100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Nyrkkeily vedonlyönti

Nyrkkeily, vedonlyontisivustot.tv

Nyrkkeily vedonlyönti on suosittu vedonlyöntiurheilulaji, ja lähes kaikki vedonvälittäjät tarjoavat nyrkkeilyyn liittyviä kertoimia lähes jokaiseen tapahtumaan. Suomalaiset vedonlyöjät ovat luonnollisesti kiinnostuneita Robert Heleniuksen ja Edis Tatlin otteluista. Nyrkkeily on usein esillä vedonlyöntilistoilla, ja myös suurimmat tapahtumat ja turnaukset ovat edustettuina.

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
3
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
4
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
5
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.5/5
Bonus: 100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
Bonus: 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
9
4.8/5
Bonus: 100% tervetulobonus jopa 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
Bonus: Tervetuliaisbonus 100 % aina 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu

 

Nyrkkeily – suosituimmat tapahtumat ja kilpailut

Ammattinyrkkeily ja amatöörinyrkkeily ovat kaksi nyrkkeilyn lajia. Vedonlyöntiä voi lyödä tietenkin useista eri tapahtumista. Kesäolympialaiset ovat amatöörinyrkkeilyn merkittävin tapahtuma, jossa voit todistaa erilaisia otteluita useissa eri painoluokissa, sekä miesten että naisten sarjassa.

Vedonlyönti on suosituinta ammattinyrkkeilyssä, jossa vedonlyönti koskee lähinnä yksittäisiä otteluita ja järjestettyjä otteluita. Amin Asikaisen, Eva Wahlströmin, Elina Gustafssonin ja Mira Potkosen lopettaminen on tuonut suomalaisten nyrkkeilijöiden huomion Robert Heleniukseen ja Edis Tatliin.

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia vahvistetuille otteluille jo kauan ennen ottelua, mutta monet tarjoavat kertoimia myös niin sanotuille vahvistamattomille otteluille, joita siis ei vielä ole varmistettu. Monet maailman nyrkkeilyliitot järjestävät omia turnauksiaan, joiden eri järjestöjen tittelit ovat yleensä palkintona, IBF, WBA, WBC, WBO.

Verkkosivustomme tarkkailee huolellisesti tämän päivän kiehtovimpien otteluiden kertoimia, sekä julkaisee kävijöiden saataville ilmaisia vihjeitä ja neuvoja.

Vuoden 2021 alun eniten puhuttu ottelu oli Anthony Joshua vs. Tyson Fury, joka järjestettäisiin kesällä 2021 ja joka olisi koko maailman mestaruusottelu. Myös Anthony Joshua – Deontay Wilder -ottelusta on keskusteltu vahvana mahdollisuutena. Robert Heleniuksen ottelua oli aiemmin siirretty useaan otteeseen, mutta eiköhän Heleniuksen aikakin vielä koita.

 

Nyrkkeilyvedonlyönnin pelimuodot

Nyrkkeily, sekä vedonlyönti ovat luonnollisia kumppaneita, sillä tässä urheilulajissa etsitään voittajaa, joka käytännössä tehdään kovimmalla tavalla, mitä mahdollista, eli nyrkein. Nyrkkeiltäessä tasapelit ovat lähes ennenkuulumattomia, joten jos ottelulle ylipäätään on olemassa kertoimia, ne ovat yleensä hyvin jyrkkiä.

1X2

Joissakin otteluissa ei ole paljon erilaisia kertoimia, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat lähinnä perus pitkävedon kertoimet 1X2. Tämän lisäksi voi löytyä ”draw-no-bet”-vetoja, mikä tarkoittaa, että panokset palautetaan, jos ottelu päättyy tasapeliin. Tämän lisäksi voi tarjolla olla muitakin otteluvetoja;

Erävedot

Nyrkkeilyssä on yli tai alle-vetoja. Voittovedon lisäksi nämä yli/alle-vedot voivat kattaa ottelussa käytetyt erät. Pelaajan on lyötävä vetoa siitä, kuinka monta erää ottelussa käytetään näissä yli tai alle-vedoissa; vetoa voit esimerkiksi lyödä siitä, kestääkö ottelu  esim. yli tai alle 4,5 erää.

Voit myös valita jopa tarkan erän, sekä esimerkiksi muutaman erän tarkkuudella, joka tunnetaan nimellä erän arvonta, joka ratkaisee, jatkuuko peli. Se saattaa päättyä 12 kierroksen ensimmäisellä puoliskolla, tai toisella puoliskolla, mutta myös esimerkiksi kolmannella neljänneksellä. Kumpi voittaa ja koska? Nyrkkeilyvedonlyönnissä on monenlaisia vedonlyöntimahdollisuuksia.

Ottelun ratkeamistapa, sekä erikoisvedot

Myös tapa, jolla ottelu ratkaistaan on myös tärkeä osa nyrkkeilyvedonlyöntiä. Olipa kyse sitten siitä, että ottelu on keskeytetty tuomarin päätöksen vuoksi, tyrmäyksestä tai muusta, löydät kertoimet näille ainakin kaikkein isommissa otteluissa. KO, TKO ja DQ ovat kaikki vedonlyönti listoilla käytettyjä, tuttuja termejä!

Nyrkkeilyssä voit käytännössä aina lyödä vetoa ottelun voittajasta, vaikka voittokertoimia, otteluiden kestoa ja voittotapoja on erilaisia. Suurimmissa otteluissa saattaa näiden vaihtoehtojan lisäksi olla erityisen kiinnostavia ja ainutlaatuisia vetoja, kuten kuinka monta kertaa juuri tietty nyrkkeilijä menee kanveesiin?

 

Nyrkkeily kertoimet

Nyrkkeily on kiehtova urheilulaji, mutta saatavilla olevat kertoimet ovat yleensä vain otteluun ja ”tasapeli-ei-panosta”-vedoissa. Löytääksesi enemmän vedonlyöntikertoimia ottelun on oltava hieman suurempi ja kiehtovampi. Nyrkkeily kuitenkaan ei ehkä ole yhtä monipuolista kuin esimerkiksi jalkapallo tai vaikkapa jääkiekko, mutta silti sinulla on mahdollisuus lyödä vetoa voittajasta, jolloin saat lisäkannustimen nyrkkeilyn seuraamiseen.

Suurimpia otteluita varten on sinulla löytää näiltä, tarjoamiltamme sivustoilta vedonlyöntibonuksia, sekä mahdollisesti kilpailuja johonkin tiettyyn otteluun liittyen.

 

Parhaat nyrkkeilyvedonlyönti vinkit

Nyrkkeily vedonlyöntilinjat lasketaan aina vedonvälittäjien antamien todennäköisyysennusteiden perusteella. Nyrkkeily on toisaalta erikoinen vedonlyöntipeli, sillä ottelun alkuperä voi muuttua dramaattisesti ottelun aikana, jos esimerkiksi altavastaaja osuu suosikin heikkoon kohtaan yhdellä lyönnillä. Nyrkkeilyä ei voi verrata jalkapalloon tai muuhun joukkueurheiluun.

Siksi asiantunteva vedonlyöjä voi olla etulyöntiasemassa vedonlyöntisivustoon nähden, ja pelin tuntemus voi olla ratkaisevaa panoksia tehtäessä ja analysoitaessa.

 

Millaista on live vedonlyönti nyrkkeilystä

Nyrkkeily on aina jännittävä vedonlyönnin kohde, oli kyseessä sitten perinteinen ennen ottelua asetettava veto tai ottelun aikana tapahtuva live vedonlyönti. Live vedot tuovat vedonlyöjille entistä paremmat mahdollisuudet päästä näyttämään omaa tietämystään nyrkkeilyä koskien, kun ottelu on jo etenemässä. Parhaimmillaan vedonlyöjä pääsee onnistuu ennustamaan oikein ottelun kulun jo ensimmäisten iskujen jälkeen. Aivan kuten perinteisissä ennen ottelun alkua lyötävissä vedoissa, myös live vedoissa on yleensä tarjolla useita erilaisia vetomuotoja. Tyypillisesti livevedot ovat suunnattu ottelun voittajaan, erien määrään yli- ja alle vetoina, voittotapaan (joita ovat tyrmäys, hylkäys sekä pistevoitto) sekä ottelun lopputulokseen. Suosituimpia kohteita ovat WBA Panama, WBA Mexico, WBO Puerto Rico sekä IBF USA.

 

Ilmaiset nyrkkeily livestriimit

Vedonvälittäjillä on toisinaan tarjolla ilmaisia nyrkkeilylivestreameja. Suurimman osan ilmaisista nyrkkeilykilpailuista voit katsoa YouTubesta tai esimerkiksi Yleisradion kanavilta, jotka lähettävät osan suurista, kansainvälisistä amatöörikilpailuista. Suosittu trendi kuitenkin on, että kaikki suurimmat, pääsarjojen ammattilaisturnaukset ovat maksumuurin takana. Esimerkiksi V Sport ja Viaplay tarjoavat näitä otteluita tilaajilleen.

UKK. Usein Kysytyt Kysymykset
 • Mistä tiedän mitkä vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia nyrkkeilyyn?

  Suurin osa sivustomme vedonlyöntisivustoista tarjoaa ainakin kunnon kertoimia tärkeimpiin otteluihin. Tarkista kuitenkin käyttämältäsi sivustolta, että heiltä löytyvät ne ottelut mistä haluat lyödä vetoa.

 • Mistä kaikesta on nyrkkeilyssä mahdollista lyödä vetoa?

  Nyrkkeilyvedonlyönti yleensä koostuu vain ottelun voittajan kertoimista. Lisäksi joistakin otteluista voidaan lyödä vetoa laajemman lopputulosvalikoiman osalta, kuten siitä, päättyykö ottelu tyrmäykseen ja missä erässä se tapahtuu. On olemassa myös nyrkkeilyyn liittyviä vedonlyöntisivustoja, joilla voi lyödä erikoisvetoja.

 • Mitä vedonlyöntilistan vahvistamattomilla otteluilla tarkoitetaan?

  Kyseessä ovat ottelut, joita on aloitettu järjestämään (ainakin keskustelemaan ottelun mahdollisuudesta), mutta niistä ei vielä ole annettu virallista vahvistusta. Nyrkkeily mahdollistaakin vedonlyönnin otteluista, joita ei ole vielä vahvistettu Jos ottelua ei ikinä käydä saat tietenkin panoksesi takaisin.

 • Onko Robert Helenius ja Edis Tatli nyrkkeilyvedonlyönnin kohteina?

  Kyllä ovat. Kyseessä ovat kaksi Suomen parasta nyrkkeilijää. Kannattaa siis seurata, milloin he  ottelevat ja sen jälkeen mennä omalle vedonvälittäjälle etsimään erilaisia otteluita.