100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Live vedonlyönti

Live Vedonlyonti, vedonlyontisivustot.tv

Useita vuosia sitten live-vedonlyönti mullisti online-vedonlyönnin. Livevedon periaate on yksinkertainen: voit lyödä vetoa erilaisista tapahtumista pelin ollessa käynnissä. Pelattavaa on tarjolla 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja mikä parasta, voit päihittää vedonvälittäjän.

Live-vedonlyönnin avulla voit lyödä vetoa siitä, kuka tekee seuraavan maalin, kulmapotkun, vapaapotkun tai minkä tahansa muun tapahtuman. Nämä tuovat jännittävän lisän tylsäänkin tv-peliin.

 

Live vedonlyönti tarjoaa lisäjännitystä urheilun seuraamiseen

Liveveto on vedonlyöntipalveluissa fantastinen konsepti, jonka vetovoima vain kasvaa mobiilivedonlyönnin kehittyessä. Ottelun aikana vedonlyöjät voivat liittyä mukaan toimintaan osallistumalla live-vetoihin, mikä varmasti lisää tapahtuman jännitystä. Live vedonlyönti on oikein toteutettuna loistava tapa saada lisätuloja niin pelaajille, kuin vedonvälittäjällekin..

Monet urheilutapahtumat lähetetään myös pelien omilla suoratoistoalustoilla. Parhaat live-vedonlyöntisivustot tarjoavat korkeat kertoimet, sekä paljon erilaisia asioita, joista vetoa voi lyödä. Tämän lisäksi usein tarjolla on perusteellisia ja kattavia tilastoja käynnissä olevista otteluista. Live-vedonlyöntiä on nykyään saatavilla lähes kaikkialla, myös pienemmiltä vedonvälittäjiltä.

 

Live-vetokertoimet

Live-vedonlyöntikertoimet vaihtelevat pelin senhetkisen tilan ja kellonajan mukaan. Jos kuitenkin lähetät live-vedon onnistuneesti, kertoimet eivät tämän jälkeen enää muutu. Tässä kohtaa live-vedonlyönti päihittää tavallisen vedonlyönnin sen voittopotentiaalin suhteen. Ennen ottelua esimerkiksi jääkiekko-ottelun suosikilla saattaa olla hyvin pienet voittokertoimet, mutta pelin edetessä ja tilanteen kehittyessä heille epäedulliseen suuntaan voi kertoimet nousta korkeammaks, sillä heidän voittonsa näyttää epätodennäköisemmältä.

Sen lisäksi että ulkomaiset yritykset tarjoavat parhaat kertoimet live-vedonlyöntiin, tarjoavat ne hyviä kertoimia useisiin live-tapahtumiin joka päivä.

Live-vedot – Palautusprosentti

Live-peleissä Veikkauksen kautta pelattuna keskimääräinen palautusprosentti on 90 prosenttia. Ulkomaisten peliyhtiöiden vastaava palautusprosentti on yleensä huimasti korkeampi, noin 98 prosenttia.

 

Live-vetobonukset

Live-vedonlyönnin mukana tulee usein mahdollisuus  ilmaisvetoon (riskitön veto), sekä mahdollisesti talletusbonus. Ilmaisvedon avulla voit lyödä vetoa ottelusta riskeeraamatta mitään. Käytännössä voit siis vain voittaa. Jos vedonlyönnin häviää, saat rahasi takaisin ja lisäksi uuden mahdollisuuden voittaa. Vedonlyöntibonukset tarjoavat sinulle lisää pelirahaa ja mahdollisuuksia voittaa.

 

Live-vedot – Live-vedonlyönnin oikea strategia

Kannattaa katsoa ottelutilastoja, jotta näet, miten hyvin ne vastaavat kertoimia. Usein käytettävissä voivat olla esimerkiksi seuraavat tiedot:

 • laukaukset maalia kohti
 • laukaukset ohi maalin
 • hyökkäykset
 • vaaralliset hyökkäykset

Katsoitpa peliä tai et, nämä tilastot antavat hyviä viitteitä siitä, kumpi joukkue on hallinnut peliä. Nämä yksityiskohdat ja tiedot voivat auttaa valitsemaan sen joukkueen, joka todennäköisesti pitää parhaiten peliä yllä. Live-vetoa pelaavat ammattilaiset käyttävät usein näitä tietoja hioakseen pelistrategiaansa.

Kun lyöt vetoa livenä, on tärkeää ottaa huomioon, kuinka paljon aikaa on kulunut. Peliaika lyhenee jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että tiettyjen tapahtumien todennäköisyys kasvaa tai laskee. Toisin sanoen kun kello kuluu, erinomaisten vetojen kertoimet pienenevät dramaattisesti. Yleisesti ottaen fantastiset vedot, joilla on korkeat kertoimet ovat sellaisia, joiden todennäköisyys on hyvin pieni.

Muista myös, että kaikki suorat lähetykset eivät todellisuudessa ole suoria, vaan niissä voi joskus olla pieni viive. Tietyt tapahtumat voivat muuttaa kertoimia merkittävästi ja viiveen vuoksi jotain sellaista, joka vaikuttaa päätöksentekoosi voi jo todellisuudessa olla tapahtunut.

Säännöt

Veikkauksen sivustolla on tarjolla vain 10 live-vetoa päivittäin. Live-vedon minimipanos on 1€ ja maksimipanos 50€, jonka lisäksi päivittäinen maksimipanostus voi olla live-vedoissa 300€. Ulkomaisten vedonlyöntiyhtiöiden kautta pelattaessa nämä rajoitukset ovat huomattavasti korkeammat. Lisäksi suurimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelattavaksesi joka päivä kymmeniä live-vedonlyöntiotteluita.

Las Vegasin virallisen sivuston tärkeimmät osat ovat vedonlyöntiin liittyvät säännöt, ehdot ja rajoitukset. Säännöt kattavat peliyhtiön maksut, voitot, kohteet, kertoimet, panostuksen ja yleiset peliohjeet. Säännöt voitonmaksusta, panosten asettamisesta ja panosten palauttamisesta ovat kaikkein tärkeimpiä.

Vedonlyöntisäännöt saattavat vaihdella eri vedonlyöntisivustojen välillä, mutta yleisesti kaikkien vedonlyöntiyhtiöiden säännöt löytyvät niiden verkkosivuilla.

 

Live-vetokohteet

Eri puolilla maailmaa on useita live-vetoja tarjoavia kohteita. Jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo ja lentopallo ovat urheilulajeista suosituimpia. Näiden lisäksi myös kriketti, sekä pöytätennis ovat ajoittain esillä, mutta välillä myös keilailu pääsee live-vetojen kohteeksi.

Live-vedonlyöntiä voidaan yleensä seurata vedonlyöntiyhtiön tarjoaman verkkopalvelun kautta. Live-vedonlyönnissä voit katsoa näitä otteluita ilmaiseksi samalla, kun jännität ottelun lopputulosta. Yleensä ottelun ilmainen seuraaminen edellyttää sitä, että pelitililläsi on vähintään pieni summa rahaa tai, että sinulla on pöydällä voimassa oleva veto ottelusta.

 

Live-veto netissä

Live-tapahtumien vedonlyönti on yksinkertainen mutta viihdyttävä harrastus. Jopa rutiininomainen Veikkausliiga-ottelu voi muuttua tunnelmaltaan Mestarien liigan finaaliksi oikealla live-vedonlyönnillä.

Live-vedonlyönti sopiikin erinomaisesti internetissä tapahtuvaan pelaamiseen, sillä, teknologia,  live-videot, sekä muut interaktiiviset ominaisuudet kehittyvät huimaa vauhtia. Online vedonlyönti ylipäätään on sekin valtavassa kasvussa, ja live-vedonlyönti on siitä vain yksi osa.

Mobiili

Live-vedonlyöntiä on saatavilla myös mobiililaitteiden kautta. Isolla näytöllä varustetut älypuhelimet ovat ihanteellisia, mutta myös tabletit ovat sopivia tähän tarkoitukseen. Ensitalletus on kuitenkin helpointa tehdä pöytäkoneelta, mutta voit asettaa live-vetoja puhelimella tai tabletilla samalla, kun katsot peliä vaikka mukavasti sohvalta käsin.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Mikä on live-veto?

  Live-vedonlyönti on vedonlyöntiä ottelun lopputuloksesta tai ottelun tuloksesta sen ollessa parhaillaan käynnissä.

 • Mitä live-vedossa voi veikata?

  Live-vedon avulla voit lyödä vetoa pelin tuloksesta, seuraavasta maalintekijästä, seuraavasta varoituksen saavasta pelaajasta ja niin edelleen. Live-vetoa tarjoavien sivustojen määrä on valtava, ja kasvaa jatkuvasti.

 • Muuttuvatko live-kertoimet?

  Se riippuu tilanteesta. Kyllä ja ei. Ottelun vedonlyöntikertoimet elävät koko ottelun ajan, mutta kun olet napannut kohteen tietyllä hinnalla, se pysyy voimassa, kunnes veto on ratkaistu.