100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Jalkapallo vedonlyönti

Jalkapallo, vedonlyontisivustot.tv

Jalkapallo on vedonlyönnin kuningas, monella tapaa hienoin urheilulaji urheiluvedonlyöjille. Jalkapallossa tarjoillaan valtavasti erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja ja mahdollisuuksia käytännössä vuoden jokaisena päivänä. Laaja valikoima jalkapalloliigoja ympäri maailmaa tarjoaa valtavan määrän eri otteluita. Lisäksi on tarjolla erilaisia cup-kilpailuja (kuten FA Cup ja League Cup), joista pelaajat pääsevät nauttimaan.

Tämä artikkeli auttaa sinua oppimaan jalkapallovedonlyönnistä ja antaa neuvoja siitä, miten voit lisätä ymmärrystäsi pelistä.

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonusta aina 100 € asti
PelaaLue arvostelu
4
4.5/5
Bonus: Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
5
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
6
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Kilpailukykyiset kertoimet
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu

 

Jalkapallovedonlyönti – näin lyöt vetoa jalkapallosta

Jalkapallovedonlyöntimahdollisuuksia on tarjolla lukuisia yhden pelin aikana. Lähestulkoon kaikki vedonvälittäjät antavat jokaiseen jalkapallokohteeseen jonkinlaisia kertoimia, joten oikeaa valinnanvaraa riittää. Sivustojen ja otteluiden suuren määrän vuoksi vedonvälittäjillä ei ole mahdollisuutta seurata jokaista maailman jalkapallo-ottelua 100-prosenttisesen tarkasti jokaisessa maassa. Nokkela uhkapeluri voi kuitenkin yödyntää vedonvälittäjien tekemiä virheitä omassa pelaamisessaan.

Kun vedonvälittäjä tai koko yleisö kokonaisuudessaan reagoi epänormaalisti johonkin tietoon, on todennäköistä, että kyseessä on virhe tai yliveto. Suurimman osan ajasta vedonvälittäjän ylireagointi kuitenkin johtuu siitä, että hän katsoo liian tarkasti lopputuloksia.

Jalkapallossa kuitenkin on esimerkiksi koripalloa paljon tavanomaisempaa asioiden pieleen meno. Monet pelit ratkaistaan pelaamattomilla paitsioilla, sopimattomilla taklauksilla ja aiheettomilla rangaistuspotkuilla. Yllättävää kyllä, monesti on voittanut se joukkue, jonka ennakoitiin olevan huonompi.

Seuraavassa osassa tarkastelemme jalkapallovedonlyönnin suosituimpia ja yleisimmin käytettyjä vedonlyöntityyppejä sekä, miten kertoimet toimivat.

Jalkapallon vedonlyönnin muodot

Otteluvedonlyönti

Jalkapallovedonlyönnissä yleisimmin käytetty muoto on otteluveto. Otteluveto on ottelun lopputulosta koskeva veto. Jalkapallossa on olemassa kolme mahdollista eri tulosta: voitto, sekä tasapeli tai tappio. Joskus kutsutaan 1X2-vedoksi, joka tulee siitä, että veikataan kotijoukkueen voittoa (1), tasapeliä (X) tai vierasvoittoa (2).

Jalkapallo-ottelun voittaja on tyypillisesti ensimmäinen asia, joka esiintyy käytännössä jokaisen urheiluun liittyvän luettelon alussa, koska onhan se asia,  joka kiinnostaa tavallisimpia faneja eniten.

Tuplamahdollisuus

Toinen hvyin suosittu vetostrategia on kaksoisvaihtoehto. Siinä veto lyödään kahdesta erilaisesta lopputuloksesta samasta ottelusta. Voit tällöin lyödä vetoa sekä tasapelistä, että voitosta samaan aikaan. Tämä sopii sellaisille pelaajille, joiden tavoitteen on ottaa pienempi riski vedonlyönnissä.

Otteluvedonlyönnissä vedonlyönnin voittokertoimet ovat yleensä pienemmät kuin nettivedonlyönnissä, mutta vedonlyönnin voittokertoimet ovat vastaavasti huomattavasti suuremmat. Esimerkiksi siis jos Manchester United on pelaamassa Chelseaa vastaan kotonaan Valioliigassa ja lyöt vetoa Unitedin puolesta (1X), voitat vetosi, jos United puolestaan voittaa tai peli päättyy tasapeliin. Tappiolle jäät jos Chelsea voittaa, eli tulos on 2.

Tasoitusvedot

Jalkapallovedonlyönnissä olevat tasoitusvedot (3-way handicap bets) ovat erittäin yleisiä. Tasoitusvedoissa on tyypillisesti kyse kahden eri joukkueen välisestä maalierosta, jolloin suosikkijoukkueelle annetaan ennakoitu etulyöntiasema tai tasoitus ennen pelin alkua.

