100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Valioliiga vedonlyönti

Jalkapallo, vedonlyontisivustot.tv

Valioliigakausi 2022-23 alkaa elokuussa 2022. Kaikki mitä penkkiurheilufanit ja vedonlyöjät tarvitsevat, mukaan lukien joukkueet, otteluohjelmat, suomalaiset, televisiointi, kertoimet ja paljon muuta, on mukana VB:n kausioppaassa!

 

Valioliigan uusi kausi valkenee elokuussa

Valioliigakausi 2022-23 alkaa lauantaina 6. elokuuta, viikkoa aiemmin kuin edellisenä vuonna. Ensimmäistä kertaa on pidempi tauko talvella pelattavien MM-kisojen vuoksi, mikä tarkoittaa, että kauden formaatti on erilainen.

Valioliigassa käytetään ensi kaudella viittä pysyvää vaihtopelaajaa, kuten edelliselläkin kaudella. Viiden vaihdon käyttökäytäntö otettiin käyttöön kaudelle 2019-20. Viime vuonna vaihtoja tehtiin kolme, mutta valmentajat eivät onnistuneet hyödyntämään kaikkia viittä vaihtoa. Viime maaliskuussa tehtiin kysely.

Siirtoikkuna aukeaa perjantaina 10. kesäkuuta ja sulkeutuu 1. syyskuuta. Merkittävin pelaajakauppa oli Erling Braut Hålandin siirtyminen Dortmundista Manchester Cityyn. Nuorukainen, joka on tehnyt Dortmundille 62 maalia 67 ottelussa, vie odotetusti maalipörssin. Erilaisia ainutlaatuisia vetoja on jo nyt mahdollista pelata.

Edellisen vuoden kampanja päättyi dramaattisesti Manchester Cityn voittaessa mestaruuden. Tammikuussa City näytti lähes varmalta, että se vie pokaalin kotiin, mutta Liverpool kuroi eron umpeen yhdellä pisteellä. Vielä viimeisellä kierroksella ei ollut läheskään selvää, kumpi voittaa, sillä City hävisi oman ottelunsa ja Liverpool sijoittui ensimmäiseksi. City kuitenkin nousi voittoon.

 

Valioliigan Historia

Valioliiga, joka perustettiin vuosina 1888-1889 ja tunnettiin vuoteen 1992-1993 asti nimellä 1. divisioona, on maailman suosituin liiga. Nimi muutettiin Valioliigaksi vuosina 1992-1993. Manchester United on voittanut eniten mestaruuksia Valioliigassa, yhteensä 13 voittoa. Jalkapallolegenda Alan Shearer teki uransa aikana 260 maalia.

Valioliigaa pidetään myös varakkaana liigana, ja Mestarien liigasta nousseen joukkueen odotetaan tienaavan yli 90 miljoonaa euroa. Valioliiga on jo vuosia tehnyt pelaajistaan suuren katsojamääränsä ansiosta julkkiksia, joiden vuosipalkat ovat parhaimmillaan yli 50 miljoonaa euroa.

 

Mitä Kannattaa Ottaa Huomioon Valioliiga Vedonlyönnissä?

On useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun lyöt vetoa Valioliigasta kauden aikana. Valioliigassa on 20 joukkuetta, joten jokaisella joukkueella on 38 ottelua. Sitten ovat vielä huippuseurojen väliset Mestarien liigan ottelut sekä FA Cupin ja EFL Cupin ottelut, jotka havainnollistavat, kuinka nopeasti joukkueiden välisiä otteluita syntyy.

Valioliiga-vedonlyönnin suosion vuoksi on tärkeää vertailla kertoimia useiden vedonvälittäjien välillä. Kannattaa myös seurata joukkueiden otteluohjelmia, viimeaikaisia tuloksia, loukkaantumisia ja liigan sarjataulukkoa ennen vedonlyöntiä, jotta tiedät niistä mahdollisimman paljon etukäteen. Nämä pienet yksityiskohdat voivat auttaa sinua voittamaan vetosi merkittävästi useammin.

Vedonlyönti onnistuu parhaiten, kun panostat järkevästi. Jos suosikkijoukkueellasi on peli seuraavalla kierroksella, sinun ei kuitenkaan kannata lyödä vetoa sen voitosta. Kannattaa aina pelata älykkäästi, ei koskaan tunteella. Näin teet suurimmat vedot ja ansaitset mahdollisimman paljon rahaa. Lyö vetoa siis järjellä älä sydämellä.

Valioliigan Termistöä

Valioliigan kieli on erittäin monimutkainen, ja sen oppiminen auttaa sinua ymmärtämään liigaa paljon paremmin. Ennen kuin aloitat vedonlyönnin, tässä on muutamia avainsanoja, joiden avulla pääset alkuun.

Keltainen kortti on eräänlainen varoitus, joka annetaan pelaajalle sääntöjen rikkomisesta.

