100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Parhaat pelipaikat vuoden 2024 jalkapallon MM-kisoille

Jalkapallon World Cup vedonlyönti on jälleen alkamaisillaan; iltojen alkaessa pimenemään siirrymme nopeasti kohti jalkapallon MM-kisoja, tuota vedonlyöjien suosikkitapahtumaa. 

fifa world cup

Parhaat vedonlyöntisivustot 2024

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.8/5
100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
3
4.5/5
Tervetuliaisbonus: riskittömässä vedossa on 20 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
5
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.8/5
100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
10
4.5/5
100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
Lataa lisää

Useat vedonlyöntisivustot odottavatkin malttamattomina että pystyvät jälleen tarjoamaan parhaita etuja futisvedonlyöjille. Vedonlyönti jalkapallon vuoden 2024 MM-kisoista tuleekin olemaan jälleen mielenkiintoista - tarjolla on paljon huikeita etuja josta vedonlyöjän kannattaakin ottaa kaikki ilo irti.

Miten pelata vuoden 2024 MM-kisoissa?

Jalkapallon world cup vedonlyönti tulee varmasti olemaan esillä monen jalkapallofanin aktiviteettilistalla tänä syksynä. Suosituin yksittäinen kohde on varmastikin finaali; World Cup finaalikertoimet tulevat varmasti olemaan auki monen ruudulla, mutta futisfanit tulevat varmasti lyömään vetoja myös muihin otteluihin: yksi veikkaa omaa suosikkitiimiä, toinen taas pyrkii veikkaamaan aikaisemman menestyksen perusteella luottaen kylmään matematiikkaan. Vetotyypeistä tarjolla on esimerkiksi 1x2 vetoja (voittajan veikkaus tai tasapeli), maalintekijäveikkausta, over/under -vetoja tai draw no bet-vetoja (jolloin panos maksetaan takaisin tasapelin sattuessa kohdalle) sekä paljon muuta.

Miten lyödä vetoa riippuu pitkälti omasta pelityylistäsi - luotitpa sitten fiilikseen tai matematiikkaan, parhaat kertoimet pitävät huolen siitä, että onnistuessasi veikkaamaan oikein onnistut parhaiten!

Suomen Top 5 MM-vedonlyöntisivustoa

Kun kyseessä on online-vedonlyönti ja vedonlyönti vuoden 2024 MM-kisoista, meille on ensiarvoisen tärkeää että vedonlyöntisivustot ovat luotettavia ja turvallisia, niillä on tarjota vedonlyöjälle kunnon bonukset ja ennen kaikkea se, että vetoa pystyy lyömään otteluun kuin otteluun.

Siinä missä World Cup finaalikertoimet on varmasti monelle se mikä määrää missä pelata, kannattaa myös ehdottomasti tarkastaa aiempien vaiheiden kertoimet. Liistaamamme sivut tarjoavat muun muassa seuraavaa:

 • Kertoimet Lohko A
 • Kertoimet Lohko B
 • Kertoimet Lohko C
 • Kertoimet Lohko D
 • Kertoimet Lohko E
 • Kertoimet Lohko F
 • Kertoimet Lohko G
 • Kertoimet Lohko H

Tämän lisäksi tarjolla on luonnollisesti kertoimet lohkovaiheen jälkeisiin pudotuspeleihin, pronssipeliin, erikoiskohteisiin ja tottakai myös siihen itse finaaliin.

Jalkapallon vedonlyönninvälittäjä nro #1: UberLucky

Ykkössijalla listallamme on UberLucky. Sivusto tarjoaa kertoimet kaikkiin kisojen vaiheisiiin, kuten vaikkapa MM-kisojen lohkoihin ja tietysti myös ne kaikkien himoitsemat World Cup finaalikertoimet. Talletukset onnistuvat vaikkapa niin pankkitilillä, kortilla kuin kryptovaluutoillakin. Huikeat world cup 2024-tarjoukset, muut bonukset ja lukuisat kertoimet peleihin; lyö vetoa ja ehkä sinäkin olet pian uberonnekas!

#2 vedonvälittäjä jalkapallovedonlyöntiin: FansBet

FansBet on futisfaneille loistava vedonlyöntisivusto, sillä sen kertoimet kattavat pelin kuin pelin ja vetovaihtoehtoja on tarjolla mittava määrä. Kun tähän kombinaatioon lisää vielä mojovat World Cup 2024 vedonlyöntitarjoukset, FansBetin World Cup kertoimet pääsevät suorastaan oikeuksiinsa. FansBet on mielestämme ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sivusto, jota ei todellakaan kannata missata!

Jalkapallon vedonlyönninvälittäjä nro #3: Sportaza

Sportaza tarjoaa loistavat World Cup finaalikertoimet sekä kertoimet kaikkiin lohkoihin. Sivusto tarjoaa huikean tervetulobonuksen eikä muutkaan tarjoukset jätä yhtään toivomisen varaa. Sivusto on tarjolla suomeksi ja pelaamaan pääsee vaikka heti verkkopankkitunnuksilla. Tarjolla on kolmanneksi parhaat world cup 2024 vedonlyöntitarjoukset; laita siis betsihousut jalkaan ja suuntaa ne jalassa Sportazalle!

#4 vedonvälittäjä jalkapallovedonlyöntiin: STS Bet

STS Bet on monen vedonlyöjän suosikkisivusto, sillä sivusto tarjoaa niin livevedot kuin tavallisenkin vedonlyönnin huikeilla kohteilla. Tarjolla on tuttuun tyyliin myös World Cup vedonlyönti ja STS Bet tarjoaa kylkeen erittäin kovat World Cup 2024 vedonlyöntitarjoukset. Futispelien ohessa pääsee myös kokeilemaan onneaan kasinolla, minne sivusto tarjoaakin erinomaiset tarjoukset. Etsitkö elämyksiä? Aloita online-vedonlyönti STS Betillä!

#5 vedonvälittäjä jalkapallovedonlyöntiin: BetTarget

BetTarget tarjoaa loistavan valikoiman eri vetokohteita ja tottakai tarjolla on myös World Cup vedonlyönti, mitä vauhdittavat loistavat World Cup 2024 vedonlyöntitarjoukset. Voitot tällä Maltalla lisensoidulla sivustolla ovat verottomia, joten kannatitpa mitä joukkuetta tahansa, tsekkaa BetTargetin bonukset ja lyö vetoa omiesi puolesta - sivu tarjoaa ainakin loistavan vastineen talletuksellesi!

Osallistuuko Suomi turnaukseen?

Suomi ei valitettavasti osallistu vuoden 2024 jalkapallon MM-kisoihin, mutta onneksi Pohjoismaalaista väriä kisoissa on edustamassa Tanska. 32 joukkueen listalla on toki muitakin eurooppalaisjoukkueita, joten eurooppalaiset ovat liikkeellä turnauksessa vahvasti edustettuina. Toivottavasti Suomi tullaan kuitenkin näkemään seuraavissa kisoissa - onhan Huuhkajat viime vuosina olleet aivan mahtavassa nousussa. Mikäli tämä momentumi saadaan pidettyä päällä, emme näe syytä miksi Suomellekin ei vielä tarjoutuisi mahdollisuus lohkopaikkaan tulevaisuudessa!

Missä ottelut järjestetään?

Ottelut järjestetään tänä vuonna Qatarissa, Arabian niemimaan kaakkoisosassa 20. marraskuuta - 18. joulukuuta 2024. Talvikisat jalkapallon MM-turnauksessa on jokseenkin harvinaisia, mutta koska Qatarin polttavan kuumat kesähelteet koettiin terveysriskiksi, näkivät kisanjärjestäjät järkevimmäksi vaihtoehdoksi järjestää kisat syystalvella. Pelipaikkoina toimivat seuraavat kaupungit ja stadionit:

 • Doha (Al Thumaman stadion ja Stadium 974)
 • Al Wakra (Ahmad ibn Alin stadion ja Al-Janoubin stadion)
 • Al Rayyan (Khalifan kansainvälinen stadion, Ahmad ibn Alin stadion & Kampusalueen stadion)
 • Al-Khawr (Al-Baitin stadion)
 • Lusail (Lusailin stadion)

Voittavat vedot vuoden 2024 MM-kisoihin

Meillä ei tietenkään ole kristallipalloa, mutta joitakin veikkauksia voimme toki maajoukkueiden rankingin suhteen esittää. Kun puheenaiheena on World Cup -vedonlyönti, toimituksemme mielipiteet jakautuvat kuitenkin melkoisesti. Olemme kuitenkin yksimielisiä siitä, kenellä on mielestämme parhaat mahdollisuudet voittoihin kun tarkoitus on lyödä vetoa voittajasta: maat kuten Espanja, Saksa, Ranska ja Brasilia ovat mielestämme vahvoilla tämän vuoden kisoissa. Tietysti Englannin ja Argentiinan kaltaiset maat kykenevät pistämään edellämainituille maille kampoihin, joten onkin mielenkiintoista nähdä kuinka World Cup kertoimet asettuvat edellä mainituille joukkueille.

Kuka on vuoden 2024 MM-kisojen paras maalintekijä?

Kuten mainittua, tähän ei ole varmasti kenelläkään tarkkaa vastausta ennen kisojen varsinaista päättymistä. World Cup kertoimet kuitenkin tulevat todennäköisesti suosimaan Ranskan kaltaisia joukkueita, joista löytyy supertähtiä kuten Kylian Mbappe ja Paul Pogba. Braisilian joukkueen Coutinho tulee todennäköisesti löytämään joukkueensa sisältä nuorempia Vinicius Jr:n tapaisia kirittäjiä, joten kamppailua ei tulla käymään pelkästään joukkueiden välilllä, vaan myös niiden sisällä. Argentiinan Lionel Messi alkaa olla jo uransa loppupuolella, mutta mittavan uran ja palkintoja napannut Messi voi näyttää kyntensä - innolla seuraammekin miltä World Cup 2024 kertoimet näyttävät hänen osaltaan.

Parhaat lohkot, joihin kannattaa lyödä vetoa MM-kisoissa

Kiperiä pelejä tullaan varmasti näkemään - Lohko C kertoimet tulevat varmasti olemaan monella mielessä, kun timanttisia mittelöitä tullaan käymään latinalaisen Amerikan Argentiinan ja Meksikon välillä.

Lohko F kertoimet tarjoavat taas osaltaan jännitystä sen osalta kun tarkastellaan pystyykö Belgian punaiset paholaiset dominoimaan pelejä kuten aikaisemmissa arvokisoissa on monesti nähty.

Lohko B kertoimet tulevat varmasti taas heijastamaan niitä jännityksen täyteisiä hetkiä kun britteinsaarten maat Englanti ja Wales asettuvat pelaamaan vastakkain. Pystyykö Englanti viemään odotetusti pikkuveljensä, vai näemmekö nurmikolla yllätyksiä Walesin osalta?

Kenties mielenkiintoisimmat ja tiukimmat otteluparit löytyvät kuitenkin Lohko E:stä - Lohko E kertoimet tulevat varmasti näyttämään mielenkiintoisilta kun vastakkain asettuvat esimerkiksi eurooppalaisen jalkapalloilun suurmaat Espanja ja Saksa.

Arvokisoissa joukkueen menestystä pystyvät kuitenkaan harvemmin määrittämään yksilösuoritukset. Miltä näyttääkään Lohko A kertoimet, kun vastakkain asettuvat Ranskan tähtijoukkue ja pohjoismaiset ystävämme Tanskasta. Päätyykö ottelut Ranskan suvereeniin dominanssiin, vai pystyykö Tanska viemään voiton?

Näihin kysymyksiin etsimme itsekin vastauksia - listamme vedonlyöntisivujen loistavat World Cup kertoimet ja tarjoukset tarjoavat jalkapallofaneille monta lisäsyytä seurata pelejä ja lyödä vetoa voittajasta.

Pelaajien parhaat tarjoukset MM-kisoihin

Vedonlyönti vuoden 2024 MM-kisoista ei ole koskaan ollut näin helppoa ja palkitsevaa, sillä listaamamme sivustot tarjoavat vedonlyöntiyleisölle ne parhaat kertoimet ja tarjoukset. Sivustoilta löytyy niin ilmaisvetoja, talletusbonuksia kuin myös erilaisia kilpailuita.

Olitpa sitten live-vedonlyöjä tai madon nappaava aikainen lintu, voit olla varma että pelaamalla listaamillamme sivustoilla saat kaiken irti World Cup vedonlyönti -kokemuksestasi.

Kannattaakin siis tarkastaa listamme sivustojen kertoimet ja käydä läpi sinulle tarjolla olevat tarjoukset sekä lyödä vetoa voittajasta - tai vaihtoehtoisesti asettaa veto vaikkapa parhaasta maalintekijästä.

Tarjouksia löytyy kattavasti niin live- kuin pre-match vedonlyöntiin, ja vaikka jalkapallon kuninkuuskisoissa on vain yksi voittaja, sinä voit voittaa näiden arvokisojen jokaisen ottelun yhteydessä - kiitos online-vedonlyönti -sivustojen.

World Cup 2024 - vedonlyöntitarjoukset ovat myös käytettävissäsi mobiililaitteellasi ja voitkin lyödä vetoa suosikkijoukkueidesi puolesta helposti Android tai iOS-laitteillasi. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin lyödä vetoa voittajasta vaikkapa pitkän junamatkan aikana ja poistua junasta voittajan elkein? Niinpä, Vedonlyönti vuoden 2024 MM-kisoista kannattaa myös mobiilissa kun apunasi on parhaat World Cup 2024 -vedonlyöntitarjoukset.

