100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Fansbet vedonlyöntibonus

100% / 100€
Lunasta bonus

Fansbet on kokeneen uhkapeliyhtiö Rush Gamingin limitedin hallinnoima vedonlyönti- ja kasinosivusto. Fansbet tarjoaa asiakkailleen laadukasta vedonlyöntipalvelua. Fansbetin tunnuslauseena onkin ”Faneille, Fanien toimesta”.

Tämä näkyy erityisen hyvin Fansbetin tervetuliaisbonuksessa!

 

Mikä on Fansbetin tervetuliaisbonus?

Fansbetin tervetuliaisbonus on yksi markkinoiden kuumimmista. Tarjolla on 200% talletusbonus aina 500 euroon saakka kolmelle ensimmäiselle talletukselle.

Kyseessä on siis hyvin perinteinen vedonlyöntibonus toiminnallisuutensa puolesta, mutta sen koko on kerrassaan huumaava. Kaikkiaan bonusrahaa pelkällä tervetulotarjouksella on tarjolla 1500 euron edestä.

 

Miten voin lunastaa Fansbetin tervetuliaisbonuksen?

Fansbetin tervetulotarjouksen ollessa kokoluokkaa mieletön, on tietysti suotavaa, että tämän bonuksen hyödyntää maksimaalisella tavalla. Ohessa on lyhyet ohjeet, joiden avulla saat lunastettua Fansbetin tervetulobonuksen vedonlyöntikassan kasvattamiseksi:

 1. Rekisteröidy asiakkaaksi. Syötä tietosi Fansbetin rekisteröitymislomakkeeseen ja tarkasta, että kaikki on oikein. Tämän jälkeen vahvista tilisi.
 2. Siirry tekemään talletus. Lue nopeasti bonuksen ehdot, jotta tiedät millä maksutavoilal bonus on lunastettavissa.
 3. Valitse bonus talletuksen yhteydessä. Kun teet talletuksen, siirtyvät bonusvarat välittömästi käyttöösi ja voit aloittaa pelaamisen.

 

Fansbet tervetuliaisbonuksen ehdot

Käytännössä jokainen bonus vedonlyöntimaailmassa sisältää tietynlaisia ehtoja, joita sinun tulee noudattaa. Tällaisia ovat muun muassa kierrätysvaatimus, kierrätysaika ja minimikertoimet. Tutustu Fansbetin kattaviin ehtoihin ennen kuin tartut bonukseen.

 

Lue lisää

FansBet Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi
UKK.
 • Mikä on Fansbet tervetuliaisbonus?

  Fansbet tarjoaa pelaajilleen tervetuliaislahjana kolmelle ensimmäiselle talletukselle 200 % bonuksen aina 500 euroon saakka.

 • Mitkä ovat vedonlyöntibonuksen vaatimukset?

  Saadaksesi bonuksen sinun tulee olla Fansbetin asiakas, eli sinulla tulee olla tili. Pienin talletus, jolla bonuksen saa on 10 euron suuruinen.

 • Mitkä ovat bonuksen kierrätysvaatimukset?

  Vedonlyöntibonus tulee kierrättää 7 päivän kuluessa. Kierrätykseen lasketaan vähintään kolmen kohteen vedot, joissa jokaisen kohteen kertoimen tulee olla vähintään 1,35. Bonussumma tulee kierrättää 10 kertaisesti.

 • Onko Fansbetilla muita bonuksia?

  Fansbet tarjoaa tämän lisäksi joka viikko vastaavanlaisen bonuksen vedonlyönnin puolelle, joten muitakin bonuksia on todellakin tarjolla.