100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Lentopallo vedonlyönti

Lentopallo, vedonlyontisivustot.tv

Yksi kiehtovimmista katselulajeista on lentopallo, joka on myös erittäin tuottoisa vedonlyöjällekin. Saat vedoistasi tehokkaiten irti, jos pelaat markkinoiden korkeimmilla kertoimilla, sekä ymmärrät pelin säännöt.

Lentopallo onkin oikeasti yksi urheilumaailman suosituimmista ja seuratuimmista urheilulaji. Peli on erityisen yleinen Brasiliassa, sekä varsinkin Venäjällä, että Yhdysvalloissa.

Myös Suomessa lentopallo on suosittua, vaikka näyttääkin siltä, että isoin osa nykyisistä katsojista on jo vanhempaa koulukuntaa. Suomen paras sijoitus MM-kisoissa oli yhdeksäs sija (vuonna 2014) ja EM-kisoissa neljäs sija (vuonna 2007).

Venäjä (Neuvostoliitto mukaan lukien), on saatujen MM-mitalien määrässä menestynein maa. Tämän lisäksi se on myös maailman historiallisin ja voimakkain valtio. Brasilia, Italia, Tšekki ja Bulgaria ovat myös menestyneet hyvin kautta historian.

Puolan suosio lentopallomaana on kasvanut merkittävästi kommunismin kaatumisen jälkeen, ja nykyään maa on käytännössä yhtä kova vastustaja. Puola järjesti vuoden 2014 MM-kisat, josta isäntämaa voitti upeasti kultamitalin.

 

Lentopallon suosituimmat tapahtumat, sekä kilpailut

EM-kisat

Lentopallon vuoden 2021 Euroopan mestaruuskilpailut, joissa kilpailevat maat ovat Belgia, Ranska, Alankomaat ja Slovenia, ovat seuraava suurin arvostettu lentopallotapahtuma. EM-kilpailut järjestetään joka toinen vuosi eri maassa. Vuoden 2021 EM-kisoja isännöi Suomi.

Olympialaisten lentopallo

Edellisen kerran lentopallo oli olympialaisissa mukana vuonna 2021, kun kesäkisat järjestettiin Japanissa,  Tokiossa.

MM-kisat

Seuraavat lentopallon maailmanmestaruuskilpailut piti järjestää Venäjällä vuonna 2022, mutta maailmanpoliittisen tilanteen vuoksi niitä ei järjestetty. Suomi pyrkii lentopallon MM-karsintoihin. Maailmanmestaruuskilpailut järjestetään joka neljäs vuosi. Vuonna 2018 Bulgaria ja Italia isännöivät viimeisiä maailmanturnauksia. Suomi sijoittui edellisissä MM-kisoissa Italiassa 16:nneksi.

Maailmanliiga

Lentopallon maailmanliiga on tapahtuma, jonka järjestää FIVB vuosittain. Maailmanliigaa on järjestetty vuodesta 1990 lähtien.

 

Suosituimmat vedonlyöntimuodot:

Lentopallossa suosituin vedonlyöntimuoto on voittajaveto, mutta on olemassa useita muitakin vedonlyöntimuotoja. Käymme lävitse kaikista yleisimmät pelimuodot pähkinänkuoressa.

Moneyline:

Tavoitteena on lyödä vetoa kumpi ottelun joukkueista voittaa pelin. Se on yksinkertaista. On syytä huomata, että lentopallossa on paljon taitovaihteluita.

1×2:

Suoraviivainen vedonlyöntijärjestelmä, joka sisältää myös vedonlyönnin voittajasta. Jos ottelu menee viidennelle kierrokselle, julistetaan tasapeli (x). Monissa tilanteissa Moneyline on yleisin ja houkuttelevin veto.

Yli/Alle – erämäärät:

Mikä on yleisin kierrosten määrä lentopallokentällä? Lentopalloa pelataan yleisimmin paras viidestä -sarjoissa, joten ottelu voi edetä kolmessa, neljässä tai viidessä erässä. Saatavilla on lukuisia yli/alle-vetoja, jotka usein ovat vedonlyöjille kannattavimpia.

