100 % tervetuliaisbonus 200 € asti
Pelaa

Koripallo vedonlyönti

Koripallo, vedonlyontisivustot.tv

Koripallo on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Susijengin, sekä Lauri Markkasen NBA-lähtöjen myötä on koripallo saanut Suomessa aikaan buumin. Koripallon jännitys tulee pelaamisen hektisyydestä, nopeudesta, sekä jatkuvasti vaihtuvista pelitilanteista.

Kilpailussa niin sanottuun flow-tilaan siirtyvä joukkue saakin hetkellisen, henkisesti vaikuttavan etulyöntiaseman vastustavaan joukkueeseen nähden. Erityisesti live-vedonlyönti vaatii paljon tarkkaavaisuutta, koska tilanteet muuttuvat usein.

Tässä artikkelissa paljastamme koripallovedonlyönnin salaisuudet. Tarkastelemme myös itse koripallon historiaa, kuten sääntöjä ja pelin pituutta, sillä ne vaihtelevat eri paikoissa.

Korisliiga

Korisliiga on Suomen korkein kotimainen liiga. Kausi alkoi lokakuussa ja Suomen mestari julistetaan aina toukokuun alkuun mennessä. Tänä vuonna otteluohjelma muuttui merkittävästi, sillä runkosarja koostuu nyt kahdesta kaksinkertaisesta ottelusta. Sen jälkeen 12 joukkuetta osallistuu pudotuspelivaiheeseen, jossa ratkaistaan liigan mestari. Mukana on 12 joukkuetta.

Koripallo Olympialaisissa

Koripallo on kuulunut osaksi olympiaohjelmaa Berliinissä vuonna 1936 järjestetyistä olympialaisista lähtien. Tokiossa vuonna 2021 järjestetyihin kesäolympialaisiin osallistui myös Suomen koripallomaajoukkue. Tokio on suomalaisille mielekäs kaupunki, sillä Suomen koripallomaajoukkue oli ensimmäinen suomalaisjoukkue, joka osallistui Tokion kesäolympialaisiin 1964.

 

Vedonlyöntimuodot

Tasoitusveto

Tasapelit ovat hyvin kiehtovia koripallossa. Vedonlyönnin välittäjä voi esimerkiksi antaa vastustajalle +6,5 tasoituksen. Se toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi muissa urheilulajeissa, kuten jääkiekossa tai jalkapallossa käytetyt tasoitusvedot.

Pistemäärät

Pisteet ovat yleisin vedonlyöntimuoto. Yksinkertaisesti sanottuna panostat siihen, kuinka monta pistettä pelissä on. Esimerkiksi NBA-peleissä tyypillinen veto on ennustaa, tuleeko ottelussa vähemmän vai enemmän kuin 210,5 pistettä.

Liveveto

Koripallo on erittäin vaativa urheilulaji, ja siitä on jännittävää lyödä vetoa livenä. Pelinhallinta muuttuu usein huomattavasti, ja pitkällä pallon hallinnalla voi olla peliin suuri merkitys. Siksi altavastaajat ovat usein fantastisia vedonlyönnin kohteita, koska heillä on suuret live-kertoimet.

 

Susijengi

Koripallo on lähtenyt Suomessa lentoon Susijengin huomattavan menestyksen ansiosta. Suomen koripallomaajoukkue on menestynyt hyvin, mikä on kannustanut maata panostamaan koripalloon voimakkaasti.

Susijengin peleissä on ollut paljon pisteitä. Suomi käyttää pistelaskussa erilaista tekniikkaa, jota ei ole koripallossa aiemmin juurikaan nähty. Tämän seurauksena vedonlyönti on tyypillisesti onnistunut hyvin ali- ja tasoitusvedoilla.

Hyviä liigoja koripallon vedonlyöntiin:

NBA:n suosituin peli on ympärivuotinen sarja. NBA:ssa on markkinoiden parhaita vedonlyöntimahdollisuuksia. Eri vedonvälittäjien pelit tarjoavat erinomaisia vaihtoehtoja ja kertoimia. Monet sivustot tarjoavat myös ilmaista suoratoistoa.

Euroliiga, Euroopan huippuliiga, on viime vuosina kasvattanut suosiotaan. Kauden aikana rajat ylittävä sarja tarjoaa todella kiehtovia ja laadukkaita kilpailuja sekä lukuisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Kannattaa myös huomioida, että pitkät koripallovedonlyöntiennusteet tarjotaan myös MM-kilpailuihin.

 

Koripallo-vedonlyönti – kohteita ja niiden puntarointiin liittyviä asioita

Match Winner – Panostamme ottelun voittajaan 1X2, joten myös tasapelillä on arvoa.

Money line – Panostamme ottelun voittajaan, mutta harkitsemme myös jatkoajan pidentämistä. Moneyline-vedonlyönti on yleistä NBA-vedonlyönnissä.

Handicap 2-Way – Esimerkiksi tasoitusveto, jossa ei ole mahdollisuutta ”push”- tai ”draw”-vedonlyöntiin, toisin kuin tasoitus 3-tie-vedoissa. Koripallossa kolmen suunnan tasoitusvedot ovat erittäin harvinaisia.

Game Total – Ottelun kokonaispisteet

Quarter Total – Neljänneksen kokonaispisteet

Half-Time Total – Puoliajan kokonaispisteet

Team Total – Joukkueen kokonaispisteet

Player Total – Pelaajan kokonaispisteet

Winning margin – Voittomarginaali, esimerkiksi Kotijoukkue voittaa 7-9 pisteellä.

Mahdollisuuksia on lukuisia, ja jokainen linja eroaa toisistaan huomattavasti. Yli/alle-vedot ovat tästä yhtenä esimerkkinä. Voittoon on hyvä mahdollisuus, jos otat kaikki muuttujat huomioon.

Kannattaa muistaa, että vedonlyönnin opettelun ensimmäiset vaiheet ovat pelin oppiminen, sen seuraaminen ja pelien seuraaminen. On ratkaisevan tärkeää dokumentoida edistyminen, mutta se ei yksin riitä menestyksekkääseen vedonlyöntiin.

 

Parhaat sivustot

Tässä on kymmenen parasta sivustoa, missä voit lyödä vetoa koripallosta. NBA:ta lähetetään suorana lähetyksenä monilla sivustoilla. Suosittelemme myös, että hyödynnät sivustojen tarjoamat tervetuliaisbonukset, joilla voit saada satoja euroja täysin ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin. Tässä on joitakin parhaista vedonlyöntibonuksista.

UKK. Usein kysytyt kysymykset