100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Mostbet vedonlyöntibonus

Riskitön veto
Lunasta bonus

MostBet on alun perin Maltalla vuonna 2009 perustettu vedonlyönnin välittäjä. Se houkuttelee nyt satojatuhansia kuukausittaisia pelaajia ja tarjoaa urheiluvedonlyöntiä todella houkuttelevien bonusten kera.

 

MostBet tervetuliaisbonus

Mostbet tarjoaa tervetuliaisbonuksen, joka kasvattaa ensitalletuksesi 125%:lla. Jos olet kiinnostunut 125% urheiluvedonlyöntibonuksesta (jopa 300 euroa tai vastaava), valitse se rekisteröitymisen yhteydessä. Voit halutessasi valita myös 250 ilmaiskierrosta sisältävän kasinobonuksen.

 

MostBet bonuksen lunastaminen

MostBet vedonlyöntibonuksen lunastaminen on todella helppoa. Tervetuliaistarjous kannattaakin ehdottomasti hyödyntää, sillä sen avulla saat kasvatettua pelikassaasi ilmaiseksi.

1. Luo uusi tili

Valitse ”Rekisteröidy” etusivun oikeasta yläkulmasta. Sitten voit rekisteröityä matkapuhelinnumeron, sähköpostiosoitteen tai sosiaalisen median tilin avulla. Klikkaa sivun alareunassa ”Hyväksy” saadaksesi bonuksesi. Siinä kaikki; MostBet-rekisteröitymisesi on nyt valmis.

2. Valitse maksutapa ja tee ensitalletus

Kun olet rekisteröitynyt, palaa sivun oikeaan yläreunaan ja napsauta talletus-painiketta. Se vie sinut talletussivulle, jos klikkaat sitä. Kaikki maksuvaihtoehtosi sijainnistasi riippuen löytyvät täältä. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller ja Bitcoin ovat kaikki suosittuja vaihtoehtoja. Ansaitaksesi 125 prosentin bonuksen, sinun on tehtävä pankkisiirto 15 minuutin kuluessa rekisteröitymisestä.

3. Lyö vetoa!

Voit nyt aloittaa vedonlyönnin monilla päivittäin saatavilla olevilla ennakko- ja livemarkkinoilla 17 eri urheilulajissa. Jotta voit kotiuttaa voittosi, noudata vedonlyöntisääntöjä, kun asetat vetoja. Esimerkki tästä olisi Acca-veto, joka on 1,40 jokaisesta valinnasta ja jonka kokonaiskierrätys on 5x.

MostBet tervetuliaisbonuksen ehdot

Tervetuliaisbonus on saatavilla kaikille pelaajille, jotka liittyvät käyttäjäksi jonkin yli 90 tuetun maan kautta. Jos pelaaja tekee ensimmäisen talletuksensa 15 minuutin kuluessa rekisteröitymisestä, hän saa 125 prosentin bonuksen aina 300 euroon asti.

Jos ensitalletus tehdään seitsemän päivän kuluessa rekisteröitymisestä, bonuksen määrä on 100 % 100 euroon asti.

Aktivoidaksesi tämän tarjouksen sinun on talletettava vähintään 2 € rekisteröitymissivulla. Kierrätysvaatimukset ovat 5x Acca-vedoissa. Kunkin valinnan vähimmäiskertoimet ovat 1,40 ja kierrätys on saatava päätökseen 30 päivän kuluessa. Skrill/Neteller-talletukset oikeuttavat myös tervetuliaisbonukseen.

Kannattaa huomata, että talletusrahat kierrätetään ennen kuin bonuksen kierrätys on päättynyt, joten kotiutuksia ei voi tehdä ennen kuin se on päättynyt. Jos ilmaisvetoja ei ole käytetty, et voi pyytää rahoja takaisin.

 

Lue lisää

Mostbet Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi