100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Betinia vedonlyönti arvostelu: tee vetoja Suomen ja ulkomaiden otteluista

4.5/5
Ensitalletukselle 100% bonus jopa 200 euroon asti
Bonus
100% / 200€
Betinia on vuonna 2020 lanseerattu pelisivusto, joka toimii yrityksen nimeltä Romix Ltd alla. Yritys omistaa lukuisia uusia vedonlyöntisivustoja, joita yhdistää…
Plussat
 • Paljon vedonlyöntietuja
 • Lajeja on kattavasti
 • Helppokäyttöinen vedonlyöntikuponki
Miinukset
 • Bonusten tiukat ehdot

Betinia on sopiva vedonlyöntipaikka, jos olet suomainen vedonlyöjä. Sinulle on täällä tarjolla täysin suomenkielinen vedonlyöntisivusto sekä suuri määrä urheilulajeja, joista pääset tekemään monenlaisia vetoja. Vetoja tehdään täällä myös livevetoina ja kaikkien vetojen teko onnistuu myös mobiililaitteellasi. Lue tästä alta, miten pääset tekemään vetoja ja millaisia lajeja ja vetokohteita on tarjolla.

Luotettavuus

Tässä on vedonlyöntipaikka, jonka luotettavuusasiat ovat kunnossa, joten voit mennä tekemään sinne huoletta vetojasi. Maltan peliviranomainen todistaa sen, koska se on myöntänyt tälle sivustolle lisenssin. Pääset tekemään vetojasi turvallisessa ympäristössä esimerkiksi sivuston SSL-salauksen myötä. Sivustolla kerrotaan kaikesta avoimella tavalla, joka sekin kertoo sen luotettavuudesta, kun asioita ei ole haluttu piilotella.

Tässä alla on taulukko, josta näet yleiskatsauksen tälle vedonlyöntisivustolle. Siinä on tärkeitä sekä mielenkiitoisia tietoja, jotka on hyvä tietää ennen aloittamista.

Betinia Suomi yleiskatsaus

🌐 Sivusto

betinia.com/fi/sport

🎁 Tervetulobonus

Ensitalletukselle 100 % bonus jopa 200 euroon asti

💳 Maksutavat

Zimpler (suomalaiset pankit) + Rapid, Transfer, Skrill, Paysafecard, Neteller ja Siru

📱 Mobiilisovellus

Kyllä

👥 Asiakastuki

Live chat ja sähköposti: support@betinia.com

📝 Lisenssi

Maltan lisenssi MGA/B2C/486/2018

Tervetulobonus

Saat Betinian tervetuliaisena ensimmäisen talletuksesi päälle 100 % mukaisen bonuksen, jota saat jopa 200 euroon asti. Pääset tekemään, sillä vetoja, mutta muista tehdä niitä bonusehtojen mukaan. Talletus ja bonus pitää kierrättää 5 kertaa, jotta voit nostaa vedoista mahdollisesti saatuja voittojasi. Sinulla on aikaa tehdä se 30 päivän aikana. Saat edun minimissään 20 euron arvoisesta ensitalletuksesta.

Betinia, vedonlyontisivustot.tv

Muut edut ja kampanjat

Betinia vedonlyönti tulee tarjoamaan sinulle muitakin etuja sen jälkeen, kun olet hyödyntänyt ensitallettajan edun. Sellaisia ovat esimerkiksi viikoittainen bonus sekä tehostetut kertoimet, joista kerrotaan tässä alla lisää.

Viikoittainen bonus:

 1. Tee talletus.
 2. Tee veto
 3. Ota yhteyttä ja pyydä etusi.

Tämä on helppo etu, jossa tulet saamaan talletuksesi päälle bonusrahaa, jonka saat 50 % mukaan jopa 500 euroon asti.

Tehostetut kertoimet:

 1. Kirjaudu sisään.
 2. Etsi sopiva markkina.
 3. Odota, että vetosi ratkeaa.

Tämä etu on tarkoitettu 1×2-vetokohteille ja se on voimassa yksittäisille, moninkertaisille sekä järjestelmävedoille, jotka on tehty ennen ottelun alkua. Edussa tehostetaan kertoimia.

Käy tarkistamassa mitä vedonlyöntiin liittyviä etuja Betinia tarjoaa juuri nyt näiden esiteltyjen lisäksi.

Rekisteröinti Betinia vedonlyöntiin

Betinia, vedonlyontisivustot.tv

Betinia on hybridimuotoinen sivusto, joten sinne tehdään sekä pikaisia kirjautumisia sekä rekisteröinti, jonka kautta saadaan tehtyä tunnukset, joilla kirjautua sisään. Pikakirjautuminen tarkoittaa sitä, että pääset sisään samoilla tunnuksilla, joita käytät myös verkkopankissasi. Eli samalla kun teet talletuksen, otat yhteyden verkkopankkiisi ja kirjaudut tänne sisään. Rekisteröinnissä täytetään muutama tieto, joka käy nopeasti.

