100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Snooker vedonlyönti

Snooker, vedonlyontisivustot.tv

Snooker vedonlyönti on ainutlaatuinen tapa nauttia pitkäaikaisesta ja erittäin suositusta harrastuksesta. Lue kirjoituksestamme, miten voit hyödyntää monenlaisia vedonlyöntimahdollisuuksia ja parantaa mahdollisuuksiasi voitolliseen Snooker vedonlyöntiin.

 

Snookerista on tullut suosittu vedonlyöntilaji

Jo pitkään on snooker ollut suosittu harrastus Suomessa, mutta vasta aivan viime aikoina on snooker vedonlyönnin suosio on huimasti kasvanut. Uusimmat televisiosopimukset, sekä laadukkaat ja usein vieläpä ilmaiset snooker-livestreamit ovat tehneet pelin seuraamisesta helppoa. Joka vuosi järjestetään snookerin maailmanmestaruuskilpailu, joka on suuri vedonlyöntitapahtuma.

Snooker on fantastinen vedonlyöntiurheilulaji. Ottelut ovat nopeatempoisia, sekä hyvin katsojaystävällisiä, jonka lisäksi suuria tapahtumia järjestetään lähestulkoon joka viikko koko kauden ajan. Tarkkaavaiset vedonlyöjät voivat seurata peliä ja pelaajien liikkeitä lähes päivittäin ja havaita erinomaisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Kuten muissakin urheilulajeissa, snooker vedonlyönti tarjoaa monia mahdollisuuksia voittoon.

 

Snooker vedonlyönti

Snooker-kohteiden valikoima on laajentunut pelin suosion kasvaessa. Aikaisemmin olet saattanut lyödä vetoa vain ottelun voittajasta tai ehkä ottelussa pelattujen freimien tai kierrosten määrästä. Nykyään on tarjolla paljon enemmän vaihtoehtoja, kuten erilaisia tasoitusvetoja, vedonlyönti kunkin erän voittajasta ja yli/alle vedot.

Olemme koonneet listan maailman kiehtovimmista snookerpaikoista.

Voittajavedot / moneyline

Moneyline on hyvin suosittu pelimuoto ja se on pelimuodoista myös kaikkein helpoin ymmärtää. Lyöt vetoa siitä, kuka voittaa kohtaamisen. Usein kuitenkin markkinat hinnoittelevat suosikeille tarjotut kertoimet liian alhaisella hinnalla ja altavastaajat ovat viime vuosina menestyneet paremmin. Pelaajien kunnon arviointi on siis ratkaisevaa voitollisessa vedonlyönnissä.

Tasoitus

Tasoitusvedonlyönnissä vedonvälittäjä antaa altavastaajalle tasoitusnumeron, esimerkiksi vaikkapa +1,5 freimiä. Jos siis pelaat omaa suosikkia, valintasi on voitettava vähintään kahdella freimilla voittaakseen. Vastaavasti jos pelaat altavastaajana, yhden framen tappio, sekä altavastaajan voitto tuovat sinulle voiton.

Freimit: alle/yli

Peli perustuu ainutlaatuiseen mutta haastavaan pelimuotoon. Aloittelijan on lähes mahdotonta ennustaa snooker-ottelun lopputulosta.

Tavoitteena on arvioida, kuinka monta freimiä ottelussa pelataan. Pelitoimisto antaa arvionsa mukaan ennalta määrätyn rajan (esim. 8,5 freimiä), ja sinun on lyötävä vetoa siitä, nähdäänkö ottelussa enemmän vai vähemmän kuin kyseinen määrä freimiä (8,5).

Turnausvedot

Jo ennen turnauksen alkua voit yksinkertaisesti lyödä vetoa siitä, kuka turnauksen voittaa. Tätä kutsutaan ennen turnausta tapahtuvaksi vedonlyönniksi. Voit myös lyödä vetoa ”TOP2” tai ”Nimeä finalistit”, jolloin voit lyödä vetoa siitä, pääseekö sinun valitsemat pelaajat finaaliin. Voit lyödä myös vetoa siitä, milloin suosikkipelaajasi putoaa pois turnauksesta.

