100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Kuinka voit lyödä vetoa jääkiekon MM-kisoissa 2024

Urheilu ja vedonlyönti kuuluu oleellisesti yhteen. Lajin seuraaminen on huomattavasti jännittävämpää, kun on asettanut oman arvauksen ottelun tai turnauksen voittajasta. MM jääkiekko vedonlyönti on helppoa, kun vedonlyöntisivustot ovat tuoneet sen pelaajille vain muutaman klikkauksen päähän. Rekisteröimällä pelitilin yhdelle näistä sivustoista löydät satoja eri vedonlyöntikohteita koko MM-kisojen ajalle.

Löydät alta parhaat vedonlyöntisivut jääkiekon 2024 MM-kisoihin

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
3
4.8/5
Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
4
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
5
4.8/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.5/5
100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
9
4.8/5
100% tervetulobonus jopa 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Tervetuliaisbonus 100 % aina 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu

Kuinka voit lyödä vetoa jääkiekon MM-kisoissa netissä?

Kuinka voit lyödä vetoa jääkiekon MM-kisoissa netissä?

Jääkiekko mm-kisat 2024 ja ennennäkemätön kisatunnelma on pian taas täällä. Vedonlyöntisivustot ovat valmiina turnaukseen ja tarjoavat koko turnauksen ajan pelikohteita aina turnauksen voittajasta maalipörssi ykköseen.

Mm jääkiekko vedonlyönti alkaa siitä, että sivustolle rekisteröidään pelitili. Tekemällä talletuksen olet valmis täyttämään vedonlyöntikupongin. Yksi suosituimmista ja yksinkertaisimmista vedonlyöntikohteista on arvata tämän vuoden maailmanmestaria, mutta lisäksi vetoa voi lyödä esimerkiksi pistepörssin voittajasta, ensimmäisen maalin tekijästä tai kuinka monta laukasta tehdään maalia kohti ottelun aikana. Nämä ovat vain muutama esimerkki siitä mitä veikkauskohteita markkinoilta löytyy.

Jos mietit mikä voisi olla mm jääkiekko voittajaveto, niin silloin ehdottomasti kannattaa tutustua yli/alle vetoihin:

Yli ja alle vedot jääkiekon MM-kisoissa 2024

Yli/alle vedot antavat vedonlyöjälle arvata oikein, koska näissä ei tarvitse panostaa johonkin tiettyyn lopputulokseen. Tämän vedon voi aina joko voittaa tai hävitä, eikä siinä ole mahdollisuutta tasapeliin. Jääkiekon mm vedonlyönti ja yli/alle vedot on ilmoitettu vedonlyöntikohteessa esimerkiksi seuraavalla tavalla:

Ottelussa pelaavat joukkueet A ja B. Vedonlyöntikohteessa voi asettaa vedon sille, että tuleeko ottelussa yli 4,5 vai alle 4,5 maalia. Jos asetat panokset “alle”-vedolle ja pelissä tehdään 0-4 maalia, niin voitat vedon.

TOP 5 vedonlyöntisivustoa jääkiekon MM-kisoissa

Jääkiekon mm-kisat 2024 on yksi odotetuimmista turnauksista urheilun ystävien keskuudessa. Katso alta viisi parasta vedonlyöntisivustoa, jotka tarjoavat parhaat mm jääkiekko 2024 kertoimet, vedonlyöntikohteet ja edut vedonlyöjille!

 • 1

  Unibet

  Lyö vetoa jääkiekon MM-kisoissa 2024. Sivustolta löytyy parhaat kertoimet ja kohdevalikoiman. Rekisteröidy ja aseta panokset jo tänään!

  unibet Vedonlyöntisivut
 • 2

  MrGreen

  Jääkiekon mm 2024 vedonlyönti, parhaat kertoimet ja monipuolinen kohdevalikoima. Sivustolle mahdollista laittaa kisavedot helposti, nopeasti ja turvallisesti.

  Mr Green Vedonlyöntisivut
 • 3

  Zulabet

  Löydät markkinoiden parhaat kohteet ja kertoimet jääkiekon MM-kisoihin. Valikoimasta löytyy mm jääkiekko pitkäveto, tasoitusveto, livevedot ja paljon muuta.

