100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Jalkapallon EM-kisat 2024

⏲️ Reading time: 6 minutes

Jalkapallossa on monia suosittuja kansainvälisiä turnauksia. MM-kisojen jälkeen niistä seuraavaksi suosituin on jalkapallon EM-kisat, joissa kamppaillaan luonnollisesti Euroopan Mestaruudesta. Kisat järjestetään joka neljäs vuosi. Tänä vuonna pelit pyörähtävät käyntiin 14. kesäkuuta.

Kisat käydään 14.6.-14.7. Saksassa. Pelejä pelataan eri kaupungeissa, kuten Berliinissä, Hampurissa sekä Kölnissä.

Kuten monet EM-karsintoja seuranneet tietävät, ei Huuhkajat valitettavasti suoriutunut tällä kertaa mukaan. Viime kerralla Suomi nähtiin ensimmäistä kertaa historiassa jalkapallon arvokisoissa, mutta nyt suomalaiset joutuvat etsimään kannatettavia joukkueita muiden maiden joukosta. Onneksi näitä kisoja jaksaa seurata ilman Suomeakin, onhan näin jouduttu Suomessa toimimaan jo sukupolvien ajan viime kisoja lukuunottamatta.

Suomalaiset seuraavatkin näitä kisoja tunnetusti silmä kovana, ja myös aiheeseen liittyvä vedonlyönti on massiivisen suosittua.

Isäntämaa

Saksa

🏆 Hallitseva mestari

Italia

🗓️ Kesto

14 Kesäkuuta – 14 Heinäkuuta

⚽ Otteluiden määrä

51 ottelua

🏟️ Stadionit

Olympiastadion Berlin, Fußball Arena München, BVB Stadion Dortmund, Stuttgart Arena, Arena AufSchalke, Frankfurt Arena, Volksparkstadion, Düsseldorf Arena, Cologne Stadium, Leipzig Stadium

Miten lyödä vetoa jalkapallon EM-kisoissa?

Jos tämä on ensimmäinen kerta kun betsaat EM-kisoissa, et ole ainoa. Jos haluat sujuvan alun kisavedonlyöntiin, tässä on muutamia ohjeita ja Euro 2024 -vedonlyöntivinkkejä, joiden pitäisi auttaa.

 • Valitse vedonvälittäjä
  vaihe 1

  Valitse oikea vedonvälittäjä. Tämä on ehkä kaikkein ratkaisevin vaihe: vedonvälittäjän valinta. Varmista, että valitset sellaisen luotettavaa lisenssiä käyttävän vedonvälittäjän, jolla on hyvä maine pelaajien keskuudessa. Luotettavia lisenssejä ovat esimerkiksi Maltan ja Viron lisenssit.

 • Hyödynnä bonukset
  vaihe 2

  Älä unohda bonuksia! Kun olet valinnut parhaat Euro 2024 -vedonlyöntisivustot, käy kampanjasivulla ja lunasta sinua odottava tervetuliaisbonus.

 • Tarkasta vedonlyöntimahdollisuudet
  vaihe 3

  Ennen kuin lyöt vetoa mistä tahansa ottelusta, sinun kannattaa tarkastaa eri vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat vedonlyöntimahdollisuudet. Jalkapallon EM-kisojen tapauksessa vedonlyöntiä tarjoaa käytännössä mikä tahansa vedonlyöntiyhtiö.

 • Tarkista kertoimet ja lyö veto
  vaihe 4

  Tarkista parhaat kertoimet ja lyö haluamasi veto, kunhan olet valintasi tehnyt.

Suosituimmat Euro 2024 vedonlyöntimarkkinat

Jalkapallon EM-kisat mahdollistavat satoja, jopa tuhansia eri tapoja lyödä vetoa. Alla olemme esitelleet niistä muutamia suosituimpia.

Koko kisojen voittaja

Ensimmäisenä mieleen tuleva vedonlyöntikohde on tietysti se, mikä joukkue voittaa mestaruuden. Voittajan veikkaaminen ennen kisojen alkua on tietysti kaikkein vaikeimmillaan, mutta silloin myös kertoimet ovat suurimpia. Kisojen alkaessa alkavat kertoimetkin pudota sitä mukaa kun joukkueita tippuu pois kilpailusta.

 

1x2

Vanha kunnon 1x2 on tietysti ehkä se kaikkein suosituin tapa lyödä vetoa myös jalkapallon EM-kisojen tapauksessa. Kyseessä on perinteinen vedonlyöntitapa, jossa veikataan joko jommankumman joukkueen voittoa tai tasapeliä. Kun matseja on tulossa yli 50 kappaletta, ehtii näitäkin vetoja varmasti halutessaan lyömään melkoisen monta!

