100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Parhaat Euroviisut vedonlyöntisivustot Suomessa

Euroviisut ovat joka keväinen tapahtuma, jota seurataan suurella jännityksellä myös Suomessa. Tuskin on tomu ennättänyt laskeutua Käärijän viimevuotisesta hopeasijasta, kun katseet on jo käännetty Windows95maniin ja vuoden 2024 kisoihin.

Sisällysluettelo

Sijoitus Vedonlyöntisivusto Rating Bonus Lunasta bonus
1
4.8/5
Bonus: Tervetulobonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
2
4.5/5
150 % Tervetulobonus jopa 100 € asti
PelaaLue arvostelu
3
4.8/5
Bonus: Tervetuliaisbonus jopa 200 €
PelaaLue arvostelu
4
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti tai 25 euron ilmaisvedon
PelaaLue arvostelu
5
4.8/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
6
4.5/5
Bonus: 100 % Tervetuliaisbonuksen aina 100€ asti
PelaaLue arvostelu
7
4.5/5
Bonus: 100 % bonus 600 € saakka
PelaaLue arvostelu
8
4.5/5
Bonus: 100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
9
4.5/5
Bonus: 100 % talletusbonus 200 € asti
PelaaLue arvostelu
Lataa lisää

Missä ja milloin Euroviisut järjestetään?

Vuoden 2024 Euroviisut järjestetään Malmössä, Ruotsissa. Viime vuonna voiton nappasi Ruotsin Loreen (aivan Käärijän nenän edestä), joten Ruotsi sai sääntöjen mukaan kisat järjestettäväkseen. Tapahtumapaikkana on Malmö Arena, johon mahtuu yli 15 000 katsojaa. Ensimmäinen ja toinen semifinaali käydään 7-9. toukokuuta, ja finaali järjestetään 11. toukokuuta. Tämän vuoden Euroviisut ovat järjestyksessään jo 68. ja Ruotsissa kisat järjestetään nyt seitsemättä kertaa.

Suomen tilastot Euroviisuissa

Suomen menestys on perinteisesti ollut Euroviisuissa surkeaa katseltavaa, ainakin jos menestystä verrataan esimerkiksi naapurimaa Ruotsiin. Viimein vuonna 2006 Lordi muutti tilannetta kertaheitolla melkoisesti voittamalla tapahtuman. Myös Käärijän hopeasija vuonna 2023 nosti Suomen osakkeita tässä kisassa.

Suomi sai vuoden 2006 voiton myötä kisat järjestettäväkseen vuonna 2007 ja moni muistaa sen vuoden tapahtuman vielä kuin eilisen. Monet suomalaiset artistit ovat saaneet valtavasti huomiota ainakin kotimaan mediassa voitettuaan Suomen karsinnat ja edustaessaan maatamme tässä valtavasti TV-katsojia keräävässä kisassa.

Suomen tilastot Euroviisuissa:

Kisoihin osallistuminen

56 kertaa

Ensimmäinen osallistuminen

1961

Paras menestys

Voitto (2006), toinen (2023)

Eniten pisteitä

526 (vuosi 2023)

Huomiota herättäneet esiintyjät

Lordi, Käärijä, Kirka, CatCat, Pertti Kurikan Nimipäivät

Järjestänyt kisat

2007

Jäänyt viimeiseksi

11 kertaa

Huonoin pistemäärä

0

Kuka edustaa Suomea vuonna 2024?

Suomea edustaa vuoden 2024 Eurovision laulukisassa Windows95man kappaleella ”No Rules!”. Valinta on herättänyt laajaa huomiota kotimaan mediassa monestakin syystä. On esimerkiksi selvitetty sitä, voiko hän esiintyä tuolla Windows95-nimellä kisoissa, voiko Windowsin logo näkyä esiintymisessä ja haluaako artisti itse esiintyä kisoissa. Moni on myös kommentoinut Suomen valinneen tämän vuoden esiintyjän huumorimielessä.

Windows95man tunnetaan joka tapauksessa rohkeasta ja ennakkoluulottomasta esiintymisestä. "No Rules!" on energinen ja tarttuva kappale, joka yhdistää elektronisen musiikin elementtejä perinteisempiin sävelmiin. Fanit ja kriitikot odottavat innolla, miten tämä ainutlaatuinen yhdistelmä toimii Euroopan suurimmassa musiikkikilpailussa, mutta ennakkopovailussa suurta menestystä ei ole luvassa.

Miten lyödä vetoa Euroviisuissa netissä Suomessa

Netti tarjoaa suomalaisille veikkaajille parhaat mahdollisuudet osallistua Euroviisujen vedonlyöntiin. Netissä on normaalia korkeammat kertoimet ja myös kohteissa on mistä valita. Seuraavien ohjeiden avulla kuka tahansa täysi-ikäinen voi asettaa vetoja Eurovision-laulukilpailussa:

 • Valitse vedonvälittäjä
  vaihe 1

  Etsi luotettava ja turvallinen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa kohteita Euroviisuihin. Huomioi Euroviisut vedonlyönti kertoimet ja vertaile bonustarjouksia löytääksesi parhaan vaihtoehdon. Bonusten avulla uudet pelaajat voivat päästä lyömään vetoa jopa ilmaiseksi. Veikkaus Euroviisut kertoimet on hyvä vertailla muiden sivustojen kanssa.

 • Rekisteröidy ja talleta
  vaihe 2

  Luo tili valitsemallesi vedonlyöntisivustolle joko syöttämällä omat tiedot sivustolle tai liittymällä kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla. Talleta sivustolle rahaa, jotta voit asettaa vedon Euroviisuissa ja muista hyödyntää talletuksen yhteydessä uudelle pelaajalla tarjolla olevat bonukset.

 • Tutki ja vertaile
  vaihe 3

  Ennen vetojen asettamista, tutustu Euroviisujen osallistujiin, kappaleisiin ja siihen, ketkä ovat Euroviisu suosikit tänä vuonna. Hyödynnä tilastoja, aiempien vuosien tuloksia ja asiantuntijoiden arvioita. Viime vuosina voittajat ovat olleet myös ennakkoarvailuissa korkealla.

 • Aseta veto
  vaihe 4

  Kun olet valinnut esiintyjän ja maan, jonka puolesta haluat lyödä vetoa, aseta panoksesi parilla klikkauksella. Tämän jälkeen voit vain toivoa parasta, että veto osuu kohdilleen.

Euroviisujen vedonlyöntiin osallistuminen on siis tehty helpoksi netissä. Voittamisen todennäköisyyksiään kannattaa kuitenkin kohentaa tutustumalla ei maiden osallistujiin ja ennakkospekulaatioon.

Suosituimmat Euroviisut-kohteet Suomessa

Eurovision Finland, vedonlyontisivustot.tv

Euroviisuissa kyse on voittamisesta, ja suurimman huomion vedonlyönnissäkin saa voittajaveto. Voittajavedossa pitää ennustaa vain se, kuka kuittaa finaalin voiton ja kerää eniten pisteitä. Voittajavedon lisäksi Euroviisut tarjoavat kuitenkin muitakin mielenkiintoisia kohteita, joiden kertoimet voivat myös olla houkuttelevammat.

Ennen finaalia on jo kohteita tarjolla, sillä vetoa voi asettaa siitä, mikä maa voittaa semifinaalit ja pääsee osallistumaan finaaliin. Finaalissa voi vetoa lyödä myös pisteistä, eli kuinka monta pistettä tietty maa saa tapahtumassa. Nykyisin voi myös lyödä vetoa siitä, saako tietty maa enemmän pisteitä asiantuntijaraadilta vai yleisöltä.

Suosittuja kohteita ovat myös top3-, top5- ja top10-vedot, joissa veikataan, sijoittuuko maa podium-sijoille, kärkiviisikkoon tai kymmenen parhaimman joukkoon. Tämä on hyvä tapa vähentää hieman riskiä, sillä usein ennakkosuosikit menestyvät kyllä hyvin, vaikkeivat kisoja voittaisikaan. Vetoa pääsee lyömään myös alueellisesti esimerkiksi Pohjoismaissa. Tällöin voi lyödä vetoa siitä, mikä maa saa Pohjoismailta eniten pisteitä. Onnistunut Euroviisut vedonlyönti ottaa aina huomioon sen, että naapurimaat antavat perinteisesti paljon pisteitä toisilleen.

Head-to-head-vedoissa on kyse kahden maan välisestä kisasta. Eli menestyykö esimerkiksi Suomi korkeammalle kuin Ruotsi. Lisäksi joillakin sivustoilla voi olla näiden lisäksi myös muita erikoisvetoja, kuten mikä maa jää viimeiseksi tai ei saa yhtään pistettä.

Euroviisut voittajat vuosien varrella

Edellisten vuosien voittajien tarkastelu voi auttaa ennustamaan tämän vuoden voittajaa. Kaikki kappaleet ovat kuunneltavissa myös netissä, jos haluaa päästä Euroviisu-tunnelmaan ennen kisojen alkua. Seuraavassa lyhyt lista viime vuosien voittajista.

 • 2013 - Tanska: Emmelie de Forest voitti Euroviisut kappaleellaan "Only Teardrops". Kappale oli mielenkiintoinen yhdistelmä transsimaista laulua ja voimakasta rumpurytmiä. Kappale sai varmasti pisteitä myös rauhan sanoman vuoksi.
 • 2014 - Itävalta: Drag Queen hahmo Conchita Wurst järisytti eurooppalaisia musiikin ystäviä ja sai monet varmasti hieraisemaan silmiään. Wurst vei voiton kappaleella "Rise Like a Phoenix" monien yllätyksesi, vaikka toisaalta juuri paljon ennakkohuomiota saavat maat usein voittavatkin kisat.
 • 2015 - Ruotsi: Loreenin vuoden 2012 voitosta ennätti kulua vain muutama vuosi kun Måns Zelmerlöw toi jälleen voiton Ruotsille kappaleellaan "Heroes". Kappale keräsi huomiota varsinkin upean visuaalisuuden ansiosta.
 • 2016 - Ukraina: Jamalalla oli syvällinen ja koskettava esitys kappaleestaan "1944", joka kertoi Krimin tataarien joukkokarkoituksesta toisen maailmansodan aikana.
 • 2017 - Portugali: Salvador Sobral toi Portugalille ensimmäisen Euroviisuvoiton kappaleellaan "Amar pelos dois". Kappale oli hyvin perinteinen portugalilainen balladi.
 • 2018 - Israel: Netta voitti kilpailun energisellä ja omaperäisellä kappaleellaan "Toy", jossa yhdistyi perinteiset instrumentit nykypäivän elektroniseen musiikkiin.
 • 2019 - Alankomaat: Duncan Laurence toi Hollannille voiton kappaleella "Arcade", joka oli hyvin tunteikas balladi.
 • 2021 - Italia: Italialainen rock-yhtye Måneskin voitti monien yllätyksesi kappaleella "Zitti e buoni", joka oli pitkästä aikaa voiton tuonut rock-kappale.
 • 2022 - Ukraina: Ukrainan Kalush Orchestra voitti kappaleellaan "Stefania". Voitto oli odotettu, koska maa käy läpi vaikeita aikoja.

Euroviisuja ei yleensä voiteta millään tasaisen varmalla esityksellä ja kappaleella, vain voittajien esityksissä on usein jotain poikkeavaa. Tämä on hyvä ottaa huomioon myös omaa vetoa asettaessa.

Ketkä ovat edustaneet Suomea aiempina vuosina?

Voittajat aina muistetaan, oli kyse mistä kisasta tahansa. Niinpä vuoden 2006 voittaja Lordi on nostettava aina esiin, kun tarkastelussa on Suomen Euroviisu edustajat. Hirviömäisen Lordin voitto ei tullut aivan puskien takaa, sillä monien povattiin äänestävän myös protestimielessä jotain muuta, kuin mitä Euroviisuissa vuodesta toiseen nähdään.

Vuonna 2023 Suomi palasi lähes voittajaksi, ja vuoden voittajaa saatiin jännittää aivan finaalilähetyksen pistelaskuosuuden loppuun saakka. Käärijän edestä voiton nappasi kuitenkin Ruotsin Loreen, joka voitti kisan myös vuonna 2012.

Muita mieleenpainuvia esiintyjiä ovat olleet Kirka kappaleellaan ”Hengaillaan” ja CatCat kappaleellaan ”Bye Bye baby”, jotka edelleen soivat Suomen radioasemilla. Myös Pertti Kurikan Nimipäivät saivat runsaasti huomiota sekä Suomessa että ulkomailla vuonna 2015.

Euroviisut 2024 ennakkosuosikit

Ennakkopovailut vuoden 2024 kisoista alkavat käydä kuumimmillaan. Monina vuonna kisan voittajista on oltu hyvin käryillä ennen kisoja, joten vedonlyöjien kannattaa hyödyntää tarjolla oleva tietoa ja näkemykset. Seuraavassa suurimmat ennakkosuosikit:

 • Kroatia

  Kroatiaa edustaa vuoden 2024 Euroviisuissa energinen Baby Lasagna, jonka kappale on nimeltään "Rim Tim Tagi Dim". Kyseessä on hyvin moderni kappale, jossa on tarttuvat sanat ja iloinen tunnelma.

  Croatia flag
 • Ukraina

  Vaikeita aikoja läpikäyvää Ukrainaa edustaa vuonna 2024 alyona alyona & Jerry Heil -naisduo. Pop-kappaleessa on mukana myös rap-osuus ja eteeristä laulua.

  Ukraine flag
 • Italia

  Italiaa edustaa Angelina Mango kappaleella "La noia". Kyseessä on hyvin herkkä ja tunnelmallinen balladi eli hyvin erilainen kappale kuin jolla maa voitti kisan muutama vuosi sitten.

  Italy flag

Maa

Kertoimet

Todennäköisyys (%)

Kroatia

3 – 3.75

20 %

Ukraina

5 – 7

12 %

Italia

6 – 7.5

10 %

Top 5 Euroviisut vedonlyöntisivustot Suomessa

Euroviisu vedonlyönti on Suomessa mahdollista monellakin eri sivustolla. Itselle sopivaa sivustoa valittaessa kannattaa ottaa huomioon joitakin keskeisiä tekijöitä, joista kerrotaan seuraavaksi.

Casino Infinity

Casino Infinity Sport Betting, vedonlyontisivustot.tv

Casino Infinity Suomessa Arvostelu

🌐 Osoite

Casino Infinity

🎁 Tervetuliaisbonus

Jopa 100 €

🎮 Suositut pelit

Kymmeniä urheilulajeja, eSports ja kasinopelit

🏢 Pelinkehittäjät

Pragmatic, Netent, Playtech, Quickspin, Red Tiger, jne.

💳 Maksutavat

Visa, Mastercard, Paysafecard, tilisiirto, Neteller, Skrill, Siru Mobile, jne.

💰 Minimitalletus

20 €

📞 Asiakaspalvelu

Chat, sähköposti

Plussat
 • kilpailukykyiset kertoimet;
 • monipuolinen pelivalikoima;
 • 24/7 chat-tuki.
Miinukset
 • voitot eivät ole verovapaat.

 

 

Betinia

Betinia

Betinia Suomessa Arvostelu

🌐 Osoite

Betinia

🎁 Tervetuliaisbonus

Jopa 200 €

🎮 Suositut pelit

Kymmeniä urheilulajia, eSports, viihde ja erikoisvedot + kolikkopelit ja muut kasinopelit

🏢 Pelinkehittäjät

Novomatic, Games Global, Relax Gaming, Pragmatic Play, NetEnt, Yggdrasil Gaming, BF Games, Wazdan, Tom Horn Gaming, jne.

💳 Maksutavat

Tilisiirto, Mastercard, Visa, Skrill, Neteller, Paysafecard, Siru Mobile, jne.

💰 Minimitalletus

10 €

📞 Asiakaspalvelu

Chat, sähköposti

Plussat
 • näyttävä sivusto;
 • näyttävä sivusto;
 • monipuolinen pelivalikoima sisältäen vedonlyönnin ja kasinopelit.
Miinukset
 • hiihdon vedonlyönti ei ole tarjolla.

 

 

Light Casino

Light vedonlyöntipaikassa myös livevetoja

Light Casino Suomessa Arvostelu

🌐 Osoite

Light Casino

🎁 Tervetuliaisbonus

Jopa 200 €

🎮 Suositut pelit

30+ urheilulajia, eSports, kolikkopelit ja live-kasino

🏢 Pelinkehittäjät

PlayNGo, Netent, Pragmatic, Evolution, Quickspin, Red Tiger, Microgaming, jne.

💳 Maksutavat

Mastercard, Visa, tilisiirto, Siru Mobile, Paysafecard, Skrill, Neteller, Jeton, jne.

💰 Minimitalletus

10 €

📞 Asiakaspalvelu

Chat, sähköposti

Plussat
 • verovapaat voitot;
 • jopa 200 euron ensitalletusbonus;
 • paljon vedonlyöntikohteita.
Miinukset
 • ei mobiilisovellusta.

 

 

20Bet

20Bet Sport Betting, vedonlyontisivustot.tv

20Bet Suomessa Arvostelu

🌐 Osoite

20Bet

🎁 Tervetuliaisbonus

Jopa 200 €

🎮 Suositut pelit

40+ urheilulajia, live-vedonlyönti ja kaikki suositut kasinopelit

🏢 Pelinkehittäjät

1x2Games, 2 By 2 Gaming, Ainsworth Gaming Technology, August Gaming, BGaming, Big Time Gaming, Blueprint Gaming, Booming Games, Booongo Gaming

💳 Maksutavat

Skrill, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, tilisiirto ja kryptovaluutat

💰 Minimitalletus

10 €

📞 Asiakaspalvelu

Chat, sähköposti, lomake

Plussat
 • kätevä mobiilisovellus;
 • monipuoliset maksutavat;
 • valtavasti urheilulajeja vedonlyöntiin.
Miinukset
 • voitot eivät ole verovapaat.

 

 

Casino WinBig

Casino Winbig Sport Betting, vedonlyontisivustot.tv

Casino WinBig Suomessa Arvostelu

🌐 Osoite

Casino WinBig

🎁 Tervetuliaisbonus

Jopa 100 €

🎮 Suositut pelit

Kaikki suositut urheilulajit + politiikka ja viihde, kolikkopelit, pöytäpelit ja live-kasino ja -vedonlyönti

🏢 Pelinkehittäjät

Delasport, Microgaming, Endorphina, Evolution, Quickspin, Relax Gaming, Netent, Yggdrasil, jne.

💳 Maksutavat

Skrill, Visa, Mastercard, Neteller, Klarna, tilisiirto, Payz, MuchBetter, jne.

💰 Minimitalletus

10 €

📞 Asiakaspalvelu

Chat ja sähköposti

Plussat
 • Android- ja iOS-mobiilisovellukset;
 • verovapaat voitot;
 • valtava valikoima vedonlyöntikohteita ja kasinopelejä.
Miinukset
 • issakin bonuksissa kovat kierrätysvaatimukset.

 

Ketkä juontavat vuoden 2024 Euroviisut?

Vuoden 2024 juontajat tulevat olemaan koomikko ja televisiojuontaja Petra Mede sekä näyttelijä Malin Åkerman. Mede on tuttu myös aiemmilta vuosilta juonnettuaan Euroviisut myös vuosina 2013 ja 2016. Tunnettuja juontajia Euroviisuissa ovat vuosien varrella olleet esimerkiksi Måns Zelmerlöw, Graham Norton sekä Lill Lindfors. He ovat tuoneet oman ainutlaatuisen tyylinsä ja huumorinsa mukaan lähetykseen.

