100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Sportaza vedonlyöntibonus

100% / 200€
Lunasta bonus

Sportaza on uusi tulokas netin vedonlyöntimarkkinoilla, mutta kovinkaan hiljaisesti se ei omaa tulemistaan ole tehnyt. Vedonlyöjälle on tarjolla erittäin mielenkiintoinen tervetuliaisbonus, joka todellakin tekee pienestäkin pelikassasta heti isomman.

 

Millainen Tervetuliaisbonus Sportazalla on?

Sportaza tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalleen ison tervetuliaisbonuksen, jonka avulla on helpompaa aloittaa oma vedonlyönti. Kaikkiaan tarjolla on valtaisa 100 % talletusbonus aina 200 euroon saakka ensimmäisellä talletuksella.

 

Kuinka Sportazan bonuksen saa käyttöönsä?

Sportaza on nykyaikainen Pay n Play vedonvälittäjä, joten bonuksen lunastaminen on erittäin nopeaa ja vaivatonta. Oheisen ohjeistuksen avulla saat tervetuliaisbonuksen lunastettua millä tahansa laitteella:

  1. Avaa pelitili Sportaza. Koska kyseessä on Pay n Play, sinun tarvitsee vain tehdä ensimmäinen talletuksesi avataksesi tilin.
  2. Kierrätä ensitalletus kerran. Kierrätys tulee suorittaa koko talletuksen määrällä ja kertoimen on oltava vähintään 1,50.
  3. Lunasta bonus. Bonuksen lisätään onnistuneen kierrätyksen jälkeen ”Oma Bonus”-osioon Sportazan sivuilla.

 

Sportaza tervetuliaisbonuksen ehdot

Sportazan bonukseen liittyy hieman alan käytännöistä poikkeavia ehtoja. Suurimpana erona on juurikin ensimmäisen talletuksen kierrättäminen ennen bonuksen saamista. Muihin ehtoihin ja sääntöihin kannattaa tutustua tarkemmin Sportazan sivuilla.

 

Lue lisää

Sportaza Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Lunasta bonus
newsletter
Vastaanota kaikki bonukset sähköpostiisi
UKK.