 

Over/Under

Over/under-vedossa betsaajan tehtävänä on veikata, alitetaanko vai ylitetäänkö ottelussa jokin tietty asia. Tämä asia voi olla vaikka maalien määrä, torjuntojen määrä tai vaikkapa ylärimaan osuneiden vetojen määrä. Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat tähän vetoon jopa kymmeniä eri veikkausvaihtoehtoja.

 

Paras maalintekijä

Tässä on myös koko kisojen voittajan veikkaamisen lisäksi kyseessä hieman pitkäaikaisempi betsi. Koko kisojen maalikuninkaan veikkaus on veto, jota pääsee parhaassa tapauksessa jännittämään koko kuukauden kestävien kisojen ajan. Näin ainakin silloin, jos oma veikkaus osuu oikeaan tai melkein oikeaan.

 

Lohkovoittaja

Tämä on hieman helpompi versio koko kisojen voittaja-veikkauksesta, sillä tässä veikataan vain tietyn lohkon voittajaa. Luonnollisesti kertoimetkin ovat keskimäärin pienemmät kuin koko kisan voittajaa veikatessa. Jos välttämättä isoja kertoimia haluaa, on veikattava altavastaajaa! Mutta tämä ei tietenkään ole välttämättä voittava taktiikka.

EURO 2024 voittajasuosikit – Mitä mieltä vedonlyöntiyhtiöt ovat?

 • Englanti

  Englanti tunnetaan ikuisena epäonnistujana, mitä jalkapallon arvokisoihin tulee. Viime kerralla jalkapallo oli todella lähellä tulla kotiin, mutta lopulta Italia kaatoi Englannin Lontoossa pelatussa EM-kisojen finaalissa. Tappio oli Englannille katkera.

  Tällä kertaa vedonlyöntikertoimien perusteella Englanti on suurin voittajasuosikki, sillä muutamien yhtiöiden perusteella sille tarjotaan voittoon kaikkein pienimpiä kertoimia. Pari viikkoa ennen kisoja Englannin kerroin voitolla on esimerkiksi Unibetilla 4.00.

  UK flag
 • Ranska

  Toisin kuin Englanti, Ranskalle erilaisia arvokisavoittoja on viime vuosikymmeninä kertynyt runsain mitoin. Osittain tästä syystä, sekä etenkin erittäin kovan joukkueensa ansiosta Ranska on kerroinperusteisesti toiseksi suosituin arvaus voittajaksi. Sen kerroin Unibetilla on 5.00.

  France flag
 • Saksa

  Saksan sotakone on sekin jauhanut kovia tuloksia arvokisoissa useilla kerroilla. Tällä kertaa Saksa pääsee pelaamaan kisoja kotiyleisön edessä, joka tuo varmasti oman lisäboostinsa joukkueen pelaamiseen. Saksalainen pomminvarma mutta tylsähkö jalkapallo saattaa siis hyvinkin viedä voiton tälläkin kertaa, tai ainakin kantaa pitkälle. Saksan kerroin Unibetilla on 6.50.

  Germany flag
 • Portugali

  Sitten siirrymmekin Iberian niemimaalle, josta tunnetusti löytyy kaksi erittäin kovaa jalkapallomaata. Cristiano Ronaldo ei onnistunut viime MM-kisoissa aivan toivotulla tavalla, ja Portugalin onkin aika luottaa pelaamisessaan yhä enemmän myös uudempiin ja nuorempiin tähtiin. Silti Portugalillakin on vedonlyöntiyhtiöiden mukaan hyvät mahdollisuudet, Unibet antaa pari viikkoa ennen kisoja kertoimiksi 9.00.

  Portugal flag
 • Espanja

  Portugalin isoveljenomainen naapuri Espanja on sekin kaikkien tuntema jalkapallomahti, myös niiden jotka eivät jalkapalloa seuraakaan. Se saa Portugalin kanssa samat kertoimet Unibetilta, eli 9.00. Jos eteläisempi jalkapallo on betsaajan mielestä se, joka nämä kisat vie niin on kertoimien lisäksi siis pureuduttava hieman muihinkin ominaisuuksiin.

  Spain flag

Se on tietysti enemmän kuin toivottavaa aina muutenkin vetoja lyödessä!