Missä katsoa Euroviisut Suomessa

Yle lähettää jälleen kisat suorana lähetyksenä Ruotsista. Suomen ja Ruotsin välillä on vain tunnin aikaero, joten lähetys tulee parhaaseen katseluaikaan. Lähetyksen voi seurata myös netissä Ylen Areena-palvelusta, jossa tarjolla ovat niin suorat lähetykset kuin tallenteetkin. Jos siis ohjelmaa ei jaksa katsoa suorana lähetyksenä loppuun asti, voi loppuhuipennuksen katsoa seuraavana aamuna Areenasta.

Kokeneiden vedonlyöjien vinkit Euroviisujen vedonlyöntiin

Moni vedonlyöjä lyö vetoa joko oman maansa tai oman suosikkikappaleensa perusteella. Jos kuitenkin haluaa parantaa voiton todennäköisyyksiä, kannattaa vedonlyönnissä ottaa huomioon erilaisia tekijöitä. Seuraavassa Euroviisujen vedonlyönti vinkit kokeneilta vedonlyöjiltä:

 • Huomioi ennakkospekulaatio: Vaikka yllätyksiä tapahtuu, ennakkosuosikit ovat olleet varsinkin viime vuosina hyvin vahvoilla. Seuraa siis hypeä ja ota huomioon Euroviisut kertoimet.
 • Tee taustatutkimusta: Esiintymistyyli, sanoma ja genre vaikuttavat usein menestykseen. Katso myös edellisvuosien Euroviisut tulokset nähdäksesi millaiset esitykset menestyvät. Onnistunut Eurovision vedonlyönti ottaa nämäkin huomioon.
 • Huomioi poliittiset ja yhteiskunnalliset seikat: Äänestyskäyttäytymiseen voi vaikuttaa maiden välinen politiikka ja ajankohtaiset poliittiset ja yhteiskunnalliset ilmiöt.
 • Lavaesiintyminen: Visuaalisuus on tärkeä osa Euroviisuja ja kappaleen välittämä fiilis on myös isossa roolissa. Kappaleen ei välttämättä tarvitse olla teknisesti paras, monipuolisin tai hienoin.

Nämä vinkit huomioimalla voi yrittää vaikuttaa vetojen osumiseen kohdilleen. Joskus kannattaa myös luottaa vain omaan intuitioon, sillä myös äänestäjät äänestävät parasta esitystä fiilispohjalta sen kummempia miettimättä.

UKK. Usein Kysytyt Kysymykset
 • Kenen puolesta kannattaa veikata vuoden 2024 Euroviisuissa?

  Ennakkospekulaatioissa Kroatia, Italia, Sveitsi ja Hollanti ovat vahvoilla. Myöskään vuoden 2022 voittajamaa Ukrainaa ei voida laskea pois ennakkosuosikeista.

 • Miten Euroviisu kertoimet määräytyvät?

  Vedonlyöntitoimistot arvioivat kertoimia määrittäessään esimerkiksi artistien aiemmat saavutukset, kappaleiden laadun ja yleisön sekä raadin ennakkoreaktiot. Euroviisut voittajakertoimet elävät paljonkin ennen kisoja varsinkin hypen perusteella.

 • Paljonko äänestäminen maksaa Euroviisuissa?

  Äänestämisen hinta on 1,00 €/puh + pvm tai 1 €/tekstiviesti. Äänestää ei voi milloin tahansa, vaan äänestysajankohta ilmoitetaan suorassa finaalin tv-lähetyksessä.

 • Milloin Suomi voitti Euroviisut?

  Suomi voitti Euroviisut vuonna 2006. Tuolloin Lordi voitti laulukisan kappaleella Hard Rock Hallelujah, joka oli genreltään rock/metal.