100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Parhaat vedonlyöntisivut pitkävetoon

Vedonlyönti on yksi suomalaisten suosimista uhkapeleistä. Suomalaiset suosivat erityisesti pitkävetoa, jossa kohteina ovat jalkapallo, jääkiekko ja moottoriurheilu. Veikkaus pitkäveto kohteet ovat suomalaisille tuttuja lajeja, joiden seuraamisesta on helppoa nauttia. Pitkäveto veikkaus ei kuitenkaan ole helppoa, vaan vaatii runsaasti osaamista pelaajilta. Tutustu tässä artikkelissa paremmin vedonlyöntiin.

Lista parhaista vedonlyöntisivuista

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.5/5
Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.8/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
Vedonlyöntisivustot

Pikapääsy aiheisiin, joita tässä artikkelissa käydään läpi

Tiedon etsiminen voi olla haastavaa, mutta jos tiedät jo valmiiksi mitä etsit, voit tästä listasta valita kohteesi. Näin säästät aikaa ja vaivaa hyppäämällä suoraan etsimääsi aiheeseen.

Kuinka pitkäveto toimii?

Pitkäveto on ehdottomasti yksi helpoimmista tavoista lyödä vetoa. Se edellyttää kuitenkin kohteiden tuntemista. Veikkaus pitkäveto kohteista on usein haastavaa juuri siksi, että se edellyttää kohteiden tuntemista. Toisaalta vedonlyöntikupongin täyttäminen on helppoa – samoin kuin tarkistaminen.

Pitkävedossa kyseessä on 1X2 -vedot, eli tulosveto. Vaihtoehtoina ovat kotijoukkueen voitto, vierasjoukkueen voitto sekä tasapeli. Voit asettaa single -vetoja yhdelle kohteelle tai valita pelikupongille jopa 10 kohdetta. Kohteiden valinnassa kannattaa aina huomioida kertoimet, jotka kertovat myös sen, millaista lopputulosta tapahtumalle pidetään todennäköisimpänä.

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Kuinka tehdä pitkäveto?

Pitkävetokupongin täyttäminen on hyvin helppoa, kunhan perusasiat ovat kunnossa. Erityisesti vedonlyönti netissä on tehty hyvin helpoksi. Seuraavaksi selitämme vaiheittain miten pitkäveto tapahtuu. Vedon asettamista varten sinulla tulee olla talletettuna rahaa pelitilillesi, sinun tulee tuntea kohteet ja olla perehtynyt kertoimiin ja vedonlyöntivinkkeihin. Uudet vedonlyöntisivustot ovat usein mielenkiintoisimpia paikkoja vetojen lyömiseen.

 • Askel 1
  vaihe 1

  Ensimmäinen askel on aina vastuullinen pelaaminen sekä oman pelibudjetin luominen. Vaikka pitkävedon kertoimet voivat olla houkuttelevan suuria, tulee panos asettaa aina oman pelibudjetin mukaisesti. Älä aseta liian suuria panoksia, vaan pelaa maltillisesti.

 • Askel 2
  vaihe 2

  Valitse itsellesi tuttuja kohteita, sillä voit helpommin päätellä tapahtuman lopputuloksen, kun laji on jo tuttu. On hyvin haastavaa lyödä vetoa kohteesta, joka ei ole itselle tuttu. Pitkäveto-kohteet veikkaus pisteillä voivat olla monipuolisia ja houkuttelevia, mutta pitäydy itsellesi tutuissa vaihtoehdoissa.

 • Askel 3
  vaihe 3

  Tee kunnolla taustatyötä, eli tutustu joukkueisiin, ottelijoihin, ottelupaikkaan sekä muihin tekijöihin, jotka voivat vaikuttaa tapahtumaan. Vedonlyönti on hyvin haastavaa, joten on tärkeää tutustua vetovinkkeihin ja seurata asiantuntijoita.

 • Askel 4
  vaihe 4

  Valitse sivusto, jolla on parhaat kertoimet kohteelle. Muista myös, että toisinaan sivustot tarjoavat vedonlyöjille bonuksia – yleensä bonuksiin kannattaa tarttua.

Parhaiden vedonlyöntisivustojen vertailu

Vedonvälittäjät

Urheilulajien määrä

Tervetuliaisbonus

Live-vedonlyönti

Mobiilisovellus

Minimitalletus

Vähimmäisnosto

Powbet

30+

100 % tervetuliaisbonus 200 € asti

Kyllä

Kyllä

10 €

10 €

Starda vedonlyönti

20+

100 % bonus 600 € saakka

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

unibet Vedonlyöntisivut

30+

100 % talletusbonuksen vedonlyöntiin jopa 100 euroon asti

Kyllä

Kyllä

10 €

10 €

Mostbet, vedonlyontisivustot.tv

25+

125% TALLETUSBONUS 300€ ASTI

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

Legzo online-vedonlyönti

20+

100 % bonus 300 € saakka

Kyllä

Kyllä

20 €

20 €

TOP 5 vedonvälittäjät pitkävedolle

Suomalaiset pelaavat usein ulkomaisilla sivustoilla, jotka tuovat mukaan täysin uusia tuulia vedonlyöntiin. Ulkomaalaisuudesta huolimatta monet sivustot ovat suomalaisille profiloituja, eli esimerkiksi sekä sivusto että asiakaspalvelu ovat suomenkielisiä. Ulkomaiset sivustot tarjoavat usein muun muassa hyviä kertoimia sekä vedonlyönnin bonuksia.

 • 1

  Unibet

  Vanhimpiin vedonlyöntisivustoihin kuuluva Unibet on myös suomalaisille tuttu. Sivustolta löytyy laaja valikoima kohteita, kilpailukykyiset kertoimet sekä runsaasti bonuksia. Veikkaus pitkäveto kohteista on helppoa, sillä tarjolla on myös suomalaisten suosimia kohteita. Vedonlyönti onnistuu sivustolla sekä tietokoneella että älylaitteilla, joten et ole sidottuna kotiin, vaan voit lyödä vetoa siellä missä olet ja milloin haluat.

  Unibet, vedonlyontisivustot.tv
 • 2

  Betinia

  Vedonlyöntisivustoista näyttävin lienee Betinia, jolla ulkoasu on sekä mielenkiintoinen että houkutteleva. Suomeksi olevalla sivustolla on saatavilla myös asiakaspalvelua suomeksi, eivätkä vedonlyönnin kohteet lopu kesken. Pitkäveto veikkaus sujuu kilpailukykyisten kertoimien ansioista hyvin, eikä vedot käy tylsiksi bonusvalikoiman ansioista. Vedonlyönnin ohella sivustolla voi harrastaa myös kasinopelejä – Mikä parasta, sivusto toimii MGA:n pelilisenssillä.

  Betinia, vedonlyontisivustot.tv
 • 3

  NetBet

  Suomenkielisille pelaajille NetBet on hyvä valinta, sillä tarjolla on selkeällä suomen kielellä oleva sivusto. Itse sivusto on erittäin selkeä, joten omat suosikkikohteet ovat helposti löydettävissä. Vaikka sivustolla ei ole erityisen paljoa kampanjoita, on tiedossa kuitenkin kilpailukykyisiä kertoimia. Suomalaisten pelaajien iloksi tarjolla ovat myös verovapaat voitot.

  NetBet, vedonlyontisivustot.tv
 • 4

  LVBet

  Jos etsit suurta kohdevalikoimaa, voi LVBet olla juuri se sivusto, jota etsit. Tiedossa on myös erittäin hyviä kertoimia, jotka tekevät vedonlyönnistä mielekästä. Veikkaus pitkäveto kohteet ovat suomalaiseen makuun, joten omat suosikit on helppoa löytää. Uudet asiakkaat saavat sivustolla tervetuliaisbonuksen, mutta tiedossa on kampanjoita ja bonuksia myös myöhemmässä vaiheessa.

  LVBet, vedonlyontisivustot.tv
 • 5

  CampoBet

  Campobet on ollut toiminnassa jo vuodesta 2018 alkaen, joten uudesta sivustosta ei ole kyse. Sivusto on vakiinnuttanut asemaansa, sillä se tarjoaa suomalaisten pelaajien iloksi suomenkielisen sivuston sekä asiakaspalvelua suomeksi. Uudet asiakkaat pääsevät nappaamaan itselleen tervetuliaisbonuksen, jolla vedonlyönnin saa hyvin käynnistymään. Pitkäveto veikkaus on helppoa, sillä jo lajeja on yli 35.