Korkein breikki

Korkein breikki on uhkapelimuotona hyvin suosittu. Siinä ihmiset lyövät vetoa siitä, kuka tekee suurimman breikin tai pisteet ottelussa. Tämä on ollut erittäin suosittu vedonlyöntimuoto vuosien varrella, mutta se edellyttää pelin ja kunkin pelaajan erityispiirteiden tuntemusta.

Pelaajien tunteminen on ratkaisevan tärkeää. Lyhyesti sanottuna kaikki pelaajat eivät ole tasavertaisia suurissa breikeissä. Esimerkiksi Mark Williams harvoin tekee suurta breikkiä, vaikka hän menestyisikin muuten hyvin otteluissa. Judd Trump, sekä Ronnie O’Sullivan ovat hyviä esimerkkejä ammattilaisista, jotka yleisesti tunnetaan poikkeuksellisista breikin rakennuskyvyistään.

 

Snookerin live-vedonlyönti – loistava valinta!

Snooker, erityisesti live-vedonlyönti snookerista, on fantastinen vaihtoehto pelaajille. Pelissä on hidas tempo, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia päästä mukaan toimintaan jo ennen sen alkua. Lähes kaikki pelit voidaan nähdä myös televisiosta tai live streaminä.

Tilanne voi muuttua nopeastikin toiselta puolelta esimerkiksi siksi, jos pelaajan henkinen ote lipsahtaa. Vedonvälittäjät eivät yleensä reagoi kertoimiin tällaisissa tapauksissa yhtä nopeasti, jolloin aktiivisella seuraajalla on mahdollisuus käyttää tilannetta hyväkseen ja tehdä voittoa.

Televisiointi ja live stream

Toinen kannustin osallistua live-vedonlyöntiin ovat nykyisten vedonlyöntisivustojen asiakkailleen tarjoamat suoratoistopalvelut. Itse asiassa monet vedonvälittäjät tarjoavat ilmaisia striimejä lähes kaikista snookerin Main Tourin otteluista. Voit helposti katsoa ottelun ja lyödä vetoa samalla sivustolla. Snookerin liveseurantaan on useita vaihtoehtoja!

Tällä hetkellä vain muutama snookerin suoratoistosivusto tarjoaa sitä ilmaiseksi. Lisätietoja saat snookerin suoratoistosivulta!

 

Parhaat vedonlyöntisivustot snookeriin

Snooker on nyt hyvin edustettuna lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Kannattaa valita sellaiset sivustot, jotka aidosti ovat visuaalisesti houkuttelevia ja tarjoavat positiivisen käyttökokemuksen. Eri sivustojen tarjoamien kohteiden ja kertoimien määrässä on kuitenkin eroja, joten kannattaa tsekata useampi sivusto ja valita niistä paras sinulle.

Snookerfanien pitäisi olla innoissaan tarjolla olevista hyvistä sivustoista. Myös suuret perinteiset vedonvälittäjät tarjoavat laadukkaita snookervetoja. Voit valita myös Bet365:n ja William Hillin, jos haluat lisätä listallesi vielä yhden sivuston. Nämä englantilaiset sivustot ovat snookerin synnyinmaasta, ja ne tarjoavat runsaasti kohteita ja kertoimia.

Muista käyttää bonuksia!

Pelisivustojen tarjoamat, hyvinkin anteliaat vedonlyöntibonukset tarjoavat  erityisen hyödyllistä etua aloitteleville vedonlyöjille, joilla on pienempi pelikassa. Pienellä ja helpolla vaivalla, sekä muutaman uuden tilin luomisella voit kasvattaa pelikassaasi sadoilla euroilla.

Kierrätysehdot ovat yleisiä vedonlyöntibonuksissa, mutta kuitenkaan snooker-vedonlyöjille tästä ei muodostu ongelmaa. Otteluita järjestetään nykyään todella paljon, sekä niin usein, että vedonlyönti on helppo nakki.