TOP 3-vedonlyöntisivustot jalkapallon EM-kisoihin suomalaisille pelaajille

Vetomahdollisuuksia EURO 2024-kisoihin tarjoaa varmasti jokainen itseään kunnioittava vedonlyöntisivusto. Mutta mitkä sivustot kannattaisi valita, kun valinnanvaraa on niin paljon. Alle olemme valikoineet muutaman hyvän ja mielenkiintoisen vaihtoehdon.

 

Scarabet

Sport Page Scarabet

Scarabet on erittäin suosittu vedonlyöntiyhtiö todella monessa maassa. Myös suomalaiset vedonlyöjät todistettavasti viihtyvät sivustolla. Scarabet käyttää suomalaisten suosimaa Maltan pelilisenssiä, joten voitot ovat verovapaita suomalaisille pelaajille. Pelaamisen aloittaminen sujuu nopeasti ja kivasti pankkitunnuksilla, joten odotella ei tarvitse.

Ja niin, EM-kisoihin on tarjolla huima määrä erilaisia kohteita sekä vetotapoja.

Plussat
 • Suomenkielinen
 • Verovapaat voitot
 • Rekisteröintivapaa
Miinukset
 • Nostopyyntöjen käsittely voi kestää 72h

 

 

Frumzi

Urheiluvedonlyönti Frumzi vedonvälityssivustolla

Kuten monilla muillakin sivustoilla, on jalkapallovedonlyönti ollut Frumzilla aina isossa roolissa. Erilaisia urheilutapahtumia on sivustolla ollut ja tulee olemaan tuhansia, ja myös Jalkapallon EM-kisat ovat isosti esillä.

Vedonlyöntipuoli tarjoaa erittäin mukavia tarjouksia uusille pelaajille. Jos sinulla ei siis vielä ole tiliä Frumzilla, on kisahuuman aika varmasti hyvä aika korjata tuo tilanne. Frumzilla on Curacaon lisenssi, joten voitot eivät ole suomalaisille verovapaita.

Plussat
 • Korkeat kertoimet urheiluun
 • Iso bonus
 • Hyvä käyttöliittymä
Miinukset
 • Curacaon lisenssi, ei verovapaa

 

 

Winnerz

winnerz sport betting

Winnerz on vedonlyöntimaailmassa hieman uudempi tulokas, joskin se on ehtinyt toimia tässä vaiheessa jo parisen vuotta. Kyseessä on rekisteröintivapaa vedonlyöntisivusto, joten mitään kirjautumisia ei tarvita vaan pelaamaan pääsee suoraan pankkitunnuksilla tunnistautumalla.

Urheiluun ja erityisesti jalkapallon EM-kisoihin on tarjolla mahtava valikoima vetoja, ja kertoimetkin vaikuttavat oikein mukavilta noin pelaajan näkökulmasta.

Plussat
 • Paljon betsikohteita
 • Rekisteröintivapaa
 • Verovapaat voitot
Miinukset
 • Ei kovin hyviä bonuksia

 

Suositellut vedonlyöntistrategiat jalkapallon EURO2024-kisoihin

Olitpa ensikertalainen tai kokenut vedonlyöjä, Euro 2024 -vedonlyöntivihjeistä on aina hyötyä. Eniten kannattaa kuitenkin luottaa omaan tietämykseen ja tuntemukseen, mutta eipä muista näkökulmista ikinä ainakaan haittaa ole.

 

Tutki joukkueita ja pelaajia

Kuten missä tahansa muussa urheilulajissa, joukkueiden ja pelaajien tutkimiselle ei ole vaihtoehtoa. Kun tutkit, älä keskity henkilökohtaisiin suosikkeihisi. Pikemminkin kannattaa keskittyä joukkueisiin, joilla on hyvät mahdollisuudet voittaa.

 

Arvo-vedonlyönti

Vaikka useat etenkin uudet betsaajat llöisivät mieluummin vetoa vain yhden vedonvälittäjän kautta, asiantuntijat suhtautuvat asiaan eri tavalla. He tarkastelevat yleisiä markkinoita, vertailevat suosittujen vedonvälittäjien kertoimia ja valitsevat sitten parhaan kertoimen tarjoavan vedonvälittäjän. Näin saa hoidettua itselleen kaikkein järkevimmän betsin, ilman että tulisi lyötyä turhaan alikertoimia.

 

Monipuolista vedonlyöntisi

Vaikka olisitkin varma jonkin vedonlyöntimarkkinan lopputuloksesta, on paljon parempi hajauttaa vedot. Kokeile asettaa pienempiä vetoja useille markkinoille. Vaikka et voittaisikaan niitä kaikkia, voit silti voittaa ainakin muutaman euron.

UKK. Usein Kysytyt Kysymykset