100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Bethard vedonlyöntibonus

100% / 100€
Lunasta bonus

Bethard on yksi vedonlyöntialan tunnetuimman toimijan Bethard Groupin nimikko sivusto ja tämä näkyy monessa asiassa tällä sivustolla. Bethard tarjoaa asiakkailleen laadukasta vedonlyöntikokemusta sekä isoa bonusta, jonka avulla pelaamaan pääsee reilusti heti alusta alkaen.

 

Millainen Tervetuliaisbonus Bethardilla on?

Bethard tarjoaa uusille asiakkailleen tervetuliaistarjouksena perinteistä talletusbonusta. Tarjolla oleva 100 % talletusbonus aina 100 euroon saakka on omiaan kehittämään jokaisen vedonlyöjän pelikassaa.

Vedonlyöntibonus onkin asia, joka kannattaa aina hyödyntää uutta pelipaikkaa valitessaan.

 

Kuinka Bethard bonuksen saa käyttöönsä?

Yksikään pelaaja ei ymmärrettävästi halua jäädä paitsi Bethardin laadukkaasta tervetuliaistarjouksesta. Seuraa seuraavia askeleita, joiden avulla voit lunastaa jopa 100 euron bonuksen.

Näin saat itsellesi Bethardin talletusbonuksen käyttöösi:

  1. Avaa pelitili. Täytä rekisteröintilomake huolellisesti ja täytä kaikki kentät niin vältyt ongelmilta jatkossa ja pelaaminen sujuu mukavasti.
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi. 20 euroa on pienin talletus, jolla bonuksen saa käyttöönsä. Tällä talletuksella saat 40 euroa pelirahaa.
  3. Aloita pelaaminen 40 euron kassalla, joka sinun tulee kierrättää vähintään 4 x.

 

Bethard tervetuliaisbonuksen ehdot

Bethard ei ole lähtenyt kikkailemaan bonustensa kanssa ja niinpä ne sisältävät asiaankuuluvat säännöt ja ehdot. Näihin kannattaakin tutustua huolella, että bonuksen tai kotiutuksen kanssa ei tule mitään yllätyksiä missään vaiheessa.

 

Lue lisää

Bethard Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi
UKK.