  Campobet, vedonlyontisivustot.tv

Pitkävedon hyvät ja huonot puolet

Plussat
 • Monipuoliset kohdevalikoimat
 • Omaan makuun oleva tapahtuma on helppoa löytää
 • Helppo vedonlyöntikuponki
 • Vetovinkkejä on helppoa löytää
Miinukset
 • Edellyttää kohteiden tuntemista ja pohjatyötä
 • Säännöt voivat tuntua monimutkaisilta

Parhaat lajit pitkävetoon

Pitkäveto on yksi suomalaisten suosimista vedonlyönnin muodoista. Yksi syy suosioon löytyy todennäköisesti siitä, että kohteet ovat suomalaisten mieleen. Tyypillisesti pitkävedon kohteina ovat palloilulajit, kuten jalkapallo tai pesäpallo. Myös jääkiekko on usein yksi suosituista kohteista. Olennaista on, että tapahtuma voi päättyä tasapeliin tai jomman kumman osapuolen voittoon.

 • Jääkiekko

  Suomalaiset tunnetaan jääkiekkokansana, sillä jääkiekko kerää niin katsomot kuin kotikatsomot täyteen kannattajia aina SM-liigan peleistä MM-kilpailuihin. Näiden ohella suomalaiset ovat tunnetusti perehtyneet myös esimerkiksi NHL:n ja KHL:n kilpailuihin. Ei ole sattumaa, että suomalaisten suosimat betsauspaikat ovat juuri niitä vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat valikoimissaan paljon jääkiekkoa. MM-kilpailuiden aikaan pitkäveto on erityisen suosittua, sillä vedonlyönti tuo monille lisää jännitystä katsomoihin. Pitkäveto veikkaus jääkiekosta onkin mahdollista lähes ympäri vuoden.

  Jääkiekko
 • Jalkapallo

  Jalkapallo on myös suomalaisille lähellä sydäntä, mutta veikkaus pitkäveto kohteet jalkapalloon ovat usein lähinnä kesäaikaan sijoittuvia. Jalkapalloa pelataan kuitenkin ympäri vuoden, joten ulkomaisia kohteita on helppoa löytää. Suosituimpia kohteita ovat Mestarien Liiga sekä Valioliiga, mutta myös maailmanmestaruuskilpailut houkuttelevat vedonlyöjiä. Pitkäveto veikkaus jalkapallosta onkin yksi suosituimmista kohteista myös kansainvälisellä tasolla.

  Jalkapallo
 • Moottoriurheilu

  Perinteisesti veikkaus pitkäveto kohteisiin kuuluvat palloilulajit, mutta myös moottoriurheilu ja F1 vedonlyönti ovat löytäneet tiensä suosioon. Nykyisin kohteina onkin usein muun muassa Formula 1 kilpailuja sekä muita kiinnostavia tapahtumia. Suomalaisten vedonlyöjien mieleen ovat erityisesti myös erilaiset rallit. Tapahtumia löytyy niin Suomesta kuin kansainvälisiltä markkinoilta.

  Moottoriurheilu

Vinkit edistyneille pelaajille

 • Tutustu kohteisiin aina kunnolla ennen vedonlyöntiä.
 • Kiinnitä huomio siihen missä tapahtuma sijaitsee.
 • Kiinnitä huomio tapahtumassa olevien osallistujien aiempaan onnistumiseen.
 • Veikkaus pitkäveto kohteista on helpompaa vetovinkkien avulla.
 • Tee taulukoita ja perehdy aiempiin tilanteisiin.
 • Tutustu osallistujien loukkaantumisiin, vahvuuksiin sekä heikkouksiin.
 • Laadi pelibudjetti ja pysy siinä – muista aina vastuullinen pelaaminen.
 • Tutustu eri sivustojen tarjoamiin kertoimiin ja löydä parhaat kertoimet.
 • Hyödynnä mahdollisia bonuksia sekä muita etuja.
 • Varmista pelisivuston turvallisuus ja tarkista sivuston pelilisenssi.
UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Mitä on pitkäveto?

  Pitkävedossa lyödään vetoa 1–10 kohteesta. Tuolloin vedonlyöjä pyrkii arvaamaan oikein tapahtuman voittajan tai tapahtuman päättymisen tasapeliin.

 • Mitkä ovat parhaat pitkäveto kohteet?

  Tyypillisesti kohteena ovat palloilulajit, joihin lukeutuvat muun muassa jalkapallo, pesäpallo sekä jääkiekko. Tapahtuman tulee päättyä joko voittoon tai tasapeliin.

 • Missä voin pelata pitkävetoa?

  Pitkävetoa voi pelata lähes millä tahansa netin rahapelisivustoilla. Sitä tarjoavat kaikki parhaat vedonlyöntisivustot.

 • Onko pitkäveto helppoa?

  Itse vetokupongin täyttäminen on helppoa, samoin kuin tarkistaminen. Onnistunut vedonlyönti edellyttää kuitenkin kohteen tuntemista ja tapahtumaan perehtymistä.