100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

NHL vedonlyönti

NHL, vedonlyontisivustot.tv

NHL-kauden 2021-22 jännittävä loppuvaihe on ohi! Lue aivan kaikki menneestä pudotuspelikilpailusta. Palaamme taas jakamaan vinkkejä ja uuutisia seuraavaan kauden alkaessa!

 

Colorado Avalanche on mestari!

Voiton myötä Colorado Avalanche varmisti neljännen Stanley Cup -tittelinsä sarjan historiassa! Tämänvuotisen kauden aikana Mikko Rantanen, sekä Artturi Lehkonen olivat jälleen tärkeitä joukkueelle, sillä Lehkonen teki myös ottelun ratkaisevan voittomaalin. Tasaväkisen ja ankaran kuudennen finaaliottelun jälkeen on Colorado selvästi ansainnut neljännen Stanley Cup -voiton!

Kiitos tuestanne koko vuoden ajan, ja toivomme näkevämme teidät jälleen, kun uusi kausi alkaa.!

 

NHL Vedonlyönti

Suomalaisten pelaajien keskuudessa on NHL-vedonlyönti varsin suosittua. Myös tällä kaudella kotimaisessa liigassa pelaa useita suomalaisia jääkiekkoilijoita, jotka ovat kaikki tähtiä. Siksi tarjoamme sivuillamme NHL-ennusteita, sekä tarjouksia. Olemme koonneet alle listan ajantasaisimmista NHL-vedonlyöntitarjouksista, jotta voit hyödyntää niitä, kun lyöt vetoa NHL-peleistä.

NHL Kertoimet

NHL:ssä on valittavana useita erilaisia voittovetoja. Mestaruusveto, eli jossa panostetaan NHL-kauden voittajaan, se on ylivoimaisesti kaikkein tärkein, sekä myös houkuttelevin vedonlyöntimuoto. Mestari oli Tampa Bay Lightning kausina 2019-2020 ja 2020-2021, joten kuka nostaa kannua tänä vuonna? Voittaako Tampa vai löytyykö Tampalle vihdoin kaataja.

NHL:n tämänvuotinen rosteri sisältää uuden joukkueen. Seattle Kraken on NHL:n franchise. Laajennusdraftissa, sekä vapaiden agenttien markkinoilla nuorekas seura on koonnut kiehtovan kokoonpanon. Yltääkö nuori joukkue Vegas Golden Knightsin kaltaisiin saavutuksiin avauskaudellaan 2017-18 tai ylittääkö se ne?

Tämän kauden pitkän aikavälin ennusteisiin kuuluvat joukkueiden mahdollisuudet maalien tekoon, sekä tietyt joukkueet, jotka on rakennettu alusta asti pelaamaan hyökkäävää pelityyliä.

Voittajaveto

Colorado Avalanche on palautettu Stanley Cupin suosikiksi vedonlyöntikertoimien perusteella jo toisen kerran tämän kauden aikana. Avsin kokoonpano puolestaan on pysynyt monta vuotta ehjänä, ja joukkue on edennyt vähintään välieriin kahdella viime kaudella. Onko tämä se kausi kun mestaruus voitetaan? Katso tämänhetkiset mestaruuskertoimet.

 

NHL 2021-2022: Televisionti ja livestream

V Sportilla ja Viaplay-suoratoistopalvelulla on NHL:n televisiointi- ja internet-oikeudet Suomessa. Kattava palvelu tarjoaa kohtuullista maksua vastaan runsaasti suoratoistoja televisioihin, sekä mobiililaitteisiin. V Sport – Viaplay -palveluun liittymällä pääset myös NHL.tv:hen, jossa voit katsoa jokaisen NHL-ottelun suorana lähetyksenä tai jopa radiolähetyksinä.

Joulukuussa 2021 Yle ilmoitti aloittavansa NHL:n runkosarjan otteluiden ja kaikkien Stanley Cupin finaalipelien lähettämisen vapaasti vastaanotettavalla kanavalla syksyllä 2022. Sopimus sisältää 25 runkosarjan ottelua ja finaalit kausilla 2021-22 ja 22-23. Lue lisää Ylen NHL-televisioinnista täältä.

 

NHL 2021-2022: Joukkueet

National Hockey Leaguessa eli NHL:ssä on 32 seuraa, joiden määrä on jaettu tasan kahteen konferenssiin, sekä neljään eri divisioonaan. Kunkin konferenssin kahdeksan parasta joukkuetta osallistuvat jatkopeleihin runkosarjan päätteeksi.

 

NHL Winter Classic 2022

NHL:n vuosittainen ulkoilmaottelu järjestettiin tällä kaudella Minnesotan Target Fieldillä uudenvuodenpäivänä. Minnesota Wild isännöi St. Louis Bluesia Winter Classicissa, joka oli osa joukkueiden välistä kahden ottelun sarjaa. Peli oli tarkoitus järjestää jo viime kaudella, mutta sitä lykättiin koronaviruspandemia huolien vuoksi.

UKK. Usein kysytyt kysymykset