöntisivustoilla mahdollista.

 • Mitkä ovat parhaat Euteller vedonlyöntisivut?

  Listaamme parhaat Eutelleriä käyttävät vedonlyöntisivut tällä sivulla. Vedonlyöntisivut eroavat toisistaan esimerkiksi pelivalikoimaltaan. Valinnan teet sinä!

 • Voinko käyttää Eutelleria missä vain?

  Kaikki vedonlyöntisivut eivät käytä Eutelleria, joten kaikilla alustoilla se ei ole toimiva maksutapa. Se on kuitenkin erittäin yleinen ja suosittu maksutapa.