100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Pitkävetovihjeet

Strategia, vedonlyontisivustot.tv

Tältä sivustolta löydät parhaat pitkävetovihjeet. Pitkäveto on edelleen hyvin suosittua suomalaisten keskuudessa. Sivustoltamme löydät aina kattavan valikoiman ilmaisia pitkävetovinkkejä ja muita vedonlyöntivinkkejä. Tee omat vetosi, mutta varmista, että ymmärrät vedonlyönnin aiheen kunnolla ennen, kuin teet vedon.

Pitkäveto on suosituin vedonlyöntimuoto Suomessa. Asiantuntijavinkkaajat suosittelevat parhaita sivustoja ja tarjoavat urheilulajikohtaisia vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään omat valintasi. Suositukset ovat hyödyllisiä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Valioliiga on tällä hetkellä erityisen kuuma aihe vedonlyönnissä!

 

Päivän pitkävetovihjeet & suositukset

Pitkävetokohteita nyt vuoden jokaiselle päivälle! Olemme koonneet yhteen internetin parhaimpien vedonvälittäjien parhaat kertoimet, jotta sinulla olisi mahdollisuus saada suurin voitto vedollesi.

Olemme myös laajentaneet vinkkien kategorioiden määrää kattamaan kaikki tärkeimmät vedonlyöntiurheilulajit, liigat, sarjat ja tapahtumat. Kaikki nykyiset avoimet vedonlyöntisuosituksemme löytyvät osoitteesta

 

Kuinka tunnistan parhaat pitkävetovihjeet?

Kaikkia asiantuntijavinkkaajia seurataan sen mukaan, kuinka menestyksekkäitä heidän vedonlyöntivihjeensä ovat olleet. Vinkkaajien tulokset ovat nähtävissä heidän profiileissaan.

Yksikkömäärä kertoo, kuinka menestyksekkäästi vedonlyöntiennusteet ovat tuottaneet rahaa, ja tämä luku osoitetaan vihreällä tai punaisella soikiolla. Vihjaajaa, jonka ennusteet ovat osuneet tietyssä lajissa, edustaa vihreä symboli

 

Pelivihjeiden analysointi

Jaamme päivittäin satoja vihjeitä, joten miten valitset parhaat niistä? Se on yllättävän yksinkertaista. Käyttäjän vihjeen yhteydessä on punainen tai vihreä symboli. Vihreä symboli tarkoittaa, että käyttäjä on tehnyt oikean arvauksen, ja punainen symboli tarkoittaa, että käyttäjän vihje on ollut virheellinen. Etsi käyttäjiä useista urheilulajeista.

Pienetkin marginaalit ratkaisevat pitkällä aikavälillä. Veikkaajat, joilla on vaatimaton määrä aloittaessaan veikkaamisen, ovat voineet ansaita tuhansien eurojen voittoja pitämällä virhemarginaalinsa mahdollisimman pienenä. Muista kuitenkin, että sinä teet päätöksen omasta pelaamisestasi. Paraskaan vedonlyöjä ei aina onnistu veikkaamaan oikein jokaisen kohteen kohdalla.

 

Missä veikkausvihjeet kannattaa pelata?

Varmistat parhaat lähtökohdat, jotta valitset vedonvälittäjän huolellisesti. Esimerkiksi Veikkaus OY on yksi markkinoiden huonoimmista vaihtoehdoista, alhaisella 88–92,5 %:n palautusprosentilla. Toki Veikkaus tarjoaa myös joitain kilpailukykyisiäkin kertoimia joissain kohteissa.

Vedonlyöntisuosituksissa ilmoitetaan missä palvelussa kyseinen veto kannattaa pelata ja useimmissa tapauksissa kertoimet ovat siellä kaikkein suurimmat. Olemme koonneet sinulle kaikki parhaat vedonvälittäjät, jotta tiedät, mikä kannattaa valita mihin. Kun valitset vedonvälittäjää, pidä nämä kriteerit mielessä.

 

Vetovihjeet – Mistä kaikesta voit lyödä vetoa?

Yksittäisistä vedonlyöntipeleistä suosituimpia Suomessa ovat pitkävedot eli ottelun lopputulosta koskevat vedot. Pitkävedot ovat perinteisesti olleet 1×2-vetoja, eli kotivoitto–tasapeli–vierasvoitto. Otteluvedonlyönti on myös kehittynyt perinteisten pitkävetojen rinnalla, ja nykyään voit lyödä myös esimerkiksi tasoitusvetoja

Asiantuntijamme luovat vihjeitä hyödyntämällä urheilu- ja vedonlyöntitietämystä, joka perustuu joukkueiden ja pelaajien tilastoihin ja kuntoon.

