100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Käsipallo vedonlyönti

Käsipallo, vedonlyontisivustot.tv

Monissa osissa Eurooppaa käsipallon suosio on verrattavissa jalkapalloon. Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, entisessä Jugoslaviassa ja muissa Pohjoismaissa se on varsin suosittu.

Käsipallo ei ole merkittävä urheilulaji useimmissa maissa, mutta voit silti lyödä vetoa sekä kansainvälisistä että kansallisista liigoista.

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
3
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
5
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
Bonus: 100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Bonus: 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
10
4.8/5
Bonus: 100% tervetulobonus jopa 200 euroon asti
PelaaLue arvostelu

 

Käsipallovedonlyönti on nopeasti kasvava ja suosittu markkina-alue. Selitämme, miksi käsipallovedonlyönti on niin suosittua, sekä käsipallovedonlyönti-strategioita, joiden avulla voit saada panostuksistasi parhaan hyödyn irti.

 

Käsipallon perusteet

Älä huoli, jos et tunne käsipalloa pelinä. Se on yksinkertainen peli, joka on nopea oppia.

Käsipallo on perinteinen joukkuelaji, jolla on paljon yhtäläisyyksiä futsalin tai sisäpalloilun kanssa. Maalit ovat samankokoisia, ja kentällä on kaksi seitsemän pelaajan (maalivahti mukaan lukien) joukkuetta. Tavoitteena on, että pallo heitetään vastustajan maaliin.

Käsipallossa ei ole tasapelejä, mutta jos 60 minuutin pelin jälkeen syntyy tasapeli, pelataan kaksi viiden minuutin jatkoaikaa. Jos jatkoaika päättyy ilman ratkaisua, seuraa rangaistuspotkukilpailu.

Käsipallo on nopeatempoinen peli, jossa yhdistyvät koripallon, lentopallon ja tenniksen elementit. Vaikka termi käsipallo viittaa siihen, että pelaajat voivat käyttää käsiään pallon kiinniottamiseen tai syöttämiseen, he voivat myös koskettaa palloa millä tahansa kehon osalla polvesta ylöspäin. Pelaaja, jolla on pallo hallussaan, voi syöttää, heittää tai kuljettaa sitä.

Käsipallo-ottelussa tehtyjen maalien keskimääräinen määrä eroaa jalkapallo- tai futsal-ottelun maalimäärästä. Jalkapallo- ja futsal-otteluissa tehdään harvoin yli viisi maalia, mutta käsipallo-otteluissa tehdään usein yli 40 maalia. Käsipallo on lähempänä koripalloa kuin jalkapalloa tai futsalia, kun tarkastellaan tehtyjen maalien määrää ja jatkuvaa päästä päähän menoa.

 

Käsipalloa maailmalla

Vaikka käsipalloa ei tunnettaisikaan maansa ulkopuolella, lähes jokaisella maalla on oma ensisijainen käsipalloliigansa. Saksa, Ranska, Espanja, Tanska ja Norja ovat maita, joissa käsipallo on suosituinta, kuten arvata saattaa.

Maailman suosituin käsipalloliiga on Saksan Bundesliiga (tai DKB HBL, jotta se ei menisi sekaisin jalkapallon Bundesliigan kanssa). THW Kiel ja SG Flensburg-Handewitt ovat historiansa aikana houkutelleet tuhansia katsojia ottelua kohden.

Ranskassa kansallinen liiga (Ligue Nationale de Handball) on tunnettu, samoin kuin Espanjan liiga (Liga ASOBAL). Myös Unkarin Nemzeti Bajnokság I ja Puolan PGNiG Superliga ovat suosittuja omissa maissaan. EFH:n Mestarien liiga ja EHF Cup, jotka kokoavat yhteen Euroopan huippujoukkueet

EFH Mestarien liiga perustettiin vuonna 1956, ja siitä lähtien Barcelona on hallinnut Euroopan mestaruussarjaa voitettuaan yhdeksännen mestaruutensa vuonna 2015. Mestarien liiga on puolestaan erittäin kova kilpailu, eikä yksikään joukkue ole toistanut mestaruuttaan sitten Ciudad Realin vuosina 2008 ja 2009.

Käsipallomaajoukkueet ovat varsin suosittuja suurimmissa käsipallomaissa, erityisesti Ranskassa. IHF:n käsipallon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään joka toinen vuosi. Viime vuosina Ranska on hallinnut maailman kenttiä ja voittanut kuusi mestaruutta. Ruotsi, Romania, Saksa, Venäjä ja Espanja ovat jo pitkään olleet mestareita, kun taas Tanska voitti ensimmäisen kerran vuonna 2008

Tanskan naisten maajoukkue, lempinimeltään Red White and Blueettes, voitti vuoden 2015 naisten MM-kisat 2-0-voitolla isäntämaa Ranskasta. Tanskalaiset jakoivat mestaruuden Saksan kanssa ja pystyivät nostamaan pokaalin voitettuaan finaalissa Norjan. Egypti isännöi vuoden 2021 naisten MM-kisoja, kun taas Ruotsi/Puola jakavat miesten MM-kisat.

