100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Pesäpallo vedonlyönti

Pesäpallo, vedonlyontisivustot.tv

Pesäpallo vedonlyönti voi olla vaikeaa, mutta se on myös palkitsevaa. Voit tehdä vedonlyönnistäsi tuottoisampaa opiskelemalla perusasiat.

Täältä löydätkin yksinkertaisia menetelmiä pesäpallo vedonlyöntiin.

 

Pesäpallo vihjeet

Tarjoamme jokaisena kesänä pesäpalloon voittajavihjeet ja muita pelivihjeitä niin miesten Superpesikseen, naisten Superpesikseen, kuin miesten Ykkösdivisioonan peleihin. Jos miesten Suomensarjassa on jotain pelaamisen arvoista, poimimme silloin tällöin vinkkejä.

 

Hyviä vedonlyöntisivustoja pesäpalloon

Mr Green

Mr Green tarjoaa sivustot, sekä kertoimet kaikille otteluille Miesten Superpesikseen. Mr Green tarjoaa myös joitakin alasarjoja, vaikka valikoima ei olekaan niin laaja kuin muilla, ovat sen tarjoamat kertoimet ajoittain korkeampia kuin vastaavilla sivustoilla, mutta valikoima ei ole yhtä hyvä. Jos siis olet pesäpallo vedonlyöjä, sinun kannattaa rekisteröidä tili osoitteessa https://mrgreen.com/

Veikkaus

Veikkauksella on tietysti saatavilla useita pesäpalloon liittyviä vetoja. Valitettavasti kertoimet Veikkauksen kautta eivät ole verrattavissa muiden netin vedonlyöntisivustojen kertoimiin. Suuria vetoja kannattaakin suosia muualla, mutta Veikkaus on kuitenkin paras sivusto pesäpallon lopputuloksen pelaamiseen ja monivedonlyöntiin, jossa mahdollisuudet ovat lähes aina erittäin hyvät.

 

Ohjeet pesäpallon vedonlyöntiin

Pesäpallo on hieno urheilulaji vedonlyöntiin sen monimutkaisuutensa vuoksi. Säännöt poikkeavat jonkin verran toisista urheilulajeista, joka onkin hyvä pitää mielessä pesäpallo vedonlyöntipäätöksiä tehdessä.

Juoksumäärät

Joukkueet, sekä strategiat ovat tietenkin olennaisin tekijä juoksumäärän arvioinnissa, mutta silti pesäpallon parissa tämä on vain aivan alku. Pohjalla on monia muita näkökohtia, jotka tekevät pesäpallon juoksumääristä yhden kiehtovimmista vedonlyöntimuodoista.

Voittajajoukkueet yleensä tekevät paljon juoksuja, kun taas tehokkaat ulkokentän joukkueet tekevät vähän juoksuja. Lisäksi sää ja kenttä vaikuttavat siihen, kuinka monta juoksua tehdään.

Pesäpallon yksi tärkeimmistä vaikuttavista tekijöistä on sää. Kylmemmissä olosuhteissa pallon liikkuvuus ja juoksunopeus heikkenevät, koska pallon kimmoisuus on vähentynyt. Myös esimerkiksi sateella on vaikutusta, sillä sateen vuoksi märällä säällä kentän pinnasta tulee hidas ja lyöntien hallinta on märällä välineellä vaikeampaa.

Sade siis vaikuttaa juoksutilastoihin merkittävämmin kuin kylmä sää. Voimakas tuuli voi myöskin vähentää juoksujen määrää, varsinkin jos kentältä kotipesään päin on myötätuulta. On kuitenkin paljon vaikeampaa arvioida tuulen vaikutusta peliin kotoa käsin, kuin kentältä käsin.

Toinen ratkaiseva tekijä on tietenkin itse kenttä, jolla peliä pelataan. Esimerkiksi Pihkalan leveällä pesäpallokentällä otteluissa nähdään enemmän juoksuja muihin kenttiin verrattuna. Myöskin pinnan luonteella on jonkin verran merkitystä: pomppiminen saattaa usein johtaa tilanteisiin, jotka lisäävät juoksujen määrää Pattijoen Rännärin kaltaisilla kovilla kentillä.

Tasapelin todennäköisyys

Eräs tärkeä ero: muissa urheilulajeissa alhainen juoksuaste vähentää tasapelin todennäköisyyttä, kun taas pesäpallossa se lisää sitä.

Tämä johtuu pelin säännöistä. Alhainen juoksunopeus lisää tasapelin todennäköisyyttä ensimmäisellä jaksolla, mikä puolestaan pienentää tasapelin mahdollisuutta koko ottelun ajan. Korkean juoksumäärän joukkueet ovat todennäköisemmin tasapisteissä kuin matalan juoksumäärän joukkueet.

Poissaolojen merkitys

Pesäpallo on vaativin urheilulaji joukkueen rosterin kannalta. Muihin urheilulajeihin verrattuna poissaolot ovat erittäin ratkaisevia. Joukkueilla on harvoin varamiehiä lähes millekään pelipaikalle. Jos esimerkiksi lyöjä puuttuu joukkueen kokoonpanosta, on sillä todennäköisesti merkittävä vaikutus joukkueen lyöntikykyyn. Voit ajatella tätä niin, että NFL-joukkue menettää pelinrakentajansa.

 

Sarjatasot

Superpesis

Miesten Superpesis on ylivoimaisesti suosituin sarja. Vuonna 2020 Superpesis-sarjassa kilpailee neljätoista joukkuetta. Alajärven Ankkurit kaatui viime kauden päätteeksi, ja liigamestariksi nousi Tampereen pesäpallon ylpeys Manse PP.

Naisten Superpesis

Naisten Superpesis on yksi maan seuratuimmista naisten liigoista. Naisten otteluiden välillä on suurempi tasoero, mikä vedonlyöjien on otettava huomioon.

Miesten Ykköspesis

Miesten pesäpallon ykkösdivisioona on viime aikoina herättänyt paljon kiinnostusta. Pääsyynä tähän on se, että ykkösdivisioonan voittaja nousee kauden päätteeksi suoraan Superpesikseen.

Tämä on paljon kilpailullisempi sarja kuin Superpesis, jossa on paljon enemmän tasapelejä. Kauden aikana joukkueiden suoritukset voivat vaihdella huomattavasti, mikä tekee vedonlyönnistä vaikeaa mutta sitäkin kiehtovampaa.

Miesten Suomensarja

Pesäpallon Suomensarja on nyt avattu vedonlyönnille! Useat vedonvälittäjät tarjoavat kertoimia ja kohteita kaikkiin Suomensarjan peleihin. Suomensarjajoukkueiden taitoerot saattavat olla merkittäviä, mutta myös suoritustaso vaihtelee vuosittain.

 

Erilaisia vedonlyöntimuotoja

1×2

1×2-vedonlyöntimuoto on ylivoimaisesti käytetyin. Siinä pelaajan on vain lyötävä vetoa siitä, voittaako ottelun kotijoukkue, vierasjoukkue vai tasapeli. On syytä huomata, että pesäpallossa on huomattavasti suurempi tasapeliherkkyys kuin muissa urheilulajeissa.

Moneyline

Moneyline-vedonlyöntityyliä käytetään veikkaamaan ottelun lopullista voittajaa. Jos molemmat joukkueet voittavat jakson, ensimmäinen peli on superpari, jota seuraa kotiutuskilpailu.

Yli/alle

Kiehtovin ja edullisin tapa lyödä vetoa pesäpallosta. Sinun täytyy lyödä vetoa siitä, meneekö peli yli vai alle 14,5 juoksua, mikä on vedonvälittäjän tarjoama linja.

Tulosveto

Veikkauksen palveluissa ei ole tarjolla kiinteän vedonlyöntikertoimen vedonlyöntiä. Näin ollen vain paikallisesti saatavilla olevat veikkaukset, joilla on vaihtuvat kertoimet, voivat tarjota tätä palvelua. Pelirakenne on varsin vaikea, koska pelin vaihtelu on merkittävää. Jos kuitenkin osut jättipottiin, sinut palkitaan erittäin ruhtinaallisesti

Moniveto

Vielä vaikeampaa, koska kyseessä on useampi ottelu. Monivetokertoimia voi olla miljoona tai enemmän. Monet yksilöt kokevat baseballin monivedon eräänlaisena lottona; sillä on kyky saada sinut tuntemaan niin. Loppujen lopuksi voit hyvällä strategialla ansaita merkittävän etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden ja voittaa suuria voittoja.