  Zulabet Vedonlyöntisivut logo
 • 4

  STS Bet

  Sivustolla on tehty erittäin helpoksi vedonlyönti jääkiekon 2024 MM-kisoissa. Samasta paikasta saa parhaat vedonlyöntitarjoukset, kertoimet ja kohteet.

  Zulabet, vedonlyontisivustot.tv
 • 5

  Pinnacle

  Pelisivustolla on laaja kattaus vedonlyöntikohteita jääkiekon 2024 MM-kisoihin. Lisäksi muun muassa tilastot, ennakot ja se mikä on joukkueen sen hetkinen pelikunto.

  Pinnacle, vedonlyontisivustot.tv

Milloin ja missä ovat jääkiekon MM-kisat 2024?

Jääkiekon MM-kisat 2024 järjestetään toista kerran peräkkäin Suomessa. Venäjän oli tarkoitus olla alunperin turnauksen isäntänä, mutta IIHF sulki maan pois turnauksesta Ukrainan sodan takia. Niinpä järjestämisvastuu siirtyi Suomelle, mutta jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa ja Latviassa.

Kisoihin osallistuu 16 maata ja ne on jaettu kahteen kahdeksan maan alkulohkoon. Vuoden 2024 MM-kisat pelataan 10. toukokuuta - 26. toukokuuta.

Mitä tulee ottaa huomioon jääkiekon MM-kisojen 2024 vedonlyönnissä?

Jääkiekon mm-veikkaus tuo mukavan lisän otteluiden seuraamiseen. On hyvä oppia löytämään vedonlyöntisivustoilta parhaat kertoimet, suosia yksittäisiä vedonlyöntikohteita ja käyttää hieman aikaa tilastojen sekä muiden vastaavien tietojen läpikäymiseen. Kun kyseessä on mm jääkiekko vedonlyönti, niin huomioon kannattaa ottaa muun muassa nämä seuraavat asiat:

Otteluohjelma

Mm jääkiekko 2024 vedonlyönti ja se mitkä maajoukkueet ovat milloinkin toisiaan vastassa tai mitä otteluita on odotettavissa lähipäivinä vaikuttaa ratkaisevalla tavalla joukkueiden pelistrategiaan. Turnauksen alussa huippujoukkueet saattavat lähteä liikkeelle kevyemmin, kun taas yllätyksiä näissä saattaa tulla heikompien joukkueiden osalta.

Pelaajien pelikunto

Turnauksen aikana pelaajien kunto joutuu koville ja toisinaan saattaa tulla yksittäisiä loukkaantumisia. Jääkiekossa on kuitenkin kyse joukkueurheilusta, eikä yksittäisen pelaajan puuttuminen kokoonpanosta vaikuta pelaamiseen juuri ollenkaan. Mm jääkiekko vedonlyönti ja pelaajien loukkaantumiset tulee ottaa huomioon etenkin jos kyseessä on jokin avainpelaajista.

Edelliset ottelut

Edelliset ottelut ovat yksi niistä asioista, joihin tulee kiinnittää huomiota kun kyseessä on vedonlyönti mm jääkiekko. Joukkueen aiemmin pelaamat ottelut saattavat vaikuttaa seuraavan ottelun lopputulokseen. Takana saattaa olla pitkäkin peliputki tai vaihtoehtoisesti joukkue on saanut levätä useamman päivän. Nämä saattavat näkyä joko hyvänä pelivireenä tai väsymyksenä kaukalossa.

Jääkiekon MM-kisa 2024
🏆 Maailmanmestari vuonna 2022Kanada
🏒 Otteluiden määrä MM-kisoissa 202464 ottelua
🥇 Eniten jääkiekon maailmanmestaruuksiaKanada (28)
🙌 Jääkiekon MM-kisojen 2024 voittajasuosikkiKanada
🌟 MM-kisojen parhaat pelaajatKent Johnson, Mathew Barzal, Pierre-Luc Dubois
💰 Parhaat vedonlyöjille tarjolla olevat pelikohteet1x2, tasoitusveto, tulosveto, yli/alle, maalimäärä, erävedot, ensimmäisen maalintekijä…

Vedonlyönti Suomen maajoukkueesta jääkiekon MM-kisoissa 2024

Jääkiekko on ehdottomasti yksi seuratuin urheilulaji Suomessa. Toista vuotta peräkkäin on odotettavissa kotikisa, joka luo täysin ainutlaatuisen ilmapiirin ja kaikilla on kovat odotukset sitä kohtaan että mestaruus pidetään kotimaassa. Mm jääkiekko vedonlyönti ja kertoimet ovat samaa mieltä, koska MM 2024 voittajasuosikkeja ovat Suomi, Kanada ja Ruotsi.

Vedonlyöntisivustoilla Suomen kertoimet ovat 3,5-3,8, Kanadan 3,5-4,0 ja Ruotsin 5,0- 5,5 tienoilla. Suurempia kertoimia on luvassa Tshekille ja USA:lle, jotka myös ovat tarjonneet vuosien varrella kovaa vastusta kaukalossa.

Vedonlyöntikohteet eivät rajoitu pelkästään voittajan arvaukseen, vaan mm jääkiekko vedonlyönti pitää sisällään lisäksi esimerkiksi tulosvetoja, turnauksen pistepörssin voittajaa, parhaiten menestynyttä joukkuetta ja kymmeniä muita kohteita.

Suomen maajoukkueen mahdollinen kokoonpano

Leijonien lopullinen joukkue vuoden 2024 MM-kisoihin julkaistaan toukokuussa. Päävalmentajana toimii Jukka Jalonen ja mahdollisesti hänet nähdään turnauksessa seuraavan kokoonpanon kanssa:

Maalivahdit

 • Niclas Westerholm
 • Frans Tuohimaa
 • Jussi Olkinuora

Puolustajat

 • Ville Pokka
 • Niklas Friman
 • Mikko Lehtonen
 • Juuso Hietanen
 • Sami Vatanen
 • Mikael Seppälä
 • Atte Ohtamaa
 • Miro Heiskanen

Hyökkääjät

 • Joel Armia
 • Marko Anttila
 • Jere Innala
 • Hannes Björninen
 • Toni Rajala
 • Valtteri Filppula
 • Mikael Granlund
 • Sakari Manninen
 • Teemu Hartikainen
 • Jere Sallinen
 • Saku Mäenalanen
 • Harri Pesonen
 • Juho Lammikko

Suomen maajoukkueen ottelut

Odotettavissa on heti ensi hetkistä asti mielenkiintoisia hetkiä kaukalossa, ja se on selvää että jokainen näistä otteluista voitettu piste on joukkueille tärkeä. Nämä seikat on hyvä pitää mielessä, kun kyseessä on vedonlyönti jääkiekko mm.

Mitkä mahdollisuudet Suomen maajoukkueella on voittaa turnaus?

Jääkiekon suuria maita löytyy useita ja maailmanmestaruuteen uskotaan yleensä johtaneen NHL:stä tulleet vahvistukset. Suomen osalta tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, kun suurin osa maajoukkueen pelaajista tulee Euroopasta.

Niinpä Suomen leijonilla on kaikki mahdollisuudet puolustaa mestaruutta tänä vuonna. Tähän kun lisätään kotikisat ja oman yleisön tuki, niin Suomella on kaikki mahdollisuudet pitää mestaruus kotona.

Suosituimmat vedonlyöntikohteet jääkiekon MM-kisoihin

Mm jääkiekko vedonlyönti on mielenkiintoista ja pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia kohteita. Aloittelijan on helpoin valita niistä perinteinen voittajaveto, mutta sen lisäksi tarjolla on paljon muitakin suosittuja vedonlyöntikohteita:

 • 1x2
  1X2 on vedonlyöntitapa, jossa arvataan voittaako ottelun kotijoukkue, vierasjoukkue vai päättyykö se tasapeliin.
 • Tulosveto
  Kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä on tarkoituksena arvata jääkiekko-ottelun lopputulosta.
 • Tasoitusveto
  Tasoitusvedoissa joukkue, jolle vedon asettaa aloittaa pelin +1 maalin johdossa. Muuten tämä toimii samalla tavalla kuin 1x2-vedot.
 • Tuplausmahdollisuus
  Osa vedonlyöntisivustoista antaa mahdollisuuden lyödä vetoa kahteen eri vaihtoehtoon, eli esimerkiksi 2X, ja voitat jos vierasjoukkue voittaa tai ottelu päättyy tasan.

Jääkiekon MM-kisojen livevedonlyönti

Jääkiekon MM-kisojen livevedonlyönti

Vedonlyöntisivustot tarjoavat perinteisen vedonlyönnin lisäksi myös livevedonlyöntiä. Toisinaan sivustoilla pääsee myös katsomaan ottelua ja samassa yhteydestä löytyy mm jääkiekko vedonlyönti. Ottelun aikana tilanteet muuttuvat yllättäen, joka vaikuttaa välittömästi myös kertoimiin ja vedonlyöntikohteisiin.

Kun tilanteet ovat kuumimmillaan, niin vedonlyöjät pääsevät niihin mukaan välittömästi myös livevedonlyönnin kautta. Näissä tilanteissa tulee olla kuitenkin valppaana, sillä kertoimet saattavat muuttua nopeasti pienessä hetkessä.

Suosituimmat maksutavat

Mm jääkiekko vedonlyönti netissä tapahtuu pelilisenssin omaavilla vedonlyöntisivustoilla. Niinpä peliympäristö on turvallinen. Peliyritykset tarjoavat vedonlyöjille rahansiirtoon tuttuja ja turvallisia maksupalveluita. Vaihtoehdot vaihtelevat sivustosta riippuen, mutta hyvin usein tarjolla on kaikki luottokorttimaksuista nettilompakoihin.

Visa

Visa on monella muutenkin jo jokapäiväisessä käytössä, joten se on helppo ja tuttu valinta myös vedonlyöntisivustolla. Talletukset tällä ovat yleensä välittömät, mutta kotiutuksia joutuu yleensä odottelemaan muutaman pankkipäivän.

Trustly

Trustly on erittäin suosittu maksupalvelu nopeuden ja helppouden takia. Se toimii välittäjänä vedonlyöjän ja vedonlyöntisivuston välillä, eikä palvelun käyttäjäksi tarvitse rekisteröityä erikseen. Käytännössä se toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa verkkopankkimaksu. Talletukset ja kotiutukset ovat välittömiä.

Siirto

Siirto on mobiilimaksujärjestelmä, jossa varat liikkuvat kätevästi puhelinnumeron perusteella. Vedonlyöntisivustolla tämän palvelun kautta on mahdollista tehdä talletuksia pienellä summalla.

Skrill

Skrill on vedonlyöjien keskuudessa erittäin suosittu nettilompakko. Sen käyttäjäksi tulee rekisteröityä erikseen, jonka jälkeen varat siirtyvät nopeasti vedonlyöntisivuston ja nettilompakon välillä.

Mikä vedonlyöntisivusto tarjoaa parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin?

Mm jääkiekko vedonlyönti otetaan huomioon lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla, koska kyseessä on yksi lajin suurimmista turnauksista. Vedonlyöntiyhtiöt kilpailevat keskenään kertoimilla. Tämä kertoo todennäköisyyden siitä miten todennäköinen ottelun lopputulos on.

Mitä todennäköisempi lopputulos on, niin sitä pienempi on kerroin. Parhaat kertoimet jääkiekon 2024 MM-kisoihin löydät täältä:

Unibet:

 • Suomi 3,50
 • Kanada 3,50
 • Ruotsi 5,50

Nordicbet:

 • Suomi 3,80
 • Kanada 4,00
 • Ruotsi 5,00

Betsson:

 • Suomi 3,80
 • Kanada 4,00
 • Ruotsi 5,00

Betsafe:

 • Suomi 3,80
 • Kanada 4,00
 • Ruotsi 5,00

Top 3 jääkiekon MM-kisojen vedonlyöntisovellukset

Mostbet

Lataamalla tämän mobiilisovelluksen löydät parhaat kertoimet jääkiekon 2024 MM-kisoihin niin ennakko- kuin livevedonlyöntiin.

MrGreen

Vedonlyöntisovellus on saatavilla kaikille tunnetuimmille käyttöjärjestelmille kuten iOS, android ja windows. Näin pääset tekemään omat vetosi kaikkialla missä on nettiyhteys jääkiekon MM-kisojen 2024 aikana.

LVbet

Helppokäyttöinen ja nopeasti ladattava vedonlyöntisovellus, jonka kautta löytyy parhaat kertoimet, vedonlyöntikohteet ja livevedonlyönti.

UKK. UKK