Miten lyödä vetoa MM-kisojen pudotuspeleistä

Kenties jännittävimmät World Cup vedonlyönti -hetket koetaan pudotuspelivaiheessa kun lohkovaiheessa on karsittu jyvät akanoista. 32 joukkueen määrä on nyt puolitettu 16 parhaaseen, jotka kisaavat monivaiheisissa pudotuspeleissä aivan finaaliin saakka. Eri lohkojen voittajat ja kakkossijoittujat taistelevat toisiaan vastaan finaalipaikka silmissään neljännesvälierissä, minkä jälkeen näiden pelien voittajat suuntaavat puolivärierien kautta semifinaaleihin ja näistä parhaiten sijoittuneet joko pronssiotteluun tai sinne kaikkein pyhimpään, eli finaaliin.

Vedonlyönti vuoden 2024 MM-kisoista tulee olemaan jokaisessa pudotuspelivaiheessa täynnä adrenaliinia ja kertoimet tulevat myöskin kuvastamaan jokaisen vaiheen kulkua ja joukkueen menestystä. Ilmassa on aitoa urheilujuhlan tuntua ja kun pelaajalla on valittavana ne parhaat bonukset ja kertoimet, ei ole ihmekään miksi futisfanit rakastavat lyödä vetoa pudotuspeleissä kannattamiensa joukkueiden puolesta. Käänteentekevin vaihe on lienee semifinaaleissa missä voitonnälkä on joukkueilla kovimmillaan ja kelkka voikin kääntyä mihin tahansa suuntaan.

Jännittävää on myös se, vaikuttavatko pudotuspelien pelipaikat millään tapaa itse pudotuspelien kulkuun. Neljännesvälieräpelit pelataan kaikilla kisoihin osallistuvilla stadioneilla, mutta joukkueiden harvetessa kohti finaalia pelejä tullaan näkemään vain osassa stadioneita. Itse finaalipeli tullaan pelaamaan Lusailissa Lusailin stadionilla 20 kilometriä Dohan keskustasta.

Pudotuspelien dynamiikka tulee tarjoamaan vauhtia ja jännitystä World Cup vedonlyönti -faneille koska tässä vaiheessa panokset ovat suurimmillaan. Kun voitonnälkä kasvaa niin joukkueilla ja niiden pelaajilla, tulemme varmasti näkemään mielenkiintoisia käänteentekeviä hetkiä. Kenen kantti kestää ja ketkä tulee raivaamaan tiensä finaaliin? World Cup kertoimet tekevät tästä vielä entistäkin jännittävämpää!

Live-vedonlyönti vuoden 2024 MM-kisoista

Live-vedonlyönti kasvattaa koko ajan suosiotaan, eikä ihme sillä tarjottavat kertoimet vaihtelevat pelin mukaan ja monella sivustolla livepuolella on tarjolla toinen toistaan jännittävämpiä, ehkä hieman erikoisempiakin vetoja. Me rakastamme live-vedonlyöntiä, sillä sen avulla on mahdollista voittaa riihikuivaa käteistä peliä pelin pauhatessa taustalla. Vaikka siis et pääsisikään itse stadionille katsomaan peliä, live-vedonlyönnin avulla pelaajan on mahdollista päästä kisahuumaan aivan toden teolla. Lisämausteensa tähän tuovat World Cup 2024 -vedonlyöntitarjoukset, joita on myös tarjolla live-vedonlyöntiin. Jos et ole siis vielä kokeillut live-vedonlyöntiä, mikset nappaisi parhaat bonukset matkaan ja kokeilisi? Olemme varmoja, että livenä vedonlyönti vuoden 2024 MM-kisoista tulee lisäämään seuraamiesi otteluiden jännitystä entisestään.

Maksutavat MM-vedonlyönnissä

Tarjolla olevat maksutavat vedonlyöntisivustoilla vaihtelevat hieman, mutta useimmiten listaamamme sivut tarjoavat pelaajilleen nopeat talletukset suoraan suomalaisesta verkkopankista, yleisimmillä pankikorteilla, e-lompakoista kuten esimerkiksi Skrill ja Neteller. Joillakin vedonlyöntisivuilla on tarjolla myöskin kryptovaluuttoja, mikä onkin uusinta uutta vedonlyöntisivustojen maailmassa.

Listaamillamme sivustoilla sekä talletukset että nostot liikkuvat sujuvasti ilman turhia viiveitä. Maksutapojen välillä on kuitenkin eroja, joten pelaajan kannattaakin tarkastaa ensin mahdolliset minimi- ja maksimirajat sekä käsittelyajat ennen talletusten ja nostojen tekoa. Esimerkiksi nostoja tehdessä nopeimpia menetelmiä ovat e-lompakot, kun taas tallettaessa suurempia eroja ei eri menetelmien välillä esiinny. Monet sivustot tarjoavat pelaajilleen myös mahdollisuuden asettaa itselleen talletusrajoja - muistathan siis myös vastuullisen pelaamisen merkityksen.

UKK. Usein kysytyt kysymykset