Talletus ja kotiutus

Sinulle on tarjolla useampi tapa tehdä talletuksia, joilla tehdä vetoja. Jos käytät paikan pikaominaisuutta, rahansiirrot tehdään suoraan sivuston ja verkkopankin välillä. Niin tehdessä sinulla on mahdollisuus siirtää vetoja varten rahaa kaikista suomalaisten käyttämistä pankeista. Niistä täytyy olla mahdollisuus siirtää rahaa verkkopankkitililtä. Esimerkkejä sopivista pankeista ovat Osuuspankki ja Nordea.

Kun haluat tallettaa, voit tehdä sen minimissään 10 eurolla ja maksimiraja on niin suuri, että se tulee tuskin vastaan, joka on noin 2000–5000 euroa. Nostoja pääset tekemään minimissään 20 eurolla. Tässä alla on taulukko, josta näet mitä rahansiirtotapoja on käytössä. Näet samalla mitä ne muuta tavat ovat, jos suoritat rekisteröinnin.

Maksutapa

Talletusaika

Kotiutusaika

Maksut

Zimpler (verkkopankit)

Heti

2–3 päivää

0 %

Rapid Transfer

Heti

1–3 päivää

0 %

Skrill

Heti

1–3 päivää

0 %

Paysafecard

Heti

ei voi kotiuttaa

0 %

Neteller

Heti

1–3 päivää

0 %

Siru

Heti

1–3 päivää

0 %

Urheiluvedot Betinia vedonlyönnissä

Betinian urheiluvetojen valikoima on suuri, joten löydät sieltä varmasti kaikki ne lajit, joista haluat tehdä vetoja. Pääset valitsemaan vedot suomenkielisestä ympäristöstä. Vetojen teko on helppoa ja näet ensimmäisen valitsemasi vedon jälkeen vetokupongin, johon voit lisäillä haluamiasi vetoja. Kun olet valmis, maksa veto ja sen jälkeen alkaakin jännitys siitä, miten vedot osuvat.

Näet vetokupongin alla myös suosituimmat vedot, joista voit napata itsekin itsellesi vetoja. Lajit, joista voit tehdä vetoja, ovat esimerkiksi:

 1. Jalkapallo
 2. Jääkiekko
 3. Tennis
 4. Koripallo
 5. Amerikkalainen jalkapallo
 6. Pöytätennis
 7. Lentopallo
 8. Moottoriurheilu
 9. Pyöräily
 10. Alppihiihto

Livevedot

Voit tehdä Betinia vedonlyöntipaikassa myös livevetoja eli vetoja, joita tehdään ottelun ollessa jo käynnissä. Kaikki tarjolla olevat livevedot löytyvät kätevästi omalta sivuosioltaan. Suosittuja livevetolajeja ovat tässä paikassa jalkapallo, tennis, koripallo, pöytätennis ja lentopallo. Livevetojen kertoimet voivat muuttua nopeastikin, joten otteluita on hyvä seurata tarkoin, koska kertoimet muuttuvat sen myötä mitä otteluissa tapahtuu. Myös vedot voivat muuttua uudenlaisiksi. Pääset laittamaan livevetojasi myös mobiilina, joten livevetojen tekojen mahdollisuus ei ole ainakaan paikasta riippuvainen.

Mobiilikokemus

Kuten jo livevedoissa mainittiin, tässä paikassa pääsee tekemään livevetoja sekä tietysti myös etukäteisvetoja myös mobiililaitteilla. Se helpottaa vetojen tekoa, koska voit tehdä niitä missä tahansa ja aina, kun vedot ovat tarjolla. Betinia toimii suoraan mobiililaiteesi verkkoselaimessa mutta voit halutessasi asentaa mobiililaitteeseesi sopivan sovelluksen, jota kautta tehdä vetoja.

Betinia kertoimet ja markkinat

Betinia vedonlyönti tarjoaa oikeastaan normaalit kertoimet, joita monet muutkin tarjoavat. Tulet siten saamaan mukavia voittoja, jos vetosi osuvat oikeaan. Markkinat ovat hyvät ja vedot voivat olla esimerkiksi suosittuja 1×2-vetoja. Niissä veikataan, voittaako koti vai vieras ja sitä, että onko tulos tasapeli.

Muita vetomarkkinoita ovat esimerkiksi se, kuinka paljon otteluissa tulee maaleja. Niiden lisäksi pääset lyömään vetoja, kuten yli-/alle-vedot, järjestelmävedot ja sekä tasoitusvedot. Panosrajat saattavat tulla vastaan, jos olet kova tekemään vetoja. Useimmilla ne tuskin kuitenkaan tulevat vastaan.

 

Lue lisää

Betinia vedonlyöntibonus

UKK. Usein kysytyt kysymykset