100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

HighBet vedonlyöntibonus

10€ vedolla 15€ pelirahaa
Lunasta bonus

HighBet on pelisivusto, jota ylläpitää Aspire Global International Ltd -kasinoyhtiö. Yritys innostui rahapelimaailmasta ja on nyt todennäköisesti tekemässä historiaa. HighBet tarjoaa pelaajilleen mukavat tervetuliaisbonukset sekä selkeän visuaalisen ilmeen.

 

HighBet tervetuliaisbonus

HighBetin tervetuliaisbonukset uusille pelaajille ovat varsin tavanomaiset, mutta tietysti myös maistuvat.

HighBet tarjoaa uusille pelaajilleen ensinnäkin tuliaisbonukseksi “Highbet Sport Bonus Match Up”-bonuksen eli tarjolla oleva 100% talletusbonus aina 100€ saakka. Käytännössä siis kun talletat 100€ saat 100€ ilmaiseksi.

Tämän lisäksi vasta-alkaja saa uuden pelaajan tittelillään yhden 10€ arvoisen ilmaisvedon. Kyseessä on siis varsin hyvä diili, koska uusi pelaaja saa kaksi eri etua vedonlyöntiinsä.

 

Bonuksen lunastaminen

Kukaan ei ymmärrettävästi halua jäädä paitsi tervetuliaisbonuksista, sillä kenelle ilmainen peliraha ei kelpaisi?

Näin saat itsellesi HighBetin tallennusbonuksen käyttöösi:

  1. Avaa pelitili.
  2. Täytä rekisteröintilomake huolellisesti ja seuraa tarkkaan annettuja ohjeita.
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi. 15 euroa  on pienin talletus, jolla bonukset saa käyttöönsä. Talletuksen jälkeen saat 30 euroa ilmaista pelirahaa.
  4. Aloita pelaaminen 30€ eurolla, joka sinun tulee kierrättää vähintään 2.00 kertoimella.
  5. Huomaathan, että reilun pelin hengessä sinun tulee kierrättää tervetuliaisbonuksesi vähintään 9 kertaa ennen kuin voit kotiuttaa voittoja.

 

HighBet tervetuliaisbonuksen ehdot

HighBetillä on tarkat ehdot bonuksien saantiin, aivan kuten muillakin vedonlyöntisivustoilla. Kannattaa tutustua ehtoihin huolella heidän omilla sivuillaan.

Nyrkkisääntönä on, että bonuksen saajan täytyy rekisteröityä palveluun ensimmäistä kertaa ja näin ollen myös pelata siellä ensimmäistä kertaa. Myös maksutapaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä esimerkiksi PayPal ei oikeuta tervetuliais- tai vedonlyöntibonuksiin.

 

Lue lisää

HighBet Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi
UKK. Usein kysytyt kysymykset