Näin teet voittoa snooker-vedonlyönnissä

Snooker kuitenkin on vaikea laji kannattavaan vedonlyöntiin, ellet katso otteluita, mistä on osoituksena se, että kannattavia vedonlyöntitarjouksia ei ole paljon saatavilla. Vaikka tilastot ovat parantuneet, ne eivät anna tarkkaa kuvaa pelaajien vahvuudesta, joka vaihtelee huomattavasti kauden aikana. Televisiossa näytetään nyt paljon pelejä, mikä on hienoa.

Ranking-listat antavat hyvä tason kuvan pelaajien kyvyistä, mutta ne eivät kerro kaikkea. Ranking-taulukossa otetaan pelaajan kokonaispisteet huomioon kahdelta kaudelta. Näin ollen sen avulla saa vain alkeellisen käsityksen siitä, kuinka hyvin pelaaja on suoriutunut kahden viimeisen vuoden aikana. Tämän vuoksi se siis ei anna tarkkaa kuvaa hänen nykyisestä asemastaan.

Esimerkiksi snooker.org-sivustolla voit helposti nähdä otteluidesi tulokset, sekä tulevat ottelut, että myös aiemmat ottelut. Voit käyttää näitä vedonlyöntityökaluna, mutta älä kuitenkaan tuijota niitä liikaa, sillä ne kertovat vain historiasta, eivätkä ole tae tulevasta.

 

Suosituimmat Snooker-turnaukset

Snookerin maailmanmestaruuskilpailut, Yhdistyneen kuningaskunnan mestaruuskilpailut ja Masters ovat kolme suurinta snookeritapahtumaa kansainvälisellä tasolla. Pelaajien pää on näissä kilpailuissa paljon kovempi ja heidän draivinsa on aina 100 %.

Snookerin MM-kisat

Snookerin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään vuosittain Sheffieldissä, Englannissa, huhti-toukokuussa. Sarjataulukon 16 parasta pelaajaa pääsevät suoraan kisoihin, kun taas loput 16 joutuvat käymään karsinnan läpi.

The Masters

Masters on tammikuun tapahtuma, joka on avoin ainoastaan 16 parhaalle pelaajalle. Virheisiin ei ole varaa, sillä ensimmäisestä kierroksesta lähtien kilpailun taso on huipussaan.

UK Championship

Yhdistyneen kuningaskunnan mestaruuskilpailut, jotka järjestetään heti MM-kisojen jälkeen ja ennen Masters-kisoja, ovat maailmanmestaruuskilpailujen jälkeen järjestettävä arvostetuin tapahtuma. Kunkin kalenterivuoden lopussa järjestettävässä turnauksessa 128 pelaajaa kilpailee tittelistä.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Millä sivustoilla voin lyödä vetoa snookerista?

  Lähes aikilla vedonlyöntisivustoilla on mahdollisuus lyödä vetoa snookerista. Kohteiden ja kertoimien valikoima vaihtelee kuitenkin huomattavasti niiden välillä, joten kannattaa tutustua useampaan kuin yhteen sivustoon parhaiden kertoimien löytämiseksi. Näin et ainoastaan saa suurimpia mahdollisia kertoimia, vaan pääset myös hyötymään eri sivustoilla saatavilla olevista talletusbonuksista.

 • Mistä snookerkohteista voi lyödä vetoa?

  Ottelun voittokertoimet ja ottelussa pelattujen freimien määrä ovat useimmin pelatuimmat kohteet. Ottelun sisällä on lukuisia lisävaihtoehtoja, joista voi lyödä vetoa, kuten eräkohtaiset vedonlyöntikertoimet, korkein breikki ja 100 pisteen vedonlyöntisarjojen määrä.

 • Mistä snookerturnauksista on mahdollista lyödä vetoa?

  Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia kohteita ranking-tason kilpailuihin. Keväällä päättyvät MM-kisat ja suuremmat tapahtumat, kuten UK Championship ja The Masters, ovat suurimpia turnauksia.

 • Onko snookervedonlyönti vaikeaa?

  Kyllä ja ei. Snookeriin on yksinkertaista ja nopeaa lyödä vetoa joko ennen peliä tai pelin aikana. Live-vedonlyönti on yksi nopeimmin kehittyvistä snooker-vedonlyönnin muodoista.