Voit lyödä Arsenalin voitosta vetoa tasoituksella -1 Leicesteriä vastaan myös Valioliigan ottelussa. Jotta vetosi onnistuisi, Arsenalin on voitettava vähintään ainakin kahdella maalilla.

Aasialaiset tasoitusvedot

Toinen tasoitusveto on aasialainen tasoitusveto. Kun lyöt vetoa Aasian tasoitusvedoista, on sinulla kaksi vaihtoehtoa. Tasoitus asetetaan siten, että molempien joukkueiden mahdollisuudet lähenevät toisiaan; hyvin usein molempien kertoimet lähenevät kahta. Oletetaan esimerkiksi, että pelataan Arsenal vs. Aston Villa -ottelu ja Arsenalilla on -1.

Aasialainen tasoitus eroaa perinteisestä tasoituksesta siinä, että se sisältää puoli- ja neljännesmaalin tasoitukset. Yleisesti ottaen myös muunlaiset vedot ovat mahdollisia, kuten esimerkiksi maalien kokonaismäärä (Asia total), kortit ja kulmapotkut.

Vedonlyöntiä voi lyödä myös Aasian tasoituksesta, kuten Aasian kokonaismäärästä, korteista ja kulmapotkuista. Aasian tasoitusvedonlyöntioppaassamme saat lisätietoja tasoituksista.

Maaleja yhteensä -vedot

Maalimäärä-veto on yksi suosituimmista vedoista jalkapallon parissa. Varsinkin jos et kannata kumpaakaan joukkuetta ja haluat ainoastaan katsella peliä. Kyseessä on vedonlyönti ottelussa tehtyjen maalien kokonaismäärästä. Jotkut pelaajat saattavat kuitenkin kokea tämän tiedon ylivoimaiseksi; he saattavat pelata mieluummin yli/alle.

Joissain tapauksissa voit esimerkiksi valita maalitavoitteeksi +2,5 ottelussa Englanti – Ranska. Tässä tapauksessa lyöt vetoa siitä, että ottelun aikan tehtäisiin vähintään kolme maalia. Jos ottelun aikana maaleja syntyy vain kaksi tai sitäkin vähemmän, häviät. sama pätee päinvastoin: voitat, jos ottelussa syntyy vähintään kaksi maalia pelin aikana.

Vedonlyönti jalkapalloturnauksista

On myös suosittua urheiluvedonlyöjien keskuudessa lyödä vetoa jalkapallokilpailujen voittajajoukkueista. Tällaisia vetoja yleisesti pidetään pitkäaikaisina panoksina. Liigaa hyvin tunteva ja tietävä vedonlyöjä voi käyttää kykyjään pitkäaikaisten vetojen tekemiseen, joissa satunnaisilla elementeillä on merkittävämpi rooli.

Analyytikko uskoo, että kahdesta aiemmin vahvasta joukkueesta toinen voittaa liigan, kun taas toinen epäonnistuu. Mutta huonona puolena vahvan joukkueen kertoimia tarjotaan yleensä hyvin alhaisina yksittäisten otteluiden osalta, joten myös pienemmät voitot ovat yleisempiä. Pitkällä aikavälillä pienillä takaiskuilla ja virheillä on kuitenkin vähemmän vaikutusta tulokseen, jolloin arvo on suurempi.

Kuitenkin voit tietenkin lyödä vetoa monista muista tuloksista kuin mestaruudesta, kuten esimerkiksi Manchester Cityn voitosta Valioliigassa tai vaikkapa Argentiinan voitosta Copa Americassa.

Jalkapallovedonlyönnissä käytettävissäsi on satoja mahdollisia vetoja. Joukkueen sarjasijoitus, turnauksen putoaminen tai nousu ja se, kumpi joukkueista suoriutuu paremmin, ovat vain muutamia esimerkkejä.

Esimerkiksi sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa Englannin pääsystä välieriin seuraavissa MM-kisoissa tai, Kiinan putoamisesta pois AFC Aasian Cupin lohkovaiheessa.

Vedonlyönti yksittäisistä pelaajista

Sinulla on myös mahdollisuus lyödä vetoa monien eri pelaajien saavutuksista. Tarjolla on vedonlyöntikohteita useiden maailman parhaiden liigojen voittajista. Pystyt siis lyömään vetoa siitä esimerkiksi siitä, että tietty pelaaja on liigan tai turnauksen johtava pelaaja tehdyissä maaleissa.

Voit myös lyödä vetoa parhaan syöttäjän, sekä myös parhaan pelaajan pisteistä kussakin kilpailussa. Nämä vedot ovat ennen turnausta asetettavia vetoja. Joidenkin kohteiden kertoimet kuitenkin muuttuvat turnauksen edetessä.

Voit lyödä vetoa siitä, saako pelaaja ensimmäisenä varoituksen tai hylätäänkö hänet, sekä siitä, tekeekö hän maalin. Tarjoamme otteluiden aikana tavallista enemmän vaihtoehtoja, jonka ansiosta sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa elkein mistä tahansa!

Jalkapallon erikoisvedot

Sinulla on myös mahdollisuus lyödä vetoa ainutlaatuisista jalkapallovedoista milloin tahansa. Lyö esimerkiksi vetoa seuraavasta Valioliigan managerista, joka saa potkut, tai ensikesän siirtomarkkinoista. Jalkapallovetojesi piristämiseksi kannattaa kokeilla mahdollisia uusia ja jännittäviä tavoitteita.

Kun siirtoikkuna sulkeutuu, tarjoutuu sinulle mahdollisuus vedonlyöntiin siitä, minkä seuran kanssa pelaaja tekee sopimuksen. Vedonlyönti siitä, mihin seuraan uskot kyseisen pelaajan siirtyvän siirtoikkunan sulkeutuessa, tunnetaan nimellä otteluvedonlyönti. Suosikki voi esimerkiksi olla seura, johon pelaaja jo kuuluu.

 

Live vedonlyönti jalkapallosta

Jalkapallo on ehdottomasti yksi suosituimpia kohteita, keräten vuosittain miljoonia vetoja niin suomalaisten keskuudessa kuin kansainvälisesti. Useimmat sivustot tarjoavat runsaasti erilaisia kohteita, joihin kuuluvat muun muassa paikalliset ottelut että kansainväliset sarjat. Vaikka perinteinen vedonlyönti on suosittua, tuovat jalkapallon live vedot otteluiden seuraamiseen suurta jännitystä. Tästä johtuen live vetojen suosio on noussut koko ajan jalkapallofanien keskuudessa. Jalkapallossa lopputulokseen vaikuttavat useat ottelun aikaiset tapahtumat, joihin kuuluvat esimerkiksi sääilmiöt ja loukkaantumiset. Onkin selvää, että jalkapallon livekohteiden kertoimet muuttuvat välillä hyvin nopeasti, kun tilanteet muuttuvat. Tyypillisesti jalkapallon live vedoissa pyritään arvaamaan seuraava maalintekijä, rangaistuspotkut sekä erän tai ottelun lopputulos. Aktiivisesti ottelua seuraavat vedonlyöjät pääsevät käyttämään päättelykykyään, kun he pyrkivät asettamaan voittavan vedon ottelun ollessa jo meneillään.

 

Vedonlyönti – Parhaita sivustoja jalkapallon vedonlyöntiin

Voit ehdottaa mitä tahansa vedonlyöntisivustoa jalkapallon harrastajalle. Loppujen lopuksi jokainen online-vedonlyöntisivusto tarjoaa erinomaisia kertoimia ja kohteita pelien kuninkaalle. Pieniä eroja on tietysti olemassa, mutta paljon pelaavien kannattaa kokeilla monia eri sivustoja ja valita heille parhaiten sopiva vedonvälittäjä. Suosittelemme myös lukemaan ilmaisia veto-oppaita.

Jalkapallo vedonlyöntisivut

Suosion kasvattamisen kannalta parhaat sivustot ovat Mr Green ja William Hill. Saatat saada hyviä kertoimia vedoillesi sekä merkittäviä vedonlyöntibonuksia, jotka antavat sinulle lisää pelirahaa, kun lyöt vetoa näiltä sivustoilta. Vetokohteita jalkapalloon tarjoavat kuitenkin käytännössä kaikki netin vedonlyönti sivustot.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Missä jalkapallosta voi lyödä vetoa?

  Jalkapallo on vedonlyönnin silmissä yksi suurimmista lajeista, joten pelejä on tarjolla lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla.

 • Mitä pelityyppejä jalkapallossa on tarjolla?

  Jalkapallossa voit pelata niin otteluiden lopputuloksia, pelaajavetoja tai erikoisvetoja. Tarjonta on erittäin kattavaa, mutta tämä riippuu tietysti hieman sivustojen preferensseistä.

 • Kuinka voi menestyä jalkapallovedonlyöjänä?

  Vedonlyönnissä ei ole oikotietä onneen, vaan jalkapallonkin osalta lajituntemus on kaikki kaikessa. Tietysti myös ylikertoimien ja muiden vedonvälittäjien virheiden etsiminen on yksi osa voitollista vedonlyöntiä.

 • Voinko hyödyntää bonuksia?

  Tämä riippuu tietysti vedonvälittäjästä, mutta jalkapallon ollessa yksi tärkeimmistä lajeista, on oletettavaa, että bonuksia voi hyödyntää jalkapallovetoihin.