100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntisivustot, vedonlyontisivustot.tv

Parhaimmat vedonlyöntisivustot antavat asiakkailleen erilaisia bonuksia. Korkeammat kertoimet, laajempi kohdevalikoima, vedonlyöntibonuksia,, rekisteröitymättä pelaaminen, sekä live stream-pelit ovat vain muutamia ominaisuuksia, joita parhaat pelisivustot tarjoavat.

Vertailemme tällä sivustolla näiden keskeisten muuttujien vaikuttavuutta uuden vedonvälittäjän valintaan. Löydät varmasti tarpeisiisi nähden ihanteellisen vedonlyöntisivuston, kun yhdistät arviomme ja omat kriteerisi ja toiveesi!

 

Pelitilin avaaminen vedonlyöntisivustolle

Kaikki sivustollemme linkitetyt pelisivustot ovat turvallisia ja hyvämaineisia, emmekä koskaan sisällytä luetteloon petollisia tai vähänkään epäilyttäviä vedonlyöntisivustoja. Kaikilla vedonvälittäjillä on lisäksi asianmukainen pelilisenssi, joka takaa sen toiminnan säätelyn viranomaisten toimesta.

Yleisesti pelitilin avaaminen mille tahansa suosittelemallemme sivustolle on helppoa. Menet vain sivustolle ja painat avaa-tili tai rekisteröitymis-painiketta. Tämän jälkeen sinut ohjataan sivustolle,  jossa sinua pyydetään antamaan henkilökohtaiset tiedot pelitilin luomista varten. Täytettyäsi kaikki vaaditut yhteys-, sekä muut tiedot rekisteröintiä varten voit vahvistaa rekisteröitymisen.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä vahvistettava sähköpostiosoitteesi. Saat yleensä vahvistuslinkin muutaman minuutin kuluessa siitä, kun olet täyttänyt rekisteröitymistä varten vaaditut tiedot ja vahvistanut rekistertöitymisen. Avaa saamasi sähköpostiviesti ja napsautaviestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi vedonlyöntitilisi. Tämän jälkeen voit suorittaa ensimmäisen talletuksen pelitilillesi ja luottavaisin mielin aloittaa vedonlyömisen.

 

Kuinka määräytyy vedonlyöntisivustojen paremmuus?

Tottakai voi olla vaikeaa tunnistaa, mikä vedonvälittäjä on se oikeasti markkinoiden suosituin. Ihmisillä on erilaiset kriteerit palveluntarjoajia varten. Toiset haluavat erinomaiset ja runsaat bonukset, kun toiset taas haluavat saada mahdollisimman laajan valikoiman erilaisia pelejä. Monet pelaajat pitävät myös elintärkeänä, että vedonvälittäjät tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja mistä vetoa voi lyödä, kuten esimerkiksi mahdollisuuden lyödä vetoa myös vaikka politiikasta pelkän urheiluvedonlyönnin sijaan.

Toukokuussa järjestetyt jääkiekon MM-kisat olivat kevään 2022 yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista. Lähes jokaisella vedonvälittäjäsivustolla oli jaossa paljon rahaa tuohon suurtapahtumaan. Lisäksi tämän vuoden lopulla järjestettävät jalkapallon MM-kisat vaikuttavat merkittävästi vedonlyöntikohteiden valintaan.

Luotettavat ja turvalliset sivustot

Kaikki vedonlyöntipaikat, jotka ovat tarjolla sivustollamme, ovat turvallisia, sekä luotettavia. Uutiset ja erikoistarjoukset ovat oikeasti ajankohtaisia, sekä myös helposti ja nopeasti ymmärrettäviä, sekä mahdolliset voitot maksetaan pelaajille nopeasti. Lisäksi tarjolla olevista pelisivustoista monet ovat toimineet alalla parhaimmillaan jo vuosikymmeniä.