Myös piste- ja maalipörssien yli- ja alikohteet sekä tasoitusvedot ovat kehittyneet ajan myötä. Nämä ovat vetoja yksittäisestä tapahtumasta, kuten siitä, ylittääkö vai alittaako ottelun lopputulos x,5 maalia.

Vedonlyönti on nykyään todella monipuolista, joten suosittelemme, että tutustut kunkin vedonvälittäjän laajaan valikoimaan ennen vetojesi asettamista.

 

Pitkävetokertoimet ja niiden merkitys

Vedonvälittäjän tarjoamien kertoimien ja kohteiden monimuotoisuus mahdollistaa pidemmän aikavälin vetojen asettamisen. Pitkävetoja koskevat ehdotuksemme perustuvat kertoimiin, ja pyrimme luonnollisesti valitsemaan erityisesti ylikertoimia. Pitkävetovihjeemme kohdistuvat aina pelisivustoihin, jotka palvelevat erityisesti suomalaisia pelaajia. Suurimpien kertoimien löytäminen ja niiden käyttäminen on kannattavinta.

Otamme vertailuun aina vähintään kolme suurinta löytämäämme kerrointa hyvämaineisilta vedonlyöntisivustoilta. Lopullinen päätös on sinun! Parhaiden kertoimien saamiseksi suosittelemme, että pidät tilisi aktiivisena useilla vedonvälityssivustoilla. Annamme myös tietoa uusista vedonlyöntikohteista, joita kannattaa kokeilla vuonna 2024.

 

Vedonlyöjän muistilista:

 • Vertaa kertoimet viime hetkellä
 • Löydä ylikertoimet
 • Laske pelikohteiden todennäköisyydet
 • Lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla

Asetamme vedot aina ulkomaisille vedonvälittäjille, koska ne tarjoavat lähes aina parhaat kertoimet. Kaikkien sivustollamme olevien pidemmän aikavälin vedonlyöntivihjeiden tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaamme saavat pitkällä aikavälillä parhaan mahdollisen tuoton.

 

Vihjeet urheilulajeittain – 2021 – 1. vuosineljännes

Vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä (1.1.2021–31.3.2021) julkaisimme verkkosivustollamme yhteensä 495 vedonlyöntivihjettä. Jääkiekko- ja jalkapallovihjeet hallitsivat tätä listaa ja jääkiekko olikin ylivoimaisesti suosituin urheilulaji. Yleisurheilu, pesäpallo ja Formula 1 olivat listan loppupäässä ja tässä ovatkin vähiten suosituimmat lajit:

 

Muut lajit

 • Snooker 1,9 %
 • Lentopallo 1,9 %
 • eSports 1,1 %
 • 1X2 Vakioveikkaus 0,7 %
 • MMA Kamppailulajit 0,6 %
 • F1 Formula 0,6 %
 • Yleisurheilu 0,2 %
 • Viihdevedot 0,2 %
 • Baseball 0,2 %

 

Ilmaiset pitkävetovihjeet

Pitkävetovihjeitä on helposti saatavilla ympäri internetiä, ja monet sivustot tarjoavat neuvoja ilmaiseksi. Voit etsiä hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi Googlen hakukoneella.

Lisätietoa ja ilmaisia vihjeitä esimerkiksi NBA-, NFL- ja NHL-peleistä on saatavilla myös monista englanninkielisistä lähteistä. Koska vedonlyönti on suosittua kaikkialla maailmassa, näitä vihjeitä voi löytyä ympäri maailmaa, ja internet kokoaa ne kaikki yhteen.

 

Muiden sivustojen pitkävetovihjeet

Myös maksulliset sivustot tarjoavat ammattitaitoista pelineuvontaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Jorma Vuoksenmaan ESBC ja Iltasanomien suomenkielinen sivusto. Molemmat ovat maksullisia palveluita. Mikäli käytät mieluummin ilmaisia sivustoja, esimerkiksi freeebets.com tarjoaa erinomaisia ehdotuksia englanniksi.

 

Veikkausvinkit ja vetovinkit helposti selattavissa

Valitse sarja, josta haluat löytää vedonlyöntivihjeitä, ja huomaat, että vihjeitä on saatavilla runsaasti. Sarjaa klikkaamalla saat näkyville luettelon vihjeistä. Uusimmat ennusteet löydät sivun yläosasta. 1×2 vinkkivetoja

 

Valioliiga vihjeet

Valioliigan jokaisella kierroksella on aina jotain pelattavaa, ja sitä koskevia vihjeitä löytyy runsaasti. Sekä kotimaiset että ulkomaiset vedonvälittäjät suosivat Valioliigan ennusteita. Muista ottaa listallesi mukaan myös muutama Valioliigan jalkapallovinkki.

 

Jalkapallovihjeet ja vinkit

Jalkapallossa suosituimpia liigoja ovat Veikkausliiga, La Liga, Serie A ja Mestarien liiga. Monet vinkkaajistamme tarjoavat laadukkaita jalkapallovihjeitä myös näitä alempiin sarjoihin, joten voittoja kannattaa etsiä myös huippuliigojen ulkopuolelta. Vedonlyöntiehdotukset ovat täysin ilmaisia.

 

NBA vihjeet ja Korisliiga vihjeet

Korisliigavihjeiden suosio on tehnyt niistä helpon vedonlyöntikohteen. Korisliigassa ylikertoimet ovat yleisiä, joten niiden hyödyntäminen kannattaa. Koska NBA on hyvin vaikea vedonlyöntisarja, suosittelemme hyödyntämään suosituksia myös muista koripallon sarjoista.

 

MLB vihjeet ja pesäpallo

Teoreettisen vedonlyöjän suosituin laji on MLB. MLB:ssä kaikki perustuu tilastoihin, joten analyyttinen vedonlyöjä voi löytää erinomaisia kohteita. Suomalaiset tarjoavat mielellään vinkkejä suomalaisesta pesäpallosta. Koska lajia pelataan vain Suomessa, saatavilla on usein hyviä kertoimia.

 

UFC ja MMA vihjeet

UFCbetsin ansiosta olemme Suomen paras UFC-vedonvälittäjä. UFCbets julkaisee vedonlyöntivinkkejä jokaiseen UFC-otteluun, ja heidän suosituksensa ovat osoittautuneet pitkällä aikavälillä onnistuneiksi. Meillä on siis kunnia sanoa, että tarjoamme Suomen parhaat UFC- ja MMA-vihjeet!

 

NFL vihjeet

Joka peliviikolla on tarjolla runsaasti NFL-vedonlyöntivihjeitä. Poimi muutama vinkki ja nauti NFL-jalkapallosta. Esimerkiksi Super Bowl analysoidaan perusteellisesti. NFL on erinomainen vedonlyöntiurheilulaji, koska sitä pelataan vain muutamana päivänä viikossa.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Missä on parhaat pitkävetovihjeet?

  Suomessa on lukuisia vetovihjeitä jakavia sivustoja, mutta vain harvoilta löytyy pitkäaikaista seurantaa vetovihjeiden paikkansapitävyydestä. Painotammekin avoimuutta ja läpinäkyvyyttä, mikä lisää sivustomme luotettavuutta ja parantaa vedonlyöntikokemustasi.

 • Miten veikkausvihjeet kannattaa pelata?

  Seuraa voittajia, äläkä panosta liikaa kerralla. On syytä muistaa, etteivät vedonlyöntivihjeet aina pidä paikkaansa. Tarkista joka päivä muutama suosituksemme, jotta näet, ovatko ne kannattavia. Huomaat, että vihjeiden seuraaminen on pitkässä juoksussa kannattavaa.

 • Minne vetovihjeet kannattaa pelata?

  Vedonlyöntiennustetta tehtäessä tulisi käyttää vedonvälittäjää, jolla on parhaat kertoimet. Sivustoltamme voit löytää kaikki parhaat vedonvälittäjät ja kertoimet, jotka ilmoitetaan yleensä vedonlyöntivihjeen yhteydessä.

 • Millainen on hyvä pitkävetovihje?

  Hyvä pitkävetovihje on hyvin kirjoitettu kokonaisuus, jossa tarkastellaan ottelun tai tapahtuman lopputulosta eri näkökulmista. Vihjeen tulee perustua faktoihin, ei intuitioon tai hetkittäiseen fiilikseen. Hyvä pitkävetovihje sisältää myös useamman kuin yhden vedonvälittäjän, jolloin vedonlyöjä voi vertailla eri vedonvälittäjien tarjoamia kertoimia keskenään.