100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Pinnacle Suomi vedonvälittäjä arvostelu

Bonus
Ei bonusta
Pinnacle on tunnettu vedonlyönti- ja pelisivusto, joka tiedetään varsinkin Yhdysvalloissa. Vuosien mittaan se on kasvattanut suosiotaan ympäri maailman. Se on…
Plussat
 • Laaja valikoima lajeja vedonlyöjille
 • Korkeat kertoimet
 • Asiakaspalvelu avoinna 24/7
 • Selkeät sivut
Miinukset
 • Ei tervetuliaisbonuksia

Pinnacle on perustettu jo vuonna 1998, ja sillä on lisenssit Maltalla sekä Curacaolla. Se tarjoaa eri palveluita pelaajille maailmanlaajuisesti. Yhdysvallat ovat olleet ennen pääpainona, mutta myös pelaajat muualta päin maailmaa ovat tykästyneet Pinnaclen meininkiin.

Jotkut pitävät Pinnaclea yhtenä tunnetuimmista urheiluvedonlyönnistä, joten kyseessä on paljon käytetty urheiluvedinlyöntisivusto. Entä miten Pinnacle istuu suomalaispelaajan käyttöön? Itseasiassa oikein passelisti.

 

Vedonlyönti Pinnaclella

Pinnaclella vedon lyöminen on suosittua sen korkeista kertoimista johtuen. Sen nimi on kaikunut vuosia ihmisten korvissa ja sivusto onkin laajentunut vuosien myötä Yhdysvalloista myös muualle päin maailmaa. Nyt pelaajia on ympäri maapalloa yli 80 eri maassa.

Moni saattaa vierastaa ajatusta siitä, että bonuksia tai tarjouksia ei jaella, mutta tälle on selkeä syy. Pinnacle haluaa tarjota mahdollisimman hyvän marginaalin voittoon asiakkailleen, minkä vuoksi bonuksien tarjoaminen siihen päälle olisi kuin ampumista omaan nilkkaan.

 

Sivuston toimivuus

Pinnaclen ulkoasu on hyvin simppeli ilman turhaa prameilua. Vaaleanharmaa ja tummansininen luovat luotettavan sekä asiallisen vaikutelman. Pääasiahan kuitenkin on, että vedonlyöntiin tarkoitettu alusta toimii, vai mitä?

Pinnacle, vedonlyontisivustot.tv

Jos kuitenkin kaipaat vedonlyöntialustalta lisää visuaalista pääomaa, ei Pinnacle ole siihen paras vaihtoehto. Se kuitenkin luo vakuuttavan vaikutelman ja sitä se kyllä onkin. Navigointi on helppoa, eikä se herätä kummempia ajatuksia, mikä on toimivuuden kannalta erittäin positiivinen asia.

Eri lajit löytyvät hyvin perinteisesti sivun vasemmasta reunasta ja suomennoksille täytyy antaa hyvät pisteet. Kieli on selkeää ja helposti luettavaa — mukaan lukien myös käyttöehdot ja muut tärkeät tekstit, joita suomalainen pelaaja voisi tarvita.

 

Pinnacle bonus ja kertoimet

Pinnacle ei valitettavasti tarjoa tervetuliaisbonuksia uusille pelaajilleen, mutta korkeat kertoimet houkuttelevat myös suomalaisia pelaamisen pariin. Pinnacle ei koskaan ole ollut bonuksilla houkuttelija, vaan se menee suoraan asiaan: pelimarkkinoiden yksillä parhaimmista kertoimista.

Pinnacle, vedonlyontisivustot.tv

Korkeat kertoimet takaavat tietenkin myös korkean palautusprosentin, mikä onkin tällä hetkellä jopa 98 prosenttia. Ne ovat maailmankin mittapuulla kärkikahinoissa ja korkeat kertoimet löytyvät tietysti myös suomalaisille suosituista lajeista, kuten jääkiekosta ja jalkapallosta.

Kukin pelaa tottakai omalla tyylillään, mutta nämä asiat saavat asiakkaita päivittäin jatkamaan Pinnaclella pelaamista, eikä suotta. Vaatimattomasta ulkoasustaan huolimatta pelisivusto toimii, kuin unelma.

 

Mobiilissa pelaaminen missä ja milloin tahansa

Kuten mainitsimme — käytettävyys on myös Binancn yksi ykkösjutuista. Se nimittäin rokkaa niin tietokoneella, kuin myös mobiiliversiolla. Yksinkertaisesta designista on monesti hyötyä pienestä ruudusta katsottuna ja se todella toimii.

Varsinkin kun kyse on urheiluvedonlyönnistä, eivät suuret kuvat tai pramea ulkoasu muuta peliä miksikään. Tärkeintä on nähdä tulokset sekä tulevat ottelut nopeasti ja kätevästi taskussa olevasta kännykästä tai mukana kulkevalta tablettitietokoneelta käsin.

 

Vedonlyönnin pelivalikoima

Pinnaclen vedonlyönnin lajitarjonta on todella monipuolinen, vaikka aivan kärkipäässä ei määrällisesti ollakaan. Eri lajeja löytyy päälle kaksikymmentä kappaletta. Perisuomalainen vedonlyöjä monesti pärjää kuitenkin tällä tarjonnalla paremmin kuin hyvin.

Tarjolla ovat tietysti niin jääkiekko, kuin jalkapallon Veikkausliigakin. Alemmat divisioonat voi kuitenkin kuopata haaveista, sillä niitä lajivalikoimasta ei valitettavasti löydy.