Jokainen pelisivusto on oma kokonaisuutensa

Vedonlyöntipalveluiden välillä on monia merkittäviä eroja ja tarjoukset sekä ehdot tarjouksille, sekä bonuksille muuttuvat jatkuvasti. Tämän vuoksi on parempi luoda useita pelitilejä, käyttäen muutamia eri sivustoja. Näin pääset käsiksi laajempaan pelivalikoimaan, sekä käsiksi parhaimpiin kertoimiin niitä tarjoavalla alustalla.

Kertoimien vertailu on helppoa, kun sinulla on tili usealla eri sivustoilla, sillä eri pelien ja tarjousten valikoima vaihtelee sivustoittain. Uudet vedonlyöjät voivat myös hyötyä erilaisista talletusbonuksista, joiden avulla heille tarjoutuu mahdollisuus saada pelitililleen lisää pelattavaa. Katso alta kaikki uudet vedonlyöntisivustot vuodelle 2024.

Huonot vai hyvät vedonlyöntisivustot?

Online-kasinopelejä tarjoavat vedonlyöntisivustot on yleensä rakennettu käytettävyys ja pelaajat mielessä pitäen. Tämä tarkoittaa siis vähintään seuraavaa:

 1. Sivustolla korkea palautusprosentti, sekä erinomaiset kertoimet
 2. Kattava valikoima suomalaisten suosikkikohteita ja pelejä
 3. Käyttöliittymä toimii moitteettomasti sekä pöytäkoneella, että mobiilisovelluksella tai sivustolla.
 4. Tarjolla täysin suomenkielinen nettisivusto, sekä myös asiantunteva ja suomenkielinen asiakaspalvelu
 5. Toimivat, nopeat ja helpot talletukset, sekä kotiutukset
 6. Bonuksia, sekä myös muita rahanarvoisia etuja
 7. Mahdollisuus tehdä live-vetoja, sekä seurata kohteita reaaliaikaisesti
 8. Verovapaat voitot, sekä EU- tai ETA-alueen pelilisenssi
 9. Palvelu tarjoaa valikoimissaan myös runsaasti muita pelejä

1. Vedonlyöntisivuston kertoimet, sekä palautusprosentti

Sivustojen tarjoamat kertoimet voidaan hyvin helposti muuntaa todennäköisyyksiksi. Esimerkkinä voidaan ottaa Lukko-Tappara-pelin kuvitteellisesti annetut kertoimet:

 • Lukko kotivoitto, jonka kerroin on 2.09
 • Tasapeli, jonka kerroin on 3.80
 • Tappara vierasvoitto, jonka kerroin on 3.30

Prosenttiosuus lasketaan jakamalla se 1 kertoimella, joka puolestaan on vedonlyöntiyhtiön ennuste kyseessä olevalle ottelulle.

 • Lukko kotivoitto, jonka kerroin on 2.09 – > 1/2.09 = 0,478 = 47,8%
 • Tasapeli, jonka kerroin on 3.80 -> 1/3.80 = 0.263 = 26,3%
 • Tappara vierasvoitto, jonka kerroin on 3.30 -> 1/3.30 = 30,3%

Kohteen palautusprosentti, sekä vedonlyöntisivuston kate

Takaisinmaksuprosentti on se osuus pelin kokonaisvoitosta, joka palautetaan takaisin pelaajille. Palautusprosentti voidaan helposti laskea välittömästi sivuston tarjoamien kertoimien avulla. Esimerkiksi perinteisissä 1X2-peleissä voidaan palautusprosentti laskea seuraavasti:

Palautusprosentti = (1/kotivoiton kerroin)*100 + (1/tasapelin kerroin)*100 + (1/vierasvoiton kerroin)*100

Tällöin esimerkiksi on Lukon ja Tapparan välisessä Liiga-ottelussa kerroin 2,09 Lukon hyväksi, sekä 3,8 tasapelin puolesta varsinaisen peliajan jälkeiselle peliajalle, sekä 3,3 Tapparan voiton puolesta millä tahansa jatkoajan minuutilla.

Kaikkien näiden tekijöiden summa antaa todennäköisyysprosentiksi 104,4 %. Luvusta voimme nähdä heti pelisivuston katteen, joka on tässä tapauksessa 104,4 % – 100 % eli 4,4 prosenttia. Tällöin siis lasketaan palautusprosentti vähentämällä marginaali 100 prosentista: 95.6 prosenttia yhteensä

Sivuston palautusprosentti on korkea, 95,53 prosenttia, joka osoittaa, että se on hyvä. Esimerkkisivuston palautusprosentit (ja siten myös kertoimet) ovat parhaita Liiga-peleissä. Palautusprosentit ja kertoimet vaihtelevat merkittävästi eri vedonlyöntisivustojen välillä, joten vertailemalla niitä voit pidemmällä aikavälillä hyötyä taloudellisesti merkittävästi!

Vedonlyöntisivustot ilmoittavat sivuston keskimääräisen palautusprosentin, mutta sivuston erilaiset toiminnot, kuten bonuskampanjat saattavat tehdä vedonlyönnistä vieläkin palkitsevampaa.

2. Pelivalikoima

Pelaajille valikoiman laajuus on myös hyvin tärkeää. Kuitenkin jotkut sivustot voivat erikoistua tiettyyn urheilulajiin tai tapahtumaan, kun puolestaan toiset sivustot saattavat pyrkiä tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman erilaisia pelejä.

Sivustojen joukossa on muutamia sellaisia toimijoita, jotka ovat selkeästi määritelleet itsensä pohjoismaisia pelaajia varten. Tällaiset sivustot tarjoavat yleensä paljon talviaktiviteetteihin, kuten jääkiekkoon tai hiihtoon liittyviä kohteita.

3. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä

Sivustolla pelaamista päätettäessä ovat sen selkeys ja saavutettavuus kaksi merkittävimpää tekijää. Vedonlyöntisivustojen grafiikat ja rakenne eroavat usein toisistaan, mutta jokaiselle sivustolle yksi tärkein kriteeri on helppokäyttöisyys, sekä sivuston selkeä yleisilme.

Modernit vedonvälittäjät ovat tuoneet kaikki selaimella toimivat pelit, sekä kohteet mobiilikäyttäjien ulottuville. Käytännössä siis jokaisella vedonlyöntisivustolla on oma mobiilisovelluksensa, jonka kautta voit tehdä kaiken saman, mitä tietokoneella.

 1. Suomenkielisyys ja suomenkielinen asiakaspalvelu

Kaikilla pelisivustoillamme on hyvä ja toimiva asiakaspalvelu, joista monet ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Lisäksi nykyään lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat myös suomenkielistä asiakaspalvelua.

Live-chat, puhelin ja sähköposti ovat kolme suosituinta tapaa olla yhteydessä asiakaspalveluun. Live-chatin avulla voit reaaliaikaisesti olla yhteydessä asiakaspalvelun henkilökuntaan pyytääksesi apua, ohjeita tai lisätietoja.

5. Nopeat ja helposti sujuvat talletukset sekä kotiutukset

Pelitalletuksen teko on helppoa kaikilla listaamillamme sivustoilla. Voit tehdä talletuksen käyttämällä suosittuja maksutapoja, kuten Visaa tai verkkopankkisiirtoa. Useimmilla sivustoilla hyväksyttyihin talletusvaihtoehtoihin kuuluvat myös erilaiset internet-lompakot, sekä PrePaid-maksutavat, kuten Paysafecard. Useimmat palveluihin tehdyt talletukset näkyvät pelitililläsi nopeasti.

Maksutavat voivat vaikuttaa noston kestoon ja joillain maksutavoilla nosto voi kestää hieman muita kauemmin. Nostot tulisi yleensä suorittaa samalla, alkuperäistä talletusta vastaavalla maksutavalla.

6. Vedonlyöntibonukset ja talletusbonukset

Kun ensimmäistä kertaa avaat tilin palveluun, saat vedonlyöntibonusten avulla lisää rahaa pelattavaksesi. Tarjolla on sekä erilaisia talletusbonuksia, että ilmaisia ja riskittömiä vetoja. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen bonusten lisäksi myös erilaisia etuja ja alennuksia. Kannattaa myös tutustua bonusten ehtoihin ja rajoituksiin, sillä niissä on eroja. Näin varmistat tarjousten sopivan sinun pelityyliisi ja budjettiisi.

7. Livelähetykset – suoratoisto-striimit

Nykyisin käytännössä kaikki vedonlyöntipalvelut tarjoavat live-vedonlyönti, josta on tullut yksi yleisimmistä vedonlyöntimuodoista. Monien sivustojen tarjontaan kuuluu myös suoria lähetyksiä erilaisista tapahtumista. Nykyään live-vedonlyönti on erittäin suosittua, ja suorat lähetykset lisäävät vedonlyönnin jännitystä.

Tarjolla on valtava määrä aktiviteetteja, kuten vaikkapa Euroopan parasta jalkapalloa, NBA-koripalloa, jääkiekkoa, snookeria, sekä muita urheilulajeja. Jotkut sivustot mahdollistavat jopa jääkiekon MM-kisojen katsomisen aivan ilmaiseksi, siis suorana lähetyksenä!

8. Verovapaat vedonlyöntisivustot sekä vedonlyöntisivustojen pelilisenssit

Rahapelivoittojen verokohtelu määräytyy sen maan tai alueen mukaan, jossa vedonlyöntisivustolla on toimilupa. Voitot ovat suomalaisille pelaajille verovapaita jos peliyhtiön kotipaikka on ETA-maassa. Monien sivustojen kotipaikka on Malta, joten suomalaiset uhkapelaajat voivat nauttia täydellisestä verovapaudesta Maltalle rekisteröityjen sivustojen kautta saamistaan voitoista.

Jos kuitenkin teet noston sellaisen pelisivuston kautta, joka ei ole rekisteröity ETA-maassa, peritään näistä voitoista veroa. Kaikki tehdyt nostot eivät ole verotettavaa, vaan veronalaiseksi tuloksi lasketaan talletusten ja nostojen välinen erotus.

9. Muu pelivalikoima

Lähes jokainen peliyritys tarjoaa urheiluvedonlyönnin lisäksi kasinon, live-kasinon, bingon ja pokerin, sekä muita pelejä. Pelaajan kannalta on loistava asia saada kaikki saman peliyhtiön sivuilta, sillä useat ovat kiinnostuneita vedonlyönnin lisäksi myös muista peleistä.

 

Rahasiirrot vedonlyöntisivustoilla

Vedonlyöntisivustot pyrkivät tekemään online-rahansiirroista käyttäjilleen mahdollisimman yksinkertaisia ja nopeita. Maksuvaihtoehdot ja nopeat siirrot pelitileille, sekä voittoja kotiuttaessa ovat tärkeitä ominaisuuksia asiakkaille, jonka vuoksi myös sivustot kiinnittävät niihin paljon huomiota.

Turvallisuussyistä useimpien sivustojen kautta tehtävät nostot on suoritettava samalla maksutavalla kuin millä alunperin sivustolle tehty talletuskin. Voittojen nostoajat riippuvat valitsemastasi vaihtoehdosta, mutta yleisesti ne vaihtelevat muutamista minuuteista useisiin päiviin. Trustlyn käyttö on yleensä nopein ja yksinkertaisin tapa nostaa rahaa, sillä se on suoraan yhteydessä verkkopankkiin.

 

Rekisteröintivapaat pelisivustot

Vedonlyöntialan viimeisin kehitysaskel on vedonlyönti ilman rekisteröitymistä. Toiminto mahdollistaa pelaajien helpon vedonlyönnin, eikä pelaajien tarvitse enää luoda tiliä tai käydä erikseen läpi vaativaa rekisteröintiprosessia. Miten tämä voi olla mahdollista?

Vedonlyöntisivustot, jotka eivät vaadi rekisteröitymistä ovat suoraan yhteydessä verkkopankkiin ja niiden tarjoamaan vahvaan tunnistautumiseen. Useat sivustot tarjoavat tätä mahdollisuutta, joka helpottaa huomattavasti pelaamisen aloittamista. Tili luodaan käyttämällä verkkopankkitunnuksia ja kirjautumalla sisään niiden avulla. Myös talletukset pelitilille voidaan tehdä suoraan pankin verkkosivujen kautta.