Punainen kortti on yksisuuntainen lippu ulos pelistä, ja kortin saaneen pelaajan on poistuttava pelistä. Suora punainen kortti tai kaksi keltaista korttia ja pelaaja on poissa pelistä.

Lopputulos on ottelun lopputulos. Lopullinen tulos näkyy tulostaululla jokaisen pelin päätyttyä.

VAR (video assistant referee) on videotuomarin avustaja. Sen suosio on kasvanut viime vuosina, ja se on merkittävä osa monia jalkapalloliigoja. VAR:ia on pyydetty tarkastelemaan kentän tapahtumia jälkikäteen ja tekemään tuomioita uudemman tarkastelun jälkeen.

Rangaistuslaukaus, joka tunnetaan myös nimellä rangaistuspotku, on rangaistusalueen sisäpuolelta 11 metrin päästä maaliviivalle suoritettava laukaus, jossa on hyvä todennäköisyys maalintekoon.

Valioliiga Vedot

1X2-vedoissa veikataan voittajaa tai tasapeliä.

Y/A-vedonlyönnissä veikkaat yli tai alle kohteen maalimäärän. Esim. ottelun maalimäärä on yli tai alle 2,5 maalia.

Kyllä/ei-vedot ovat yksinkertaisin vetotyyppi. Niistä käytetään myös nimitystä kyllä/ei-parlays, koska niissä yhdistetään useita kyllä- tai ei-panoksia yhdeksi isoksi yhdistelmäksi.

Yksittäisen pelaajan vedot tehdään tietyn pelaajan annettuihin kohteisiin.

Kausivedoissa veikataan koko Valioliiga-kauden kattavia vetoja.

Vedonlyöntisivusto antaa tasoitusottelussa altavastaajalle edun tarjoamalla tasoitusta kyseiseen kilpailuun tai suosikkia vastaan.

Seuraavassa osiossa käymme läpi suosituimmat vedonlyöntikohteet Valioliigassa.

 

Valioliiga ja eri vedonlyöntityypit

Valioliiga on yksi maailman tunnetuimmista ammattilaisurheiluliigoista, ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat laajan valikoiman vedonlyöntikohteita siitä. Voit tutustua suosituimpiin vedonlyöntityyppeihin ja siihen, miten voit lyödä vetoa Valioliigasta, alla.

1X2-Vedot

Yhden ottelun vedossa panos on suurempi: yksi yksikkö joko voitosta tai tasapelistä. 1 tarkoittaa kotijoukkuetta X-kirjain tarkoittaa tasapeliä ja numero 2 vierasjoukkuetta. 1X2-vedonlyönti Valioliigassa voidaan esittää seuraavasti:

1 Chelsea

X Tasapeli

2 Liverpool

Kotijoukkue on Chelsea ja vierasjoukkue Liverpool. Jos haluat lyödä vetoa Chelsean voitosta, sinun on valittava vaihtoehto 1. Veikkaat tasapeliä valitsemalla vaihtoehdon X, kun taas Liverpool veikkaa vaihtoehtoa 2.

Pelaajavedot

Yksittäisiin pelaajiin voidaan sijoittaa pelaajavedoissa. Pelaajavedoissa voit lyödä vetoa maalivahdin torjuntojen määrästä, yksittäisen pelaajan tekemien maalien määrästä ja siitä, saako tietty pelaaja keltaisen/punaisen kortin ottelussa. Voit myös lyödä vetoa liigan parhaasta maalintekijästä koko kauden aikana.

Kausivedot

Pitkän aikavälin vedonlyönnissä eli kausivedoissa lyödään vetoa koko Valioliigakaudesta. Pitkäaikaisissa vedoissa rahat on sidottu pidemmäksi aikaa, mutta lopullinen palkinto voi olla vieläkin palkitsevampi. Seuraavassa on muutamia suosituimpia Valioliigan kausivetoja:

Mikä joukkue voittaa Valioliigan tulevalla kaudella?

Kuka pelaaja tekee eniten maaleja tulevalla kaudella?

Mikä joukkue tippuu Valioliigasta tällä kaudella?

Erikoisvedot

Erikoisvedoissa lyöt vetoa kahdesta vaihtoehdosta (Yli/Alle tai Kyllä/Ei) vedonlyöntisivuston antamaa vedonlyöntikohtaa vastaan. Y/A-vedot voidaan asettaa esimerkiksi kysymykseen ”tuleeko ottelussa Y/A 3,5 maalia” tai ”tuleeko ottelussa Y/A 2 keltaista korttia”

 

Valioliiga Vedonlyönti: Vihjeet, kertoimet & tarjoukset

Kaikki Valioliigassa, myös vedonlyönti, on valtavaa. Valioliigaa pidetään maailman hienoimpana jalkapallotasona, ja vedonlyönti on merkittävää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Koko kauden ajan VB tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia Valioliigaennusteita. Suoraan alla on joitakin suosittuja päivittäisiä valintoja.

