100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Campeonbet vedonlyöntibonus

100% / 100€
Lunasta bonus

Vedonlyöjät ovat jo vuosia tehneet selväksi, että he pelaavat siellä, missä he saavat rahoilleen parhaan mahdollisen vastineen. Tästä syystä vedonvälittäjät tarjoavat asiakkailleen säännöllisesti bonuksia. Yleensä paras on tervetuliaisbonus, joka on vedonvälittäjien tärkein työkalu asiakkaiden hankkimiseen.

 

Millainen on Campeonbet tervetuliaisbonus?

Campeonbet on Maltan peliviranomaisen lisensoima nettikasino sekä vedonvälittäjä, joka tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalle tervetuliaisbonuksen. Tämä tervetuliaisbonus on ehdottomasti lunastamisen arvoinen.

Kaikkiaan pelaajat saavat 100 % talletusbonuksen aina 100 euroon saakka tehdessään ensimmäisen talletuksensa Campeonbetille.

 

Miten lunastetaan Campeonbet vedonlyöntibonus?

Kokeaksesi urheilun huumaa Campeonbetin tervetuliaisbonuksella, tulee sinun tehdä muutamia toimintoja. Campeonbet tarjoaa isoa bonusta asiakkaidensa iloksi. Lue seuraavasta, miten saat bonuksen käyttöön itsellesi. Tässä tulee yksinkertaiset ohjeet bonuksen lunastamiseen:

 1. Kirjaudu sisään. Ennen kirjautumista sinun tulee luoda pelitili Campeonbetiin yksinkertaisen reksiteröitymislomakkeen avulla.
 2. Klikkaa ”Talleta nyt”. Muista tehdä talletus soveltuvalla talletustavalla. Kaikki rahansiirtomenetelmät eivät käy tässä tarkoituksessa.
 3. Valitse ”Tervetuliaisurheilubonus” pudotusvalikosta. Bonus on käytettävissä talletuksen jälkeen, kun seuraat bonuksen ehtoja ja sääntöjä.

 

Campeonbet ensitalletusbonuksen ehdot

Vedonlyöntibonukset sisältävät usein tiettyjä ja ehtoja sääntöjä, joiden mukaan bonuksen saa lunastettua. Nämä säännöt ovat ehdottomasti sellaisia, että niihin kannattaa tutustua. Muuten voi käydä niin, että bonus mitätöidään sääntöjen takia.

Pidä siis huoli, että olet ajan tasalla bonuksen ehdoista.

 

Lue lisää

Campeonbet vedonlyöntibonus

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi
UKK.
 • Millainen bonus Campeonbetilla on tarjolla?

  Campeonbet tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalle 100 % talletusbonuksen aina 100 euroon saakka.

 • Millainen kierrätysvaatimus Campeonbetilla on ?

  Talletus ja bonus tulee kierrättää 5 kertaisesti. Kierrätykseen otetaan huomioon vedot, jotka on tehty 30 päivän kuluessa ensitalletuksesta.

 • Mikä on kierrätyksen minimikerroin.

  Vetojen tulee sisältää vähintään yksi valinta kertoimella 1,50 tai suurempi. Mitään alle 1,50 kertoimella asetettuja vetoja ei oteta huomioon, ja meillä on oikeus mitätöidä tällaiset vedot ja menettää niiltä saadut voitot.

 • Miten bonuksen saa aktiiviseksi?

  Tervetuliaisurheilubonus hyvitetään pelaajan tilille välittömästi hänen ensimmäisen talletuksensa jälkeen, mutta vain, jos pelaaja valitsee bonuksen talletussivulta.