100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Frumzi vedonvälittäjä arvostelu

4.8/5
Tervetulobonus jopa 200 €
Plussat
 • houkuttelevat kertoimet urheiluvedonlyöntiin;
 • 200 euron tervetuliaisbonus;
 • kätevä mobiilikäyttöliittymä.
Miinukset
 • ei suomen kielistä asiakaspalvelua.

Frumzi on mielenkiintoinen vedonlyöntisivusto suomalaisille vedonlyönnin ystäville. Tarjolla on runsas kattaus urheiluvedonlyöntiä ja esimerkiksi Esportsia. Uudet pelaajat pääsevät aloittamaan pelaamisen runsaalla tervetuliaisbonuksella ja maksut voi hoitaa tunnetuilla ja turvallisilla maksutavoilla. Kun vedonlyönti onnistuu kätevästi myös mobiilisti, niin tarjolla on monille houkutteleva paketti.

Luotettavuus

Frumzi on vuonna 2020 markkinoille julkaistu vedonvälityssivusto, joka toimii Curacaon lisenssillä. Sivustolla voi tehdä talletuksia monilla turvallisilla maksumenetelmillä, kuten tilisiirrolla ja luottokorteilla, mikä on aina hyvä merkki sivuston luotettavuudesta.

Osoite

frumzi.com

Tervetulobonus

Jopa 200 €

Urheilu

30+

Maksutavat

Visa, Mastercard, tilisiirto, Skrill, Neteller, Paysafecard, Siru Mobile, Bitcoin, jne.

Mobiilisovellus

Ei

Asiakaspalvelu

Chat, sähköposti

Vedonvälityslisenssi

Curacao eGaming

Muutaman vuoden ikään ehtinyt Frumzi ei ole vielä solminut yhteistyö- tai sponsorisopimuksia urheilijoiden tai urheiluseurojen kanssa. Kyseessä on kuitenkin suomalaisille pelaajille turvallinen pelisivusto, jolla on myös hyvä maine voittojen maksamisen suhteen.

Tervetuliaisbonus

Frumzi vedonvälittäjä arvostelu

 

Sivustolle rekisteröityvät vedonlyöjät pääsevät nauttimaan myös jopa 200 euron tervetulobonuksesta. 100 % ensitalletusbonus tarkoittaa, että pelaajan tekemä talletus kaksinkertaistetaan, joten pelaamisen pääsee aloittamaan huomattavasti omaa talletusta suuremmalla budjetilla. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 20 € ja ollakseen oikeutettu bonukseen, vedonlyöjän on kierrätettävä ensimmäisen talletuksen summa vähintään 1,50 kertoimella.

Muut tarjoukset & kampanjat

Frumzi vedonlyöntisivustolla on veikkaajille tarjolla muitakin etuja, kuin tervetuliaisbonus.

 • 10 % cashback bonus 500 € asti: Vedonlyöjät voivat saada takaisin panoksistaan 10 % viikoittaisen käteispalautuksen ansiosta. Bonusta voi saada aina 500 euroon asti omista tappioista riippuen.
 • 100 % riskitön veto: Vedonlyöjät voivat nauttia myös jopa 50 euron riskittömästä vedosta. Jos veikkaajan tekemä veto menee pieleen, saa hän veikata uudestaan (pelaaja on oikeutettu 100 % stakebackiin). Minimipanos on 20 €.
 • Kombo jopa 100 %: Veikkaajat voivat päästä nauttimaan myös booster-prosenteista asettamalla vähintään 3 kohteen yhdistelmävedon. Jokaisen kohteen minimikerroin on 1,40. Bonuksen voi saada vain voittavasta vedosta, mikä siis tarkoittaa sitä, että pelaaja saa lisää rahaa nettovoiton kukkuraksi.

Rekisteröityminen Frumzi vedonvälityssivustolle

Frumzi vedonvälityssivustolle on helppo rekisteröityä. Vedonlyönnistä kiinnostuneen tulee aluksi klikata Liity-painiketta ja valita, mikä tervetuliaisbonuksen haluaa lunastaa. Tämän jälkeen pelaajan tulee syöttää omia tietojaan, kuten sähköpostiosoite, nimi, syntymäpäivä ja puhelinnumero. Kasino lähettää tietojen syöttämisen päätteeksi asiakkaalle sähköpostilinkin, jonka avulla pelaaja voi varmistaa oman rekisteröitymisensä. Rekisteröityminen on hyvin suoraviivaista ja siinä menee vain pari minuuttia.

Talletukset & kotiutukset

Frumzi vedonvälittäjä tarjoaa veikkaajille monta erilaista tapaa hoitaa maksut ja pelaajat saavat valita niistä itselleen parhaiten sopivan. Tilisiirron, luottokorttien ja nettilompakoiden lisäksi talletuksen voi hoitaa myös etukäteen maksetulla Paysafecardilla, Siru Mobilen avulla seuraavassa puhelinlaskussa ja myös tunnetuilla kryptovaluutoilla.