Lisäksi valikoimassa on toki myös mielenkiintoisia lajeja, kuten esimerkiksi shakki ja vesipallo. Myös eSportin ystäville löytyy mukava tarjonta ei otteluita Pinnacle E-sports –sivulta, joka muuntautuu visuaaliselta ilmeeltäänkin enemmän e-urheilusta kiinnostuneille visuaalisemmaksi kokonaisuudeksi.

Vedonlyöntimahdollisuuksia on monia ja niitä pystyy seuraamaaan myös Livenä. Järjetöntä valikoimaa ei Live-matseilta kuitenkaan kannata odottaa. Tärkeimmät matsit kuitenkin löytyvät ja niillä pääsee hyvin vähintäänkin alkuun, jos olet uusi pelaaja.

Pinnaclen ehdoton vahvuus ovat kuitenkin nimenomaan ennakkovedonlyönnit ja niiden hyvät kertoimet, mitkä yllättävät positiivisesti. On ymmärrettävää, että kun pääpanostaminen on selkeästi ennakkovedonlyönnin puolella — ei Livekahinoita löydy järjettömiä määriä.

 

Kertoimet ja rajat

Kuten aiemminkin esittelyssä mainittiin, Pinnaclen kertoimet ovat tunnetustikin markkinoiden parhaimmistoa. Muihin verrattuna on Pinnaclella mahdollisuus pitää kertoimiaan suurina sen vuoksi, että se ei jakele ylimääräisiä bonuksia tai lahjoja.

Joskus bonukset voivatkin olla kivalta tuntuvaa silmänlumetta, joilla ihmisten mielihyväkeskus saadaan reagoimaan jakamalla värikkäitä lahjoja ja kivalta kuulostavia ilmaiskierroksia, vetoja ja bonuksia.

Korkeat kertoimet löytyvät niin suosituista lajeista, kuin pienemmistäkin peleistä. Ei siis kannata hämääntyä simppelistä ulkoasusta ja bonuksien puutteesta. Pitkällä tähtäimellä pelaaja voi tehdä mahdollisesti enemmän voittoja.

 

Millainen on Pinnaclen asiakaspalvelu?

Nykyään Pinnaclelta löytyy myös suomalainen asiakaspalvelu osoitteesta asiakaspalvelu@pinnacle.com. Muutoin asiakaspalvelu hoituu englanniksi Chat-tuen kautta, yhteydenottolomakkeella tai s-postilla.

Viestiin kannattaa liittää asiakastunnus, mikä löytyy oman asiakastilin tiedoista. Näin ongelmat ratkoutuvat nopeammin. Näin neuvoo Pinnacle omalla ohjesivullaan.

Asiakaspalvelu on ystävällistä ja lisäksi avoinna ympäri vuorokauden 24/7, mutta puhelinnumeroa ei asiakaspalveluun ole annettu. Sähköpostin lisäksi on sivustolla yhteydenottokaavake, mutta sen avulla pystyy keskustelemaan ainoastaan englanniksi.

 

Pinnacle yhteenveto

Kokonaisuutena kyseessä on siis korkeilla kertoimilla varustettu tunnettu ja muuallekin maailmalle levinnyt — tunnettu vedonlyöntipaikka. Asiat hoituvat Pinnaclella sutjakkaasti, mutta jos englantia ei mielellään puhu, niin asiakaspalvelu toimii Suomeksi ainoastaan sähköpostilla.

Joidenkin mielestä bonusten puuttuminen voi olla negatiivinen asia, sillä ovathan ne virkistäviä ja kivoja lisiä pelaamisessa. Asia on kuitenkin kompensoitu korkeimmilla pelikertoimilla, joten jos ajattelee asiaa pitkällä tähtäimellä, voi alun huvin puuttuminen kompensoitua paremmilla voitoilla.

Pinnacle tarjoaa lisäksi artikkeleita, jotka käsittelevät eri aiheita vedonlyöntiin liittyen. Artikkeleista saa tietoonsa niin vedonlyöntivinkkejä, ajankohtaisia uutisia kuin vetoennakkojakin.

Nostojen maksullisuus voi myös häiritä joitain vedonlyöjiä, mutta suuremmista summista puhuttaessa ei 12€ tunnu enää miltään. Kokonaisuutta tarkasteltaessa voi Pinnaclea suositella hyvinkin vedonlyöntikaverille.

 

Lue lisää

Pinnacle vedonlyöntibonus

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Onko Pinnacle luotettava sivusto?

  On. Pinnacle huolehtii turvallisuudestaan parhaimmilla palomuureilla ja suojausmenetelmillä. Lisäksi tietosuojavastaavan saa kiinni halutessaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@pinnacle.com.

 • Mitä lajeja Pinnaclella pystyy veikkaamaan?

  Lajivalikoima on laaja, jokseenkaan ei laajin. Vaihtoehtoja on yli 20 ja vaihtoehtoja löytyy jalkapallosta ja jääkiekosta lähtien myös ei-niin-tyypillisiin veikkauslajeihin, kuten shakkiin. Pinnacle E-sports osiosa on laaja valikoima e-urheilua.

 • Millainen bonus Pinnaclella on?

  Pinnaclella ei ole bonuksia tarjolla laisinkaan. Tätä on puolestaan kompensoitu pelimarkkinoiden korkeimmilla kertoimilla.

 • Miten asiakaspalvelu toimii sivustolla?

  Asiakaspalvelu on käytössä 24/7 ja toimii pääosin englanninkielisenä. Yhteydenottovaihtoehtoina ovat yhteydenottolomake, sähköposti sekä Chat-tuki. Suomalaisen asiakaspalvelun saa kiinni ainoastaan sähköpostilla osoitteesta: asiakaspalvelu@pinnacle.com.