IHF:n naisten käsipallon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään eri maassa, vaikka ne pidetäänkin samana vuonna kuin miesten kisat. Niitä isännöi kuitenkin usein eri maa. Menestynein joukkue IHF:n naisten maailmanmestaruuskilpailuissa on ollut Venäjä, mutta muuten samat suuret käsipallomaat saavuttavat menestystä vuodesta toiseen.

 

Käsipallon suosituimmat vedonlyöntikohteet

Käsipallo on yksi maailman suosituimmista joukkueurheilulajeista, ja vedonlyönti ottelun voittajasta on sen yleisin muoto. Valittavana on kuitenkin lukuisia erilaisia vedonlyöntisivustoja ja pelivaihtoehtoja. Tehtyjen maalien määrä (yleensä tietyn rajan ylä- tai alapuolella) ja maaliero ovat kaksi yleistä vetoa.

Lopputulos

Suosituin vedonlyöntityyppi on panoksen asettaminen pelin voittajalle. Tämä veto on erittäin helppo ymmärtää ja toteuttaa.

Yksinkertaisuudestaan huolimatta ottelun voittajaa koskevissa vedonlyönneissä on tiettyjä kompastuskiviä: kertoimet voivat olla vähemmän houkuttelevia, ellei altavastaaja tavoittele yllätysvoittoa. Monet käsipallovedonlyöjät ovat tottuneet yhdistelmiin, kuten kahden ja kolmen ottelunyhdistelmiin. Useammasta kuin yhdestä voittajasta lyöminen nostaa mahdollisuuksia huomattavasti, mutta lisää samalla myös riskiä.

Maalimäärät

Lyö vetoa maalimääristä, jos tiedät, että kaksi paljon maaleja tekevää joukkuetta kohtaavat tai vaihtoehtoisesti kaksi hyvin puolustuvaa joukkuetta kohtaavat.

Useimmille vedoille on annettu maalimääräraja, joka on vedonvälittäjän todennäköisenä pitämä maalien enimmäismäärä. Voit siis pelata tätä tavoitetta yli tai alle oman harkintakykysi mukaan. Jos lyöt vetoa ”yli” ja raja on 45, voitat, jos tehtyjen maalien kokonaismäärä on 46 tai enemmän.

Vedonlyönti maalien määrästä on viihdyttävää, varsinkin kun veto on osunut yli ilmoitetun summan. Jatkuvalla syötöllä voit kannustaa molempia joukkueita hyökkäyspäässä, ja kukapa ei haluaisi nähdä maaliverkkojen heiluvan?

Voiton marginaali

Voittomarginaali, joka tunnetaan myös nimellä maaliero, on tyypillisesti parempi veto kuin ottelun voittajasta lyöminen.

Maalierosta lyödessä vetoa valitaan ottelun voittaja sekä alhaisin kerroin, jolla kyseinen joukkue voittaa ottelun. THW Kielin voiton kerroin on 1,80, mutta Kielin voiton todennäköisyys 10-12 maalilla on jo 4,00. Tällainen veto eroaa perinteisestä tasoitusvedosta siten, että sinun tulee tietää muutaman maalin tarkkuudella voittolukema.

 

Parhaat käsipallovedot

Paras käsipalloveto on epäilemättä se, joka johtaa voittoon. Onnellisuuteen ei kuitenkaan ole virheetöntä lähestymistapaa, eikä ole olemassa yhtään käsipallovaihtoehtoa, joka takaisi jatkuvan voittoputken.

Käsipallossa, kuten muissakin urheilulajeissa, on tiettyjä perustaktiikoita, joita voidaan käyttää voittomahdollisuuksien parantamiseksi.

Urheiluvedonlyönti eroaa kuitenkin huomattavasti kasinoista ja muista arpajaisista siinä, että lopputulokseen vaikuttavat inhimilliset tekijät pelkän sattuman sijasta. Kun ryhdymme tarkastelemaan sitä, miten lähestyä käsipallovedonlyöntiä, pidä tämä mielessä.

 

Live vedonlyönti käsipallosta

Käsipallo ei kenties ole suomalaisten vedonlyöjien suosima kohde, mutta se kerää kuitenkin vuosittain vetoja myös suomalaisilta vedonlyöjiltä. Useat vedonlyöntisivut mahdollistavatkin käsipalosta vedon lyömisen myös suomalaisille käsipallofaneille. Suosio on kuitenkin kasvanut tasaisesti, sillä jännittävä käsipallo soveltuu hyvin live vedonlyöjille. Käsipallon kohdalla suositaan usein samoja vedonlyöntitapoja kuin esimerkiksi jalkapallossa. Livenä käsipallo on jännittävä kohde, sillä ottelut ovat nopeatempoisia ja tilanteet voivat muuttua hyvinkin paljon lyhyessä ajassa. Vedonlyöjät voivat live vetoina pyrkiä päättelemään oikein pelin kulun oman tietämyksensä nojalla. Live vedoissa kertoimet voivat kuitenkin muuttua nopeasti, sillä jo kaksikin maalia voi kääntää kertoimet täysin päälaelleen – mikä on omiaan lisäämään vetojen mukanaan tuomaa jännitystä.

UKK. Usein kysytyt kysymykset