Valioliiga kertoimet

Vedonlyöntisivustot tarjoavat myös monia Valioliigaa koskevia kausivetoja, joita voi lyödä sekä ennen kauden alkua että kauden aikana. Suosituimmat kausivedot koskevat voittajajoukkuetta ja parasta maalintekijää, mutta myös vedonlyönti joukkueista, kuten putoamisesta ja top 4 -joukkueista, on suosittua.

Valioliiga tarjoukset

Valioliigaan on aina saatavilla erityisiä vedonlyöntitarjouksia, joita ei kannata jättää käyttämättä. Muista, että tavalliset vedonlyöntibonukset voivat tarjota sinulle ilmaista pelirahaa, ilmaisvetoja ja muita vedonlyönti-etuja. Näitä voi tietysti käyttää myös Valioliigan vedonlyöntiin.

 

Valioliiga: Televisiointi & live stream

Suomessa Valioliigaa ei lähetetä maksuttomassa televisiossa. Parhaiten Valioliigaa voi katsoa Elisa Viihde TV Totalilla, jonka premium-paketti maksaa 39,99 euroa kuukaudessa. NHL, F1, Eurooppa-liiga, sarjat ja elokuvat kuuluvat muun muassa tilaukseen sisältyvään ohjelmistoon.

Jos haluat säästää rahaa, oikeudellinen suoratoisto on vaihtoehto. Kaudella 2022-23 vedonlyöntisivustot eivät tarjoa Valioliigaa, mutta VPN:n avulla otteluiden katsominen on mahdollista kohtuulliseen hintaan.

 

Valioliigan suomalaiset

Viime kaudella suomalaisväri oli Valioliigassa vallalla kahden erinomaisen pelaajan ansiosta: Norwichin Teemu Pukki ja Brentfordin Marcus Forss kiersivät englantilaisia kenttiä. Suomalaiskannattajien harmiksi Pukin Norwich putosi viime kauden päätteeksi Mestarien liigasta.

Kausi 2020-21, jolloin Brentford nousi Valioliigaan, oli Forssille erityisen ikimuistoinen. Nuorukainen teki kahdeksan maalia 42 ottelussa. Joulukuussa 2020 hän allekirjoitti Brentfordin kanssa pitkäaikaisen sopimuksen, joka pitää hänet seurassa vuoteen 2026 asti.

Enemmän Tietoa Ja Hyvät Tipit

Kun haluat lyödä vetoa Valioliigasta, pidä mielessä nämä taustatiedot ja hanki parhaat mahdolliset kertoimet, jotta voit varmistaa optimaalisen vedonlyöntituloksen. Vaikka olisitkin noviisi jalkapallon tai uhkapelaamisen suhteen, live-otteluiden katsominen ja eri vedonlyöntisivustojen tarjonnan sekä niiden implikaatioiden tarkastelu voi auttaa sinua pääsemään nopeasti vauhtiin.

Kuten aiemmin todettiin, tarjoamme sivustollamme ilmaiseksi valtavan määrän vedonlyönti-vinkkejä. Mukana ovat suurimmat urheiluliigat ja kattavat vedonlyöntiohjeet. Mukana on myös eri vedonvälittäjien vertailuja sekä valintoja parhaista kertoimista.

Jos olet kiinnostunut tästä, pysy ajan tasalla lukemalla uusimmat artikkelit ja hankkimalla parhaat vedonlyöntivinkit eri urheiluliigoihin, jotta saat parhaan hyödyn tulevista vedoistasi. Täältä löydät kaikki uusimmat suositukset. Onnea tuleviin vetoihin!

UKK. Onko Valioliiga vedonlyönti vaikeaa?
 • Millä sivustoilla voin lyödä vetoa Valioliigasta?

  Lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla on mahdollisuus lyödä vetoa Valioliigasta. Kohteiden ja kertoimien valikoima vaihtelee kuitenkin huomattavasti niiden välillä, joten kannattaa tutustua useampaan kuin yhteen sivustoon parhaiden kertoimien löytämiseksi.

 • Mistä Valioliiga kohteista voi lyödä vetoa?

  Ottelun voittaja ja tasoitusvedot ovat suosituimpia kohteita. Ottelun sisällä on lukuisia lisävaihtoehtoja, joista voi lyödä vetoa, kuten puoliaikavedot, maalintekijät ja kortit.

 • Mistä löytää parhaimmat kertoimet Valioliigaan?

  Kertoimet vaihtelevat suuresti eri sivustojen välillä, joten yhtä parasta on vaikea sanoa. Kannattaa aina tarkastella useampia sivustoja parhaan kertoimen löytämiseksi.

 • Onko Valioliiga vedonlyönti vaikeaa?

  Kyllä ja ei. Valioliiga on maailman kovin jalkapallosarja, joten joukkueiden taso on hyvin vakaa. Toisaalta taas yllätyksiäkin tulee, sillä kaikki joukkueet ovat todella laadukkaita.