Maksutapa

Talletusnopeus

Kotiutusnopeus

Kulut

Visa

Välitön

2-5 päivää

Ei kuluja

Mastercard

Välitön

2-5 päivää

Ei kuluja

Tilisiirto (Zimpler)

Välitön

1-3 päivää

Ei kuluja

Skrill

Välitön

1-3 päivää

Ei kuluja

Neteller

Välitön

1-3 päivää

Ei kuluja

Paysafecard

Välitön

Ei voi kotiuttaa

Ei kuluja

Siru Mobile

Välitön

Ei voi kotiuttaa

Ei kuluja

Bitcoin ja muut kryptot

Välitön

1-3 päivää

Ei kuluja

Urheiluvedonlyönti Frumzi vedonvälityssivustolla

Frumzi tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa käytännössä kaikista suomalaisten veikkaajien suosikkilajeista. Valikoimassa on siis muun muassa jääkiekkoa, jalkapalloa ja formula ykköstä. Urheilulajeja on yli 30 ja niihin sisältyy esimerkiksi seuraavat lajit:

 • Jalkapallo,
 • Koripallo,
 • Tennis,
 • Jääkiekko,
 • Lentopallo,
 • Käsipallo,
 • Futsal,
 • Snooker,
 • Rugby,
 • Baseball,
 • Formula 1,
 • Aussifutis,
 • Darts,
 • Jääpallo,
 • Moottoriurheilu,
 • Nyrkkeily,
 • Kriketti,
 • Golf,
 • Pöytätennis,
 • Salibandy.

Tarjolla maailman huippusarjojen lisäksi kohteita myös alemmilta sarjatasoilta eri puolilta maailmaa, joten esimeriksi jalkapallon ystävät löytävät mielenkiintoisia kohteita ympäri vuoden. Urheilulajien lisäksi vetoa voi lyödä myös Esportsista, shakista, viihteestä sekä politiikasta.

Urheiluvedonlyönti Frumzi vedonvälityssivustolla

Live-vedonlyönti

Frumzi vedonlyöntisivutolla pääsee asettamaan vetoja myös ottelun ollessa käynnissä. Live-vedonlyönnissä panoksia ei siis aseteta ennen ottelua, vaan ottelun ollessa käynnissä. Tämä tuo urheilun katsomiseen lisää jännitettävää ja pelaajat voivat myös hyödyntää näkemänsä panosten asettamisessa.

Live-vedonlyönnissä varsinkin jalkapallo, koripallo, tennis ja jääkiekko ovat suosittuja Suomessa ja monissa muissa Pohjoismaissa. Sivustolla on mahdollista tehdä myös early cash out (ennenaikainen kotiutus), mikä tarkoittaa mahdollisuutta lunastaa veto takaisin ennen kuin kaikki vedon ehdot ovat täyttyneet tai ottelu on päättynyt.

Mobiilikokemus

Frumzi sivusto toimii responsiivisesti, joten vedonlyönti onnistuu erinomaisesti myös mobiilisti. Vetoja voi siis asettaa myös puhelimella ja tabletilla missä ja milloin vain. Tämä on erityinen etu live-vedonlyöntiä ajatellen, koska pelaajat voivat asettaa vetonsa myös paikan päällä ottelua seuratessaan. Reaaliaikainen päivitys ja nopeat latausajat takaavat sujuvan käyttökokemuksen mobiilissa ilman turhia viiveitä. Frumzi tarjoaa käyttäjilleen intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla kiinnostavien vetojen löytäminen ja vetojen asettaminen on vaivatonta.

Frumzi kertoimet & kohteet

Frumzi vedonlyöntisivustolla on tarjolla kilpailukykyiset kertoimet ja laaja valikoima eri vedonlyöntikohteita. Kertoimien keskimääräinen taso vaihtelee lajista ja tapahtumasta riippuen, mutta sivusto houkuttelee vedonlyöjiä puoleensa tarjoamalla monia isoja sivustoja parempia kertoimia.

Erityisen suosittuja kohteita ovat suurten liigojen ja turnausten, kuten Valioliigan, NBA:n ja NHL:n, ottelut. Vetoa voi lyödä esimerkiksi tiettyjen pelaajien suorituksista, ottelun lopputuloksesta tai erikoistapahtumista, kuten kulmapotkuista tai rangaistuspotkuista. Yhdistelmävedoissa pelaaja voi yhdistää useita kohteita samaan vetoon, mikä voi merkittävästi kasvattaa mahdollisia voittoja, mutta samalla riski häviämiselle myös luonnollisesti kasvaa.

Järjestelmävedot tarjoavat mahdollisuuden voittaa, vaikka kaikki vedon kohteet eivät menisikään oikein, sillä ne koostuvat useista yhdistelmävedoista. Vedonlyöntikohteet eivät myöskään rajoitu vain urheiluun, vaan käyttäjät voivat lyödä vetoa myös esimerkiksi politiikan, shakkipelien tai viihteen tapahtumista.

UKK. Usein kysytyt kysymykset