100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

UFC-Vedonlyönti

UFC, vedonlyontisivustot.tv

MMA on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. UFC (Ultimate Fighting Championship), jota voidaan pitää seuratuimpana kamppailu-urheilujärjestönä, on lajin tärkein promoottori.

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.5/5
Bonus: Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
Bonus: 100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Bonus: 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu

 

UFC – Ultimate Fighting Championship

UFC on kehittynyt huomattavasti alkuaikojen jälkeen. Urheilulaji ei alun perin ollut sellainen kuin olemme tottuneet näkemään sen nykyään, vaan pikemminkin menetelmä, jolla eri kamppailulajeja harrastavat yksilöt voivat kilpailla keskenään. Perustamisestaan lähtien Mixed martial arts -kamppailulaji on kasvanut huimasti ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suurimmista kamppailulajeista.

Viime vuosina on nähty useita suomalaisia maailman suurimman vapaaotteluorganisaation kilpailuissa. UFC on laajentunut viime vuosina myös vedonlyönnin parissa, ja UFC-otteluihin on avattu uusia vedonlyöntisivustoja.

 

UFC-vedonlyönnin kohteet ja kertoimet

UFC koostuu kahdeksasta miesten painoluokasta (korsisarjasta raskaaseen sarjaan) ja neljästä naisten painoluokasta (höyhensarjasta raskaaseen sarjaan). Jokaisella painoluokalla on oma mestaruusvyö, jota jokainen kyseisen luokan ottelija luonnollisesti tavoittelee.

Marraskuussa vuonna 2016, Conor McGregor teki UFC:n historiaa, kun hän hallitsi mestarina samanaikaisesti kahta eri painoluokkaa. Ensin hän nöyryytti höyhensarjan pitkäaikaisen hallitsijan Jose Aldon vain 13 sekunnissa ja vajaa vuosi myöhemmin McGregor syrjäytti Eddie Alvarezin valtaamalla myös kevytsarjan tittelin.

Kaikki UFC-ottelut kuuluvat Livebet.com-nettikasinolle, joka tarjoaa vedonlyöntiä kaikista niistä sekä monista muista urheilulajeista. Livebet.com-sivustolla voit myös vetoa useista urheilutapahtumista, kuten Super Bowlista ja muista tärkeistä NFL-peleistä.

Kuten nyrkkeilyssä, myös MMA-otteluissa on usein selkeä suosikki, eikä houkuttelevia vedonlyöntikertoimia ole saatavilla. MMA-vedonlyönnin muut näkökohdat, kuten ottelun kesto tai ratkaisutapa, tarjoavat usein parempia vaihtoehtoja.

Esimerkiksi Conor McGregorin otteluissa hänen tyrmäysvoittoprosentti on noin 90 prosenttia. Jos etsit toteuttamiskelpoisia UFC-vedonlyöntikertoimia Conor McGregorin otteluihin, saat huomattavasti paremmat kertoimet, jos lyöt vetoa siitä, että hän tyrmää vastustajansa toisella kierroksella. Toki tällä tavalla sijoittaminen on riskialttiimpaa.

 

UFC-vedonlyönnin suosikkeja ja yllättäjiä

UFC, ja MMA ovat tulleet myös tunnetuiksi todella suurista ennätyksistä. Matt Serran voitto ehkä kaikkien aikojen suurimmasta vapaaottelijasta George St-Pierrestä on yksi ensimmäisistä asioista, jotka tulevat mieleen, kun miettii UFC:n viimeaikaisia saavutuksia.

Mitkä nimet voisivat olla seuraava yllätyslisäys UFC:hen? Miten Conor McGregorin ura kehittyy tästä eteenpäin? Palaako suomalainen Makwan Amirkhani kehään? Pystyvätkö George St-Pierren ja Khabib Nurmagomedovin kaltaiset veteraanit pitämään tahtiaan omissa sarjoissaan? Pystyykö Jon Jones pysymään poissa kehästä?

 

UFC:n pelimuodot

Suurin osa MMA-vedoista pelataan voitto- ja yli/alipanoksilla. Voittovedossa panostat yksinkertaisesti siihen, kuka voittaa. Yli/ali-vedossa sinun on tehtävä Yli/ali-vedonlyönti. Vedonlyöntisivusto on asettanut rajan (yleensä 2,5 kierrosta), josta sinun on valittava jompikumpi tai kumpikin.

Yksittäisten urheilutapahtumien vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan maailmanlaajuisesti. Yksittäisiä vetoja voi nyt lyödä myös useilla vedonvälittäjillä. Vedonlyönti ottelun lopputuloksesta on hyvin yleinen pelimuoto. Jos uskot, että ottelija voittaa tyrmäyksellä tai muuten pysäytetään, löydät tälle vedonlyöntimuodolle kertoimia Neobetista.

