100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Betinia vedonlyöntibonus

100% / 200€
Lunasta bonus

Betinia on vuonna 2020 lanseerattu pelisivusto, joka toimii yrityksen nimeltä Romix Ltd alla. Yritys omistaa lukuisia uusia vedonlyöntisivustoja, joita yhdistää nuorekas ilme, tehokkaasti toimiva pelialusta sekä huikeat tervetuliaisbonukset.

 

Betinian tervetuliaisbonus

Betinia tarjoaa uusille asiakkailleen tervetuliaistarjouksena 100% bonuksen aina 200€ saakka. Kyseessä on erittäin reilu tervetuliaisbonus, joka auttaa  uutta pelaajaa kasvattamaan pelikassaansa.

Tervetuliaisbonuksen avulla pääset kokeilemaan eri vedonlyöntivaihtoehtoja ja valitsemaan itsellesi ominaisimman lajin. Paitsi, että pelatessa täytyy olla tuuria — ei peleistä kertynyttä teitotaitoa voi vähätellä liikaa.

Vedonlyöntibonukset erottavat jyvät akanoista ja ne eroavatkin eri pelipaikoissa varsin merkittävästi.

 

Betinia bonuksen lunastaminen

Betinian vedonlyöntibonuksen lunastaminen on varsin helppoa. Tervetuliaistarjous kannattaakin ehdottomasti hyödyntää, sillä siitä ei voi olla ainakaan mitään haittaa — päinvastoin.

Näin saat itsellesi Betinian tallennusbonuksen käyttöösi:

  1. Avaa pelitili.
  2. Täytä rekisteröintilomake huolellisesti ja seuraa tarkkaan annettuja ohjeita.
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi. 20€ on pienin talletus, jolla bonukset saa käyttöönsä. Talletuksen jälkeen saat 40€ euroa ilmaista pelirahaa.
  4. Aloita pelaaminen 80€ eurolla, joka sinun tulee kierrättää vähintään kerran kertoimella, joka on vähintään 1,50.

Betinia tervetuliaisbonuksen ehdot

Bonukset ovat saatavilla vain uusille asiakkaille. Kierrätysmääriä- ja kertoimia täytyy noudattaa, jotta bonuksen saa käyttöön. Bonuskohtaiset ehdot kannattaa käydä läpi huolella, sillä jokaisella pelisivustolla on omat ehtonsa niiden käytöstä.

Betinian ehdoissa ei ole mitään suurempaa hämminkiä, mutta ne kannattaa silti lukea läpi, jotta säästyy yllätyksiltä ja osaa siten hyödyntää bonuksensa parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lue lisää

Betinia Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi