100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Ravivihjeet

Strategia, vedonlyontisivustot.tv

Mietitkö mistä hevosesta löisit vetoa seuraavaksi? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen, sillä sivustoltamme löydät päivittäin vaihtuvia vinkkejä. Löydät sivustoltamme mm Toto76 ja Toto65, sekä hyödylliset H2H-vihjeet päivän kilpailutapahtumiin.

 

Ravivinkit

Ammattilaisvedonlyöjillä on täysipäiväinen työ jokaisen kilpailun kanssa. Raveja on käytännössä joka päivä, jonka vuoksi kaikkien starttien ammattimainen seuraaminen saattaa olla aikaa vievää.

Yleisesti on olemassa tiettyjä sääntöjä, joita noudattamalla pelistä tulee palkitsevampaa. Tämä pätee niin raveista nauttiville kuin myös vähemmän nauttiville henkilöille. Ei ole tarvetta selvittää etukäteen jokaista starttia yksityiskohtaisesti, sillä hevosen kuntoa voi aina tarkastella kokonaisuutena.

Monet vihjeistä on myös helposti ymmärrettäviä. Kun hevonen palaa tauolta, se ei yleensä suoriudu heti ensimmäisissä kilpailuissa hyvin, joten silloin hevosesta ei välttämättä kannata lyödä vetoa. Hevoset, joilla on hyvät ennätykset, ovat yleensä parempia vedonlyöntikohteita. Kun tulostaulukoon on kertynyt paljon laukkamerkintöjä (x-merkkejä), kannattaa silloin kuitenkin välttää pelaamista.

Etsi siis sellaisia ammattimaisia ja pitkäaikaisia valmentajia, joilla on todistetusti kokemusta. Monet erinomaiset kuljettajat ovat puolestaan yliarvostettuja ja tulevat vedonlyöntilinjoille liian aikaisin. Hevosen suoritukseen vaikuttaa moni piilevä tekijä, kuten hevosen valmentaja.

Kun olet kilpailussa paikalla tai katsot niitä suorana lähetyksenä, pidä aina silmällä hevosen ulkonäköä. Hevoset, jotka vaikuttavat rennoilta, ovat yleensä rauhallisempia ja suoriutuvat siten todennäköisemmin hyvin. Laukkariskin todennäköisyys on suurempi, mikäli hevonen esimerkiksi nykii tai näyttää käyvän kuumana.

 

Ravivedonlyönti: veikkausvihjeet hevosurheiluun

 1. Älä yliarvosta kuskeja
 2. Lyö vetoa hyvistä ravivalmentajista
 3. Tutki edellisiä startteja
 4. Älä lyö vetoa tauolta palanneista hevosista
 5. Tutki ravivinkkejä ja asiantuntijoiden lausuntoja
 6. Pelaa osuvia H2H-kohteita
 7. Pelaa osuvia sijakohteita
 8. Käytä aina T7 ja T6 merkkiä
 9. Keskitä pelaaminen jackpot-kierroksiin
 10. Älä pelaa yli varojesi

 

Toto-vihjeet: Päivän ravivihjeet

Jaamme säännöllisesti toto65- ja toto76-vihjeitä keskiviikon (Toto65), sekä lauantain (Toto76) kierroksia varten. Nostamme esille toisinaan myös muiden päivien toto65- ja toto76-ideoita.

 

Toto76 vihjeet

Toto76-kierros pelataan pääpelinä lauantaisin. Sivustoltamme löydät tarkistetut Toto76-strategiat useimpiin viikon kierroksiin.

Suosittelemme, että hyödynnät Toto76-linjat T7:llä, eli rastitat uudessa Veikkauksen pelipalvelussa kohdan ”Voita vain kun 7 oikein”. Jos rivisi sisältää 6 oikein voittoa ei tule, mutta siis jos rivisi sisältää 7 oikein vastaanotat tuplapalkinnon.

Pitkällä aikavälillä tämä on kannattavampi tapa pelata. Jos olet pienen pelikassan pelaaja, saatat haluta jättää tämän kohdan huomiotta, sillä jopa 6-kertainen voitto pienellä rivillä voi johtaa huomattavaan voittoon.

 

Toto65 vihjeet

Vermon raviradalla järjestetään keskiviikkoisin Toto65-kierros. Suomessa kuuluisa Vermon ravirata on todellinen hevosurheilun Mekka, jossa on pidetty historian saatossa suosituimpia kilpailuja!

 

TOTO5

Toto5:ssä valitset parhaimmat hevoset viidestä ennalta ilmoitetusta kilpailusta. Toto5 on suosittu peli Suomessa ja myös Ruotsissa.

Valitse viiden kilpailun voittajat. Voit halutessasi ilmoittaa kaksi haluamaasi varahevosta, jotka tarvittaessa korvaavat kaikki hevoset, joita ei ole ilmoitettu. Mikäli et valitse vara-hevosia henkilökohtaisesti, järjestelmä valitsee ne satunnaisesti korkeimmalle sijoittuneiden hevosten joukosta.

Pelin minimipanos on 0,10 €, ja 65 % pelituloista maksetaan voittoina. Järjestelmän kokonaiskustannukset määräytyvät kertomalla pelimerkkien määrä, joka kullakin kasinolla on koneissaan.

 

TOTO4

Toto4:ssä valitset neljä hevosta, jotka voittavat ennalta ilmoitettuja kilpailuja. Toto4 on pelimuotona niin Suomessa kuin Ruotsissa.

Pelissä pelaajan on valittava neljä parasta juoksijaa. Kirjoita halutessasi kaksi haluamaasi varahevosta korvaamaan hevoset, jotka eivät pääse listalle. Mikäli et itse tee varahevosista valintaa, määrää pelijärjestelmä ne tärkeysjärjestyksessä.

Pelin vaatima minimipanos on 0,20 €, ja 65 % panoksista jaetaan voittoina. Toto4-järjestelmien rivien määrä saadaan kertomalla kohdekilpailuissa starttaavien hevosten määrä. Pelin hinta voidaan määrittää jakamalla rivien kokonaismäärä panoksella.

Toto76 kilpailut 6-7 pelataan päivittäin, sekä lauantaisin pelataan Toto76 kilpailut 6-7.

Päivän Duo-kustannus määräytyy kertomalla ensimmäisessä osassa pelaamasi hevoset toisessa osassa pelaamillasi hevosilla, jonka tulos jaetaan panoksellasi. Jos esimerkiksi siis pelaat kolme hevosta yhdessä kilpailussa ja kaksi hevosta toisessa kilpailussa panoksesi ollen 1 €, päivän Duon hinta on 6 €.

 

Troikka

Päivittäin pelataan yksi tai kaksi kilpailua. Peli on ohittanut sinkun suosituimpana pelimuotona, ja sitä jaettiin 37,7 miljoonaa euroa vuonna 2013.

Troikassa pelataan kolme johtavaa hevosta maaliintulojärjestyksessä. Pienin panos on 0,50 €, ja 70 % pelin tuotosta maksetaan voittoina. Troikkaa pelatessa on hyvä hyödyntää erilaisia strategioita.

Panoksen on oltava yhtä suuri kuin pelin hinta. Troikan voittamiseen vaaditaan yleensä toimiva strategia. Voit myös esimerkiksi pelata suosikkejasi ristiin. Strategian hinta lasketaan tällöin seuraavasti: ylärivillä pelattujen hevosten määrä jaetaan kaksinkertaistetulla toiselle riville pelattujen hevosten määrällä vähennettynä yhdellä.

Jos kolmannen pelirivin kaikkien hevosten summa on 7 ja kaksi hevosta on pelattu ristiin, yhdistelmien määrä on 23. Tämä tulos kerrataan pelattujen hevosten lukumäärällä, josta vähennetään kaksi hevosta kolmannesta rivistä (4 * 3 * 2 = 24 yhdistelmää * panos, kun peruspanos on 0,50 €).

Mikäli valitset pelatessasi yläriville voittajia kolme kappaletta, keskiriville toiseksi tulijoita neljä kappaletta, ja alemmille riveille kolmanneksi sijoittuneita kuusi kappaletta, on näiden yhdistelmien määrä 3 * 3 * 4 = 36 yhdistelmää * panos.

Yhden kautta pelattaessa muodostuvat hinta lasketaan seuraavalla kaavalla: keskirivin hevosten lukumäärä kerrotaan alarivin hevosten lukumäärällä vähennettynä yhdellä. Selkeämpänä esimerkkinä: mikäli pelaat yhden hevosen kautta toiselle sijalle neljä hevosta ja kolmannelle sijalle seitsemän hevosta, 4 * 6 = 24 yhdistelmää * panos = Troikka-pelisi hinta.

 

Kaksari

Kaksaria pelataan kaikissa totoraveissa jokaisessa lähdössä. Kaksari onkin Suomen suosituin peli, sillä mahdollisuutena on saada erinomaiset kertoimet vaatimattomalla sijoituksella. Valitset pelissä kaksi sellaista hevosta, joiden uskot sijoittuvan ensimmäiseksi ja toiseksi, riippumatta siitä, missä järjestyksessä hevoset tulevat maaliin.

Huippupelaajat ovat maininneet, että tämä on ratkaiseva seikka, jota ei voi korostaa liikaa aloitteleville pelaajille. Tämä tieto auttaa säästämään pelipanoksia. Pelin minimipanos on 1 euro, ja 79% pelivaihdosta jaetaan voittoina.

Kaksarissa on kaksi eri strategiaa. Valitset yhden kauden aikana luottohevosen, jonka on oltava toinen tai ensimmäinen. Sinulla voi olla niin monta kumppania kuin haluat, ja voitto määräytyy ”kumppaneiden” määrän mukaan. Jos siis esimerkiksi seitsemän hevosta, joista jokaisen panos on 5 € yhdellä kaudella, peli maksaa 35 €.

Voit myös pelata kisan ”läpi”, mikä tarkoittaa, että menet yksi kerrallaan kaikkien muiden hevosten läpi. Jos uskot, että kilpailu käydään hyvin tasaisesti, etkä löydä hevosta, johon voisit luottaa, saati sitten suoraa kaksikkoa, voit tällöin pelata useammalla kuin yhdellä hevosella ”ristiin”, jolloin minkä tahansa kahden juoksijasi on sijoituttava kahdelle ensimmäiselle sijalle.

Kaksari täytti 9.6.2016 jo hurjat 60 vuotta. Kaksarin palautusprosentti nostettiin kesän kokeilun jälkeen pysyvästi 85%:n, aikaisemmin palautusprosentti on ollut 79%. Uusi palautusprosentti on ollut voimassa 1.9.2016 alkaen.

 

Voittajapeli

Voittaja-peli pelataan aivan kaikissa totoraveissa jokaisessa lähdössä. Voittaja-pelissä valitset yksinkertaisesti hevosen, jonka uskot voittavan. Pelissä pienin mahdollinen panos on 1 €, ja voittoina palautetaan 85 % pelivaihdosta. Voittajapelissä voittomahdollisuudet ovat suuret, ja Voittaja-peliä suositellaan sekä ensikertalaisille ja asiantuntijoille.

Pelin minimipanos on 1 €, ja kattoa ei ole. Voittoina on mahdollisuus saada jopa 88 % pelivaihdosta. Ajoittain kaksi hevosta saapuvat maaliviivalle samanaikaisesti, jolloin voitot on jaettava kahteen osaan. Voittaja-pelissä on tällöin kaksi oikeaa merkintää, ja kertoimet puolitetaan.

Jos kuitenkin aiot lyödä vetoa Voittaja-pelissä, kannattaa aina harkita siirtoja, sillä on valitettava tosiasia, ettei Suomessa Voittaja-pelin vaihdot eivät ole kovin suuria.

 

Sijapeli

Sijapeli on kaikista totopeleistä yksinkertaisin. Sijapelissä kisataan kolmen parhaiten sijoittuneen hevosen kesken. Sillä, sijoittuuko ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi, ei ole oikeastaan mitään väliä. Tärkeintä on vain se, että hevosesi pääsee kärkikolmikkoon.

Hevosen on sijoituttava kahden parhaan hevosen joukkoon, jos lähtölistalla on vain 4-6 eri hevosta. Panos on 1 €, ja 88 % panoksesta palautetaan voittona. Koska voiton todennäköisyys on suuri ja panokset ovat edullisia, on Sijapelissä voittamisen mahdollisuus helppoa verrattuna muihin peleihin.

 

Finaalipelit

Finaalipelejä järjestetään kilpailuissa, jotka ajetaan samana päivänä, tai vaihtoehtoisesti saman viikonlopun aikana kuin finaali. Pelissä kahtena pelimuotona ovat Voittaja, sekä Troikka.

Huomaa! Finaalipeli löytyy yleensä pelijärjestelmästä sen päivän alta, jolloin ilmoitetaan pelin tulokset.

 

Kaviovakio

Hevosvakio, toiselta nimeltään Kaviovakio pelataan suorana panoksena Toto65-kilpailuissa keskiviikkoisin. Kisassa veikataan kolme hevosta, jotka sijoittuvat parhaiten kolmessa kilpailussa. Kisassa käytetään merkintänä 1 X 2.

Kohdelähtöinä ovat aina T65-lähdöt 3-6, joissa jokaisessa on kaksi kolmintaistelua, sekä lauantaisin on kaviovakiokohteet T76-lähdöissä 2-7.

Mikäli hevonen jostain syystä jää pois Kaviovakiossa, käytetään Vakion sääntöjä tuloksen arvonnassa.

Jos kaikki lähdön hevoset hylätään tai mahdollisesti tulee tasapeli, ensimmäisenä mainittu kilpailija, joukkue tai tulosvaihtoehto voittaa.

Tärkeimmät arki-iltojen kilpailut kuten Vermo Toto65 alkavat tasan kello 18:00.

 

Pitkävedon ravikohteet

Aina keskiviikkoisin ennustetaan Toto65- ja Toto76-kilpailut. Kilpailussa on kolme erikseen nimettyä suosikkia sekä vaihtoehto ”Muu voittaja”. Sivustot ovat vedonlyöjien käytettävissä 4-8 tuntia ennen kilpailujen alkua. Pelaaminen päättyy noin tuntia ennen kunkin kilpailun alkua.

Jos hevosta koskeva pitkä veto ei onnistu, kaikki samaa kohdetta koskevat vaihtoehdot maksetaan kertoimella 1,00 kunnes peli alkaa. Jos yli 100 %:n palautus on sääntöjen mukaan mahdollista, kaikki kertoimet asetetaan 1,00:aan.

 

H2H-kohteet hevosurheilussa – voitollista vedonlyöntiä!

Suosituimmat H2H-kohteet, jotka ovat nyt saatavilla verkossa, ovat kasvattaneet suosiotaan. Tässä vedonlyöntityypissä lyöt siis vetoa siitä, kumpi hevonen sijoittuu kilpailussa korkeammalle.

Hyvät H2H-kohteet ovat nyt saatavilla monilla vedonlyöntisivustoilla, sekä myös Veikkaus on sisällyttänyt ne pitkien vetojen tavoitteisiin. Uutena pelaajana sinulla on mahdollisuus vastaanottaa bonuksia rahapeliyhtiöiltä, joita voit hyödyntää H2H-pelaamiseen hevoskilpailuissa!

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Onko ravivedonlyönti kannattavaa?

  Ravivedonlyönti voi olla erittäinkin kannattavaa puuhaa, jos hyödynnät ammattilaisten ravivihjeitä.

 • Millä sivustoilla voin lyödä vetoa raveista?

  Ravivedonlyöntiä voi harrastaa muun muassa Unibetin ja Veikkauksen sivustoilla. Suosittelemme näistä kuitenkin Unibettiä, sillä vedonlyöntisivusto tarjoaa usein edullisemmat kertoimet.

 • Millaisia ravipelimuotoja on olemassa?

  Raviurheilu on suomalaisten vedonlyöjien mieleen ja siksi erilaisia ravipelimuotoja on saatavilla mukava määrä. Troikka, sijapeli ja kaksari ovat joitain suosituimpia pelimuotoja tällä hetkellä.

 • Mitä ovat pikävedon hevoskohteet?

  Pitkävedossa veikataan ravilähtöjen voittajia keskiviikon Toto65- ja lauantain Toto76-lähdöistä. Voit lyödä vetoa kolmesta ennakkosuosikista tai valita “Muu voittaja” -vaihtoehdon.