Tasoitusvedot

Useat vedonvälittäjät tarjoamat melko tarkkoja vedonlyöntilinjoja. Jos et usko, että joukkueesi voittaa, mutta että se vie ainakin yhden kokonaisen erän, voit lyödä vetoa +2,5. Vastaavasti, jos uskoessasi joukkueesi voittavan vastustajansa puhtaalla 3-0 pelillä, voit pelata -2,5 tasoituksella.

 

Ohjeita vedonlyöjille

Lentopallourheilussa seurajoukkueiden ja maajoukkueiden väliset tasoerot voivat olla valtavia. Tämä on syytä ottaa huomioon, kun on kyse seurajoukkueista.

Lentopallo tarjoaa erinomaisen ympäristön vedonlyöjille, sillä suosikit tarjoavat tässä lajissa useasti hyvinkin mehukkaita peli-ideoita. Muihin urheilulajeihin tuuri ei tarjoa lentopallossa samankaltaista merkitystä.

Lentopallovedonlyönti perustuukin usein pikemminkin lyhyisiin tapahtumiin kuin pitkiin ja monimutkaisiin sarjoihin. Siksi on ratkaisevasti tärkeää lopputuloksen kannalta, että joukkueilla on tarkka ajoitus ja juuri ennen tapahtumaa kannattaa pelata kuntopuntarin kärjessä olevia joukkueita. Flow-pohjaiset joukkueet myös ovat hyvä idea myös tästä syystä. Lyhyissä, lyhyemmän aikaa fyysistä suoritusta vaativissa turnauksissa henkinen kunto menee fyysisen kunnon edelle.

Lentopallossa pelaajien loukkaantumiset ovat merkittävämpiä. Joukkueessa usein on vain muutamia avainpelaajia, joten jos tärkeimmän alueen tärkein ja paras pelaaja loukkaantuu, se on vakava menetys joukkueelle. Lentopallossa tähtipelaajien poissaolon korvaaminen on vaikeampaa yhteispelin vuoksi.

Lyhyet ohjeet:

  • Huomioi suuret tasoerot
  • Pelaa lähtökohtaisesti suosikkeja
  • Kiinnitä huomiota loukkaantumisiin
  • Tunnista flow-joukkueita

 

Hyviä vedonlyöntisivustoja lentopalloon?

Parhaat suomalaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat laadukasta tavaraa ja kertoimia maan SM-liigaan ja muihin kilpailuihin.

Tutustu parhaiden online-vedonlyöntisivustojen luetteloon, jonka olemme koonneet sinulle vedonlyöntisivustot-sivullamme. Suosittelemme myös, että hyödynnät sivustojen tarjoamat vedonlyöntibonukset, sillä ne voivat tarjota ylimääräistä pelirahaa reiluun ja rehelliseen vedonlyöntiin!

 

Lentopallo vedonlyönti vihjeet auttavat paljon

Lentopallovedonlyönti on helppo ymmärtää. On kuitenkin hyvä tutustua lajiin ja sen vedonlyöntiin ennen kuin alat lyödä vetoa siitä. Aluksi kannattaa pysyä ajan tasalla pelistä ja siihen osallistuvista pelaajista. Silloin sinulla on parempi käsitys esimerkiksi siitä, mikä joukkue todennäköisemmin voittaa.

Haluamme muistuttaa, että lentopallossa on aina voittaja. Siksi et voi koskaan lyödä vetoa tasapelistä tässä toiminnassa. Se tekee oikeasta vedosta varsin houkuttelevan. Jos yksittäisen ottelun kertoimet eivät riitä, voit lyödä vetoa useammasta voittajasta samalla lipulla saadaksesi korkeampia kertoimia, mutta myös lisävaikeutta.

Lentopallovedonlyönnissä on vaikea mokata, joten apu virheiden välttämisessä on ajan arvoista. Sääolosuhteilla ei ole merkitystä näissä peleissä, mutta on useita muita huomioon otettavia tekijöitä. Kotietu on yksi niistä. Toivottavasti nämä lentopallovetovinkit auttavat sinua lentopallovetojen tekemisessä.

UKK. Usein kysytyt kysymykset