Mitä hyötyä pelaamisesta on ilman rekisteröintiä?

Vedonlyönnillä ilman sivustolle rekisteröitymistä on monia etuja. Merkittävin etu tällä on mahdollisuus pelata välittömästii. Tämä johtuu siitä, että sinun siis ei tarvitse suorittaa tunnistautumisprosessia uudelleen. Sivustot siis eivät enää vaadi sinua toimittamaan henkilökohtaisia asiakirjoja, jotta voisit lyödä vetoa. Palvelu varmistaa henkilöllisyytesi nopeasti ja turvallisesti verkkopankkitunnistautumisen avulla.

Ilman rekisteröintiä toimivat pelisivustot keräävät henkilötietoja vain silloin, kun annat niitä heille. Tämä tarkoittaa sitä että ärsyttävien sähköposti- tai tekstiviestien sijaan saat tietoa vain suosikkiurheilulajeistasi. Käytettävissäsi on jo useita rekisteröitymisvapaita vedonlyöntisivustoja.

+ Pääset pelaamaan on nopeammin

+ Nopeammat talletukset, sekä kotiutukset

+ Ei turhaa dokumenttien lähettelyä

+ Ei turhia rekisteröintiprosesseja

+ Ei turha markkinointiviestejä

Ulkomaiset vedonlyntisivustot vs. Veikkaus

Suomen Valtiolla on rahapelimonopoli ja Veikkaus on ainoa organisaatio, jolla on lain mukaan mahdollisuus harjoittaa rahapelitoimintaa. Tästä huolimatta muissa maissa toimivia, ulkomaisia, internetissä toimivia peliyhtiöitä ei ole kielletty tarjoamasta erilaisia pelejä suomalaisille nettipelaajille. Internet on tuonut suomalaisten pelaajien ulottuville suuren määrän erilaisia, suuria ja kansainvälisiä vedonlyöntisivustoja. Vedonlyöntisivustojen joukkoon kuuluu niin pelkkää urheiluvedonlyöntiä tarjoavia sivustoja, kuin sellaisia, jotka tarjoavat lisäksi myös monia rahalla pelattavia kasinopelejä, sekä muita netissä pelattavia rahapelejä.

Käytännössä Veikkauksen pelien palautusprosentti jää usein paljon muita pelisivustoja alhaisemmaksi, jonka vuoksi voittokertoimet ovat huonompia. Toki osittain tämä johtuu lainsäädännöllisistä rajoituksista, mutta silti ulkomaiset pelifirmat tarjoavat usein veikkausta huomattavasti paremmat voittokertoimet. Veikkaus on viime aikoina joutunut arvostelun kohteeksi mainostamisen ja fyysisten peliautomaattien vuoksi.

ULKOMAISET SIVUSTOT VS.KOTIMAINEN VEIKKAUS

+ 100% luotettavia + 100% luotettava + Helppoa pelata + Helppoa pelata+ Vedonlyöntibonuksia – Ei bonuksia+ Paremmat palautusprosentit – Huono palautusprosentti+ Neteller– / Skrill-talletus – Heikosti talletusvaihtoehtoja- Ei esim. vakioveikkausta + Voittajaveto, vakio, moniveto!- Tulosvetojen kiinteät kertoimet + Tulosvedon vaihtuvat kertoimet (DONT TOUCH)

 

Vedonlyöntipörssit – Mikä on vetopörssi?

Matchbook, sekä Betfair ovat kaksi suosituinta vedonlyöntipörssiä. Näiden sivustojen avulla sinulla on mahdollisuus kilpailla muita pelaajia vastaan, jonka ansiosta vedonlyönnistä tulee vielä paljon mielenkiintoisempaa.

Yksinkertaisin tapa oppia miten vedonlyöntipörssit toimivat, on pelata niiden verkkosivustoilla. Näin saat kokemusta ja tuntumaa palveluihin. Jos aihe ei ole sinulle entuudestaan tuttu, kannattaa katsoa tämä video.