 

Live vedonlyönti UFC – otteluista

UFC livevedonlyönti on samalla sekä hyvin haastavaa että mielenkiintoista. Suosituin vetotyyppi on ehdottomasti voittajaveto, eli voittavan taistelijan veikkaaminen. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa, sillä lisäksi vetoa on mahdollista lyödä erien määrästä ja ottelun päättymistavasta (joihin lukeutuvat muun muassa tyrmäys ja luovutus). Osa sivustoista mahdollistaa myös ottelun tarkasta päättymisajasta vedonlyömisen. Live vetoja asettaessa lajituntemuksen merkitys nousee tärkeään asemaan ja muun muassa ottelijoiden tilastoihin on tärkeää tutustua. Koska ottelijoilla on erilaiset taustat, on heillä myös erilaiset heikkoudet ja vahvuudet – Nämä puolestaan voivat muokata lopputulosta hyvin yllättävälläkin tavalla. Live vedoissa kertoimet voivat muuttua ottelun edetessä, mikä tarkoittaa sitä, että myös ottelun kulku on muuttunut huomattavasti. Ottelun kulku onkin hyvin haastavaa arvioida myös livevetoja tehdessä.

 

Parhaat vinkit UFC-vedonlyöntiin

UFC-vedonlyönnissä ottelijan voittomahdollisuudet määräytyvät vedonvälittäjän tekemän todennäköisyysarvion perusteella kilpailijoiden mahdollisuuksista. Ero perinteisen jalkapallo- tai jääkiekkovedonlyönnin ja UFC:n välillä on vähäinen. Kyse on vain yksi vastaan yksi -ottelusta, jonka dynamiikka on täysin erilainen kuin esimerkiksi jalkapallo-ottelussa, jossa muuttujia on enemmän.

Katso ottelijan profiilia. ”Profiilin” määritelmä on vapaaottelija. Tunnista, missä ovat ottelijan vahvuudet ja vastaavasti missä ovat puutteet. Jotkut ottelijat ovat loistavia ottelemaan pystyasennossa, kun taas toiset ovat loistavia matolla. Huomioi myös, onko ottelijassa jotain erityistä, jonka muut vedonlyöntisivustot ovat saattaneet jättää huomiotta?

Ottelijan aerobinen kunto on myös merkittävä näkökohta, joka on otettava huomioon erityisesti, kun tehdään yli/ali-vedonlyöntiä. Voit löytää hyviä kohteita alivedoille tarkastelemalla ottelijan aiempia otteluita ja etsimällä puutteita hänen sydänkunnostaan. Ottelija, jolla on kunto-ongelmia, väsyy nopeammin ja ottelu päätetään todennäköisemmin ennen kolmen erän päättymistä. Myös ottelijoiden profiilit on otettava huomioon. Puutteellisen kilpailukunnon omaavan ottelijan asettaminen hyvää mattopainijaa vastaan on fiksu veto. Mattopaini on äärimmäisen väsyttävää; väsymys voi johtaa pieneen virheeseen ja ratkaista ottelun nopeasti.

Ottelijan kotikenttä on tärkeää ottaa huomioon ottelua edeltävässä arvioinnissa. Ottelija, jolla on uskollinen fanikunta ja vahva tuki, voi saada lisäpotkua tiukassa tilanteessa.

Nopeiden iskujen lisäksi freestyle-ottelijat tarvitsevat voittamiseen monenlaisia taitoja. Freestyle tunnetaan myös nimellä ”vapaaottelu” Yksi tapa lyödä vetoa freestyle-ottelusta on etsiä ottelijoita, joilla on ainutlaatuisia kykyjä, kuten pyörähdyspotku, sillä se voi auttaa heitä voittamaan ottelun. Sinun ei koskaan pidä lyödä vetoa pelkästään ottelijan puolesta, jolla on huikea spinning-potku,

Vältä suuria suosikkeja ja nimen perässä juoksemista. Kenties yksi yleisimmistä virheistä, jonka vedonlyöjät tekevät monissa lajeissa, on mennä liikaa massojen mukana ja lyödä rahansa mediassa hehkutettujen ottelijoiden puolesta. Tällaisten ottelijoiden puolesta on jo valmiiksi lyöty runsaat määrät rahaa ja useimmiten kertoimet ovat liian alhaisia todelliseen voittomahdollisuuteen nähden. Loppujen lopuksi on yleensä parempi lyödä vetoa altavastaajan puolesta ja pienemmillä panoksilla. Tietenkin kannattaa myös miettiä, miksi lyö vetoa. Jos olet puhtaasti harrastevedonlyöjä, sinulla on täysi oikeus laittaa rahasi suosikkivastustajasi puolesta, riippumatta hänen suosiostaan. Tämä lähestymistapa ei kuitenkaan ole tuonut harrastevedonlyöjille suuria onnistumisia.

UKK. Usein kysytyt kysymykset