100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Pelivihjeet

Strategia, vedonlyontisivustot.tv

Tältä sivulta löydät kaikki Suomen tunnetuimman vihjepalvelun parhaat vedonlyöntivinkit. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat suosittujen urheilulajien lisäksi myös lukuisia vedonlyöntivinkkejä muihin urheilulajeihin, sekä yksittäisiin tapahtumiin.

Tarjoamme sinulle myös vedonlyöntistrategiat, vedonlyöntineuvoja, vedonvälittäjien tarjoamista jännittävimmistä viihde- ja erikoistapahtumista.

 

Parhaat pelivihjeet – miten voimme auttaa ?

Yleisin vedonlyöntityyppi on pitkäveto, joka sisältää kiinteän kertoimen. Peruskohteiden lisäksi tarjoamme myös vaihtoehtoisia pelikohteita. Voit lyödä vetoa käytännössä lähes mistä tahansa urheilulajista tai tapahtumasta!

Talviolympialaiset, kesäparalympialaiset, sekä urheilutapahtumat, kuten hiihto ovat hyvin suosittuja vedonlyöntikohteita. Näiden lajien ja tapahtumien tärkeimmät ottelut, sekä finaalit lähetetään säännöllisesti suorina televisiolähetyksinä.

Urheilun lisäksi vetoa voi lyödä myös monesta muusta asiasta, kuten esimerkiksi Tanssii Tähtien Kanssa tai Big Brother Suomi kilpailun voittajasta tai siitä keille Emma-palkinnot, Oscarit, Jussi-palkinnot tai Venla-palkinnot menevät. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä kaikesta mistä vedonlyöntivälittäjät tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa.

Myös poliittiset vaalit ovat suosittuja vedonlyönnin kohteita. Esimerkiksi kunkin ehdokkaan saama ääniosuus  Yhdysvaltain vaaleissa tai äänestysprosentti Ahvenanmaan maakunnan vaaleissa ovat kaksi ilmeistä esimerkkiä.

Sää on erikoiskohde, jonka oikein veikkaamisesta voi saada hyvän voiton. Mikä on juhannuksen lämpötila Joensuussa, Suomessa, ja kuinka monta senttiä lunta sataa jouluna? Tämän kaltaisia asioita veikataan monien eri vedonvälittäjien kautta lukuisissa eri kohteissa monin eri tavoin.

Kuka on seuraava James Bond tai mitä sanoja Suomen presidentti sanoo vuotuisessa puheessaan? Ainutlaatuisten vetojen laajasta valikoimasta löytyy oikeasti todella paljon valinnanvaraa!

Viihdevedot – Euroviisuista Nobel palkintoihin

Viihdeteollisuudessa on useita erityisjärjestöjä. Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia jo varhaisessa vaiheessa, joten niitä kannattaa pitää silmällä. Varhainen veto voi johtaa huomattavasti parempiin kertoimiin kuin lähempänä tapahtumaa tehty veto, jolloin taustatietoa on saatavilla enemmän, ja vedonlyöjät viisastuvat ajan myötä! Katso nykyiset Viihde-vedot täältä.

Turnaus- ja kausivedot

Suurin osa eri turnausten ja tapahtumien ennakkovedoista on erilaisia voittovetoja. Voit lyödä vetoa Formula 1:n maailmanmestaruudesta tai jopa jääkiekon MM-kisojen voittajasta ennen niiden alkua. Voit tietysti lyödä vetoa myös tapahtumien ollessa vielä käynnissä! Kilpailuista riippuen kertoimet kuitenkin muuttuvat usein. Tarkista käynnissä olevat vedot täältä.

Politiikka- ja vaalivedot

Politiikka ja vedonlyönti ovat aina liittyneet toisiinsa. Kaiken aikaa tarjotaan entistä tarkempia vetoja. Voit lyödä vetoa tietyn kaupungin äänestysprosentista, tietyn puolueen äänistä tai jopa tietyn ehdokkaan äänimääristä! Kenestä tulee Suomen seuraava presidentti, mikä poliittinen puolue ottaa vallan missäkin maassa? Katso tarjolla olevat politiikkaan liittyvät vedonlyönnit täältä.

Erikoisvedot

Erikoisvetoja on monenlaisia muitakin. Kaikki sellaiset hieman epätavalliset ja erilaiset vedot, joita vedonvälittäjät ottavat valikoimiinsa on erikoisvetoja. Näihin kohteisiin kuuluvat siis erikoisvedot aina seuraavasta James Bondista seuraavan juhannuksen säähän ja tässä osiossa voit todellakin lyödä vetoa melkein mistä tahansa.

 

Pelivihjeet vedonlyönti pelimuodoittain

Tarjoamme lukijoillemme vedonlyöntineuvontaa päivittäin, eli siis annamme sinulle joka päivä ilmaisia ja asiantuntevia vedonlyöntiehdotuksia. Sivustollamme olevat vedonlyöntivinkit ovat peräisin urheiluvedonlyöjiltä, sekä asiantuntijoita, joilla on paljon asiantuntemusta vedonlyönnistä, erityisesti juuri urheiluvedonlyönnistä.

Seuraavassa on lueteltuna suosituimmat urheilulajit, joista annetaan vedonlyöntivinkkejä. Löydät myös kunkin urheilulajin asiaankuuluvat vinkit niiden omista osioista milloin tahansa.

Jääkiekko vihjeet

– NHL vihjeet

– KHL vihjeet

– Liiga vihjeet

-Jalkapallo vihjeet

– Valioliiga vihjeet

– Veikkausliiga vihjeet

– Mestarien Liiga 2023-2024

Muita vihjeitä:

– MLB vihjeet

– NFL vihjeet

– Tennis vihjeet

Tarjoamamme vinkit ovat hyvin perusteltuja ja perustuvat lajiin sovellettaviin faktoihin ja tietoihin. Tavoitteenamme on tarjota lukijoillemme parhaat mahdolliset, tosiasioihin perustuvat vinkit!

Pelivihjeet pitkäveto

Veikkauksen pitkäveto on edelleen yksi Suomen suosituimmista pelimuodoista, ellei jopa suosituin. Vain Lotto ja Keno näyttävät houkuttelevan Suomessa enemmän pelaajia. Sivuiltamme voit löytää pitkävetovihjeitä ja vinkkejä jokaiselle päivälle. Tästä osiosta löydät erilaisia, tavallisille pelaajille tarkoitettuja vedonlyöntisuosituksia.

Pelivihjeet vakio

Vakiovedot ovat edelleen yksi suosituimmista uhkapelimuodoista pitkävedon ohella. Vakiovedon tulosta on vaikea ennustaa, mutta oikein osuessaan voi voittopotti olla hyvin komea. Sivustoltamme löydät myös vakiovihjeet jokaisen viikon kierroksille. Vakiovihjeet-sivullamme löydät helposti ja nopeasti vakioveto-ehdotukset.

Pelivihjeet moniveto

Valitettavasti sivustollamme ei tällä hetkellä ole tarjolla Moniveto-vihjeitä. Monivetopelit ovat kuitenkin niitä pelejä, joita Veikkauksen kautta on kannattavinta pelata. Varsinkin jos sinulla on suuri pelikassa tai haluat voittaa suuria summia pienillä panoksilla.

Erikoiskohteet

Tavallisten vedonlyöntikohteiden ja pelien lisäksi vedonlyöntimarkkinoilla on tarjolla monipuolinen valikoima erikoisvetoja. Vedonlyöntiasiantuntijat etsivät sinulle näiden erikoisvedonlyöntikohteiden joukosta hyviä suosituksia, sellasia, joilla usein on erinomaiset kertoimet. Vinkkeihimme kuuluvat esimerkiksi maalintekijävedot, pisteet, jäähyt, sekä muut kiehtovat yksityiskohdat. Tältä sivulta löydät kaikki epätavalliset vedot ja vinkkimme niihin.

 

Ilmaiset pelivihjeet

Kauttamme saatavat vinkit ovat aina täysin ilmaiseksi kaikkien luettavissa vinkkiosastollamme. Verkossa on myös olemassa erilaisia premium-vinkkipalveluita, mutta nykyään on saatavilla runsaasti ilmaisia vinkkejä lukuisista eri lähteistä, jolloin niistä ei tarvitse maksaa. Tarjolla olevien vinkkien laatu kuitenkin vaihtelee kuitenkin huomattavasti ilmaisten sivustojen välillä. Vedonvälittäjien, sekä iltapäivälehtien tarjoamat vihjeet ovat olleet kaikista suosituimpia.

Olemme kuitenkin ylpeitä palvelustamme, sekä kauttamme vinkkejä antavista henkilöistä. Vinkeillämme ja suosituksillamme on pitkä historia ja niitä toimitetaan käyttöösi kattavasti useista eri urheilulajeista. Löydät kauttamme vinkkejä ja suositukai niin urheiluvedonlyöntiin, kuin erikoisemmista tapahtumista, kuten vaikkapa Euroviisuista vetoa lyömistä varten.

Päivittäiset vedonlyöntivinkkimme on aina suunnattu parhaimpiin online-vedonlyöntisivustoihin. Sivustot on valittu ja tarkastettu huolella, jotta voimme varmistaa niiden luotettavuuden. Suosittelemamme sivustot palvelevat erityisesti suomalaisia käyttäjiä, minkä lisäksi niillä on markkinoiden parhaat kertoimet ja bonustarjoukset. Listasimme myös markkinoiden uusimmat vedonvälittäjät. Löydät listauksen täältä.

Tarjoamme vedonlyöntivihjeitä jotka sisältävät vähintään kolme, internetissä toimivilta vedonvälittäjiltä poimittua, markkinoiden parhainta vedonlyöntikerrointa. Teemme siis vedonlyöntikertoimien vertailun puolestasi, jottei sinun tarvitsisi. Suosituksemme tarjoavat siis helpon pääsyn parhaimpiin internetissä saatavilla oleviin parhaisiin kertoimiin, minkä ansiosta voit saada suuremman voiton samasta vedosta.

 

Keskustele pelivihjeistä sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisesta mediasta voit löytää vedonlyöntivinkkejä myös erilaisista Facebookissa olevista, vedonlyöntiin liittyvistä ryhmistä. Ryhmiin pääsy voi olla rajoitettua, mutta jos päätät liittyä sellaiseen, pyyntösi todennäköisesti hyväksytään nopeasti.

Yleensä tällaisissa ryhmissä käsitellään erilaisia näkökulmia vedonlyöntiin liittyen, sekä yleisesti neuvoja vedonlyöntiin. Mahdollisesti myös spesifikoituja neuvoja ja vinkkejä esimerkiksi tietyistä otteluista tai tapahtumista jaetaan usein ahkerasti. Voit halutessasi myös lähettää omia vedonlyönti-ideoitasi ja osallistua vedonlyöntikeskusteluihin muiden käyttäjien kanssa.

 

Betsit

Laajimmassa merkityksessään betsit on yleisesti käytetty termi vedonlyönnille. Sana betsit on tehnyt paluun Twitterin ja esimerkiksi Suomipopin pöhinän ansiosta. Twitterissä #betsit-hashtagin avulla voit seurata niin yksityishenkilöiden omia vetoja, kuin eri vedonvälittäjien vinkkejä.

Sosiaalisen median tarjoamat vinkit ja “tiedot” ovat kuitenkin laadultaan erittäin vaihtelevia, eikä niitä pidä koskaan uskoa sokeasti. Google on yleensä tehokkain ja nopein paikka löytää parhaat vihjeet.

Kokeilemalla vinkkejä voit kuitenkin nopeasti ja helposti löytää erinomaisia lähteitä, sekä ammattilaisia, joita kannattaa seurata tarkemmin. Valitettavasti hashtagin alla on nykyään myös paljon turhia viestejä, mutta onneksi ärsyttävien käyttäjien estäminen Twitterissä on helppoa.

UKK. Usein kysytyt kysymykset
 • Mistä kaikista lajeista voin lyödä vetoa?

  Nykyään voit lyödä vetoa melkein mistä tahansa. Vedonlyönti ei siis rajoitu pelkästään urheiluun, vaan voit lyödä vetoa myös viihteestä, politiikasta, säästä ja muista aiheista. Vedonlyöntikohteiden lisäksi myös lyötyjen vetojen määrä kasvaa nopeasti.

 • Mitä tarkoitetaan viihdevedoilla?

  Viihdevedonlyönti on viihteellisten tapahtumien lopputulosten ennustamista. Se voi olla esimerkiksi viihdepalkintoa tai esityksen voittajaa koskeva veto. Katso kuinka paljon voitat, jos lyöt vetoa suosikkiohjelmistasi!

 • Ovatko pelivihjeet ilmaisia?

  Sivustollamme on täysin ilmainen, vedonlyöntivinkkejä koskeva osio. Laaja ja kokenut vinkkisivumme odottaa sinua tekemään oman vedonlyöntivalintasi suositustemme ja oman analyysisi perusteella!

 • Mistä löydän kohteet erilaisiin erikoiskohteisiin?

  Erikoiskohteet ja niiden kertoimet, sekä mahdolliset erikoistarjoukset löydät sivustoltamme, kuten myös tarjoukset vedonlyöntisivustojen kertoimista. Lista erilaisista kohteista on tutkimisen arvoinen, sillä se sisältää varsin paljon erilaisia, mahdollisesti sinua kiinnostavia kohteita. Esimerkiksi viihdevedot on oma osionsa, kuten myös poliittiset vedot. Löydät kategorioiden alta kaikki